fbpx

Monipuoliset Yritysmaailman palvelut

Joensuun kustannus Oy Yritysmaailma on valtakunnallisesti toimiva painettujen ja digitaalisten sisältöjen tuotantoon erikoistunut mediatalo. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat alueellisesti ilmestyvät Yritysmaailma-lehdet sekä ammattilehdet teollisuuteen, rakentamiseen, maa- ja metsätalouteen sekä sosiaali- ja kuntatalouteen.

Kohdennettujen digi- ja printtijulkaisuidemme sekä kattavan uutissivustomme ja somekanaviemme avulla tavoitat yrityspäättäjät, jolloin asiakkaat löytävät sinun palvelut ja verkostoituvat kanssasi.

Tasaisin väliajoin ilmestyvät numerot tarjoavat tuoretta tietoa ja monipuolisia näkemyksiä Suomen taloudesta ja yritysten toiminnasta sekä henkilöistä niiden takana.

Yritystarinat

Asiakkaan kanssa yhteistyössä toteutettu kuvallinen advertoriaali on tehokas tapa vahvistaa yrityksesi brändiä tai esitellä yrityksenne toimintaa, tuotteita ja palveluita. Yrityksestäsi tehtyä artikkelia/uutista on mahdollista hyödyntää myös omien somekanavienne kautta tapahtuvaan markkinointiin.

Lehtimainokset

Erikokoiset lehtimainokset haluamasi alueen tai toimialan digi- ja printtijulkaisuihin. Ammattitaitoinen mainospalvelumme voi suunnittella mainoksen puolestasi ilman lisveloitusta, tai voit toimittaa mainoksen valmiina.

Muut palvelut

  • sisällöntuotanto sopimuksen mukaan some, blogit, uutiskirjeet ym.
  • asiakaslehdet yrityksille, yhdistyksille ja urheiluseuroille
  • mainosvideot
  • esitteet ym. positiivisen yrityskuvan luomiseen tarvittavat markkinointimateriaalit

 

”Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Yritysmaailman kanssa näkyvyyden parantamiseksi ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä erityisesti julkaisun hintalaatu suhteeseen.”

Lilja Virtanen, Kenset Oy