Betonikoneet.com

Facebook
21.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

AA luottoluokituksen ansainnut Betonikoneet.com on rakennuskoneita myyvä, maahantuova ja vuokraava yritys. Yhtiö tuo maahan alan laadukkaimpia tuotteita. Toimialuetta on koko Suomi Hangosta Nuorgamiin. Yhtiö on erikoistunut betonintyöstökoneisiin ja tavoitteemme on erottua kilpailijoista korkean laadun avulla.

- Maahantuomme ja myymme maanrakennuskoneita. Lähinnä pienet koneet, kuten maantiivistäjät, asfalttisahat jne., Esko Jussila kertoo.

Maantiivistäjiä löytyy laitteet pihan rakentamisesta raskaampiin maansiirtotöihin, pienistä maantiivistäjistä aina valssijyriin saakka.

- Laadukkaat Paclite-maantiivistäjät Hatzin dieselkoneella ja bensaversiot luotettavalla Hondan koneella. Pacliten vahvuuksiin kuuluu luotettavan Hatzin moottorin lisäksi, laadukas ja kestävä pohjalevy sekä tärypää. Koneella on vuoden takuu ammattikäytössä, Jussila esittelee.

Betonikoneet.com:illa on varasto Kauhajoella, mistä suuri osa tuotteista toimitetaan heti samana päivänä suoraan asiakkaalle.

Sahaa pölyttömästi, ilman vettä!

Koneet betonin työstöön

- Meiltä löytyy betonijyrsimet, hierrinkoneet, sinkopuhaltimet, vibrat ja kaikki mikä vähänkin liittyy betonirakentamiseen. Betonintyöstökoneissa olemme Suomen vahvimpia. Olemme olleet tekemisissä betonin kanssa aina 80-luvulta lähtien, jolloin perustimme betonilattiayrityksemme. Nyt 35 vuoden kokemuksella betonialalta tiedämme mitä myymme. Testaamme itse kaikki tuotteet ja käytämme niitä omassa työssämme, ennen kuin alamme myymään niitä, Jussila toteaa.

Yhtiön tuotevalikoimiin kuuluvat myös amerikkalaiset Whiteman, Bartell ja Beton Trowel.

- Jyrsinkoneista englantilainen SPE on todella laadukas, valikoimissa on pienistä jyrsimistä isoihin yli 300 kiloa painaviin, järeisiin hydraulisiin jyrsinkoneisiin. Suurin SPE: BEF 320 -hydraulijyrsin painaa yli 300 kiloa ja on Suomen laadukkain, Jussila lupaa.

Kuljettimet ja tasosekoittimet

- Valikoimaamme kuuluvat todella laadukkaat tanskalaiset Baron-tasosekoittimet ja alumiinirunkoiset hihnakuljettimet. Kuljettimissa remmin ja rungon kesto on poikkeuksellisen pitkä. Olemme myyneet tuotetta kaksi vuotta ja saaneet pelkkää positiivista palautetta sen kestävyydestä, Jussila kertoo.

Asiakaspalveluun panostetaan vahvasti

- Meiltä löytyy huolto ja varaosat kaikille myymillemme tuotteille. Työaikamme ei ole klo 7–16, vaan se on 24/7. Meillä vastataan aina puhelimeen, joten meille voi soittaa aina, olipa kellonaika mikä tahansa. Käymme myös mielellämme esittelemässä koneitamme työmailla, jolloin ostaja voi testata konetta ennen ostopäätöstä. Emme myy sikaa säkissä asiakkaillemme, mainitsee Jussila.

Yhtiöllä on kymmeniä erilaisia koneita varastossa ja niiden toimitus hoituu nopeasti Kiitolinjalla.

- Jos asiakas soittaa tänään, hän saa koneen huomenna. Meille on kaikista tärkeintä asiakaspalvelu ja siihen panostamme todella paljon. Teemme asiakkaamme tyytyväiseksi kaikin keinoin, koska kun voitamme asiakkaan luottamuksen, se myös pidetään. Meillä ei ensimmäinen kauppa ole koskaan viimeinen kauppa. Kun asiakas on tyytyväinen, teemme hänen kanssaan kauppaa myös tulevaisuudessa, vakuuttaa Esko Jussila vakuuttaa.

betonikoneet.com

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä