Pyydä tarjous

KOTONA-messuilta kaikkea kotoiluun ja kotona viihtymiseen!

Digipalvelut
13.12.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

KOTONA-messut tulevat jälleen 20-21.4.2024 Joensuun Areenalle ja tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy!

Viime vuoden tapahtuma oli menestys ja tulevana keväänä koko Areena on käytössämme. Tapahtumasta tulee entistä isompi ja monipuolisempi. KOTONA- konsepti on saavuttanut suuren suosion ja 2024 tapahtuma nähdään jo viidellä eri paikkakunnalla.

KOTONA-messut tarjoavat inspiraatiota, kokemuksia, elämyksiä, kontakteja sekä vinkkejä koko perheelle. Tapahtuman sisältöön kuuluu perinteiset toimialat rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tiimoilta, mutta lisäksi kodin siisteys, asuminen, viherrakentaminen, elektroniikka, harrastukset ja kädentaidot näkyvät entistä enemmän tapahtumassa. Mukaan toivotaan myös lisää ruoka- ja juomapuolta. Oma lastenalue tulee takaamaan sen, että myös lapset viihtyvät tapahtumassa. Kyse todella on siitä, mitä kaikkea kuuluu kotona oleiluun ja tekemiseen perheen kanssa.

Kevään tapahtumassa tulee näkymään teema "kierrätä & tuunaa", joka näkyy työpajoissa, ohjelmassa ja mukana olevissa yrityksissä. Nostetaan tämän vuoden teemassa esille eri tapoja kierrättää ja tuunata sekä remontoida vanhaa. Lisäksi kiinnitetään huomiota siihen, kuinka tehdään kestäviä ja ekologisia hankintoja.

Yrityksille tämä on tilaisuus näkyä suurelle yleisölle, luoda kontakteja, verkostoitua, tavata potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita. Tehdä puhdasta myyntiä ja olla luomassa kävijöille elämyksiä, jotka jäävät mieleen. Messuille osallistuminen on tehokasta markkinointia ja antaa kasvot yritykselle.

– Viime vuosi yllätti meidät kaikki positiivisesti. Kävijöitä oli liikkeellä yli odotusten ja viikonloppuna oli mukava vilinä Areenan käytävillä. Näytteilleasettajilta tapahtuman jälkeen kerätty palaute lämmitti myös kovasti mieltä. Kauppaa ja kontakteja oli selkeästi saatu, kertoo tapahtumapäällikkö Niina Palosaari.

Nyt onkin aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi! Tule mukaan, sillä haluamme olla rakentamassa teidän kanssanne vetovoimaista tapahtumaa, hyvällä sykkeellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

rohkievents.fi/kotona/joensuu/

facebook.com/kotonamessut/