Pyydä tarjous

Kuopion Rakenna ja Asu -messuilta ideoita rakentamiseen ja remontointiin

Digipalvelut
09.02.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Rakenna ja Asu -messut Kuopiossa on Itä-Suomen suurin rakennus- ja sisustusalan yleisötapahtuma. Messuja on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan. Tapahtuman juontajana toimii remonttipiiskuri Perttu Sirviö.

Tämän vuoden teema messuilla on Rakentamisen ja Asumisen arki. Messut on tarkoitettu kaikille asumisesta, rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta kiinnostuneille. Messutapahtumassa on näytteilleasettajia monelta eri aloilta valmistaloista talotekniikkaan, energiaan, oviin, ikkunoihin, kalusteisiin, vakuutus- ja rahoituspalveluihin sekä viihtyisiin pihoihin.

Messut ovat erinomainen paikka keskustella kasvotusten näytteilleasettajien kanssa ja saada uusimmat vinkit ja ideat. Myös taloyhtiöiden tarvitsemat palvelut ovat hyvin esillä.

Messut juontaa Perttu Sirviö.

Monipuolista ohjelmaa messulavalla

Messulavalla on tarjolla mielenkiintoisia luentoja: muun muassa Kiinteistöliitto Itä-Suomen luento vahinkotapauksista ja siitä, miten vahinko korjataan ja kuka on korjausvastuussa, ja Suomen Pelastusalan keskusjärjestö SPEKin luento "Palovaroitinvastuu siirtyy – oletko valmis"?

Lisäksi kannattaa kuunnella Perttu Sirviön ajankohtaiset rakennus- ja remonttivinkit, ja Sisustuskorjaamo Paula Vallan vinkit "Näin uudistat kotisi ilman suuria remontteja". Kuopion kaupungin kaavoituksen infossa kerrotaan mökin muuttamisesta talviasuttavaksi. VTR Workwear Centerin työvaate-esittelystä nappaat toimivimmat asut remonttitarpeisiisi.

Messuille pääsee vaivattomasti ilmaisella bussikuljetuksella Kauppakeskus Kolmisopen etäparkista ja keskustasta Musiikkikeskukselta sekä kaupungintalon takaa.

Messut ovat auki lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16.

Nähdään messuilla!

www.kuopionnäyttely.fi | www.facebook.com/rakennajaasu

"Muistattehan laittaa messut kalenteriin. Monipuolisesta ohjelmastamme ja laajasta näytteilleasettajien tarjonnasta löytyy varmasti vinkkejä jokaiseen kotiin", muistuttaa messupäällikkö Katja Leinonen Kuopion Näyttely Oy:stä.