fbpx

Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma on valtakunnallisesti toimiva painettujen ja digitaalisten sisältöjen tuotantoon erikoistunut mediatalo. Yrityksen tärkeimpiä tuotteita ovat alueellisesti ilmestyvät Yritysmaailma-lehdet sekä ammattilehdet teollisuuteen, rakentamiseen, maa- ja metsätalouteen sekä sosiaali- ja kuntatalouteen. Printtijulkaisuiden lisäksi yritysten viestintää ja uutisointia vauhditetaan jatkuvasti päivittyvän verkkolehden sekä sosiaalisen median välityksellä.

Jakelumme tavoittavat yritysten, yhdistysten ja julkisen hallinnon tärkeät yrityspäättäjät. Olemme mukana useissa Suomen suosituimmissa yritysmaailman messutapahtumissa, jolloin asiakkaamme saavat osakseen myös messujakelun hyödyt.

Työelämä kaipaa uusia osaajia

Opiskelu ja koulutus antavat hyvät eväät elämään. Kerran vuodessa ilmestyvien Opintomaailma-lehtiemme ansiosta moni tulevaisuuden ammattia tai jatko-opiskelupaikkaa miettivä nuori on löytänyt oman urapolkunsa.

On aika kertoa

Verkostoituminen, uusien asiakkuuksien hankinta ja myynti sekä markkinointi tuottavat monesti päänvaivaa. Tarjoamme markkinointikanavissamme luotettavan väylän näkyvyyteen. Voimme kertoa yrityksesi tai yhteisösi tarinan ja tiedottaa ajankohtaisista asioista sekä uutuustuotteista.

Mainossuunnittelua ja -toteutusta

Kauttamme myös yritysten asiakaslehdet sekä yhdistysten ja urheiluseurojen kausi- ja vuosijulkaisut. Tyylikkäät mainokset, esitteet ja mainostekstit syntyvät niin ikään nopeasti ja aina kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä saat myös puhuttelevat radiomainokset sekä mainosvideot.

Ota rohkeasti yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tehokkaan markkinointiratkaisun löytämisessä.

Yrittäjän matkassa

Yritysmaailma-lehden henkilökunta

Lehdet

Yritysmaailma-lehdet

Alueellisesti kohdennetut jakelut yritys- ja julkishallinnon päättäjille


Opintomaailma-lehdet

Tietopaketti nuorison tulevaisuuden ammateista ja opiskelumahdollisuuksista


Teollisuusuutiset

Ajankohtainen infopaketti teollisuuden toimijoille ja päättäjille


Rakennusmaailma

Kohdennetut jakelut rakennus-ja kiinteistöalan ammattilaisille


Sosiaali- ja kuntatalous

Kohdennetut jakelut julkisen hallinnon päättäjille


Maa- ja metsätalous

Kohdennetut jakelut maa-ja metsätalousammattilaisille


Messulehdet

Eri alojen messutapahtumat


Asiakaslehdet / vuosikertomukset / kausijulkaisut
Esitteet
Mainospalvelut