Itäsuomalaista markkinointiosaamista yli 20 vuoden kokemuksella

Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma on valtakunnallinen ja vireä  markkinointiviestintätalo. Olemme keskittyneet toiminnassamme paikallisesti kohdennettuihin yritys- ja ammattilehtiin, joita julkaisemme koko Suomen alueella.

Osoitteelliset kohdennetut jakelumme tavoittavat alueensa yrityspäättäjät ja oman alansa erikoisosaajat, olipa kyseessä kauppa, teollisuus, rakentaminen, maa-ja metsätalous tai kunta-ja sosiaaliala.

Opintomaailma-lehtemme tavoittavat valtaosan jatko-opiskelupaikkaa ja tulevaisuuden ammattia hakevista peruskoulun ja toisen asteen opinnoista valmistuvista nuorista.

Teemme lehtiä myös Suomen suosituimpien messutapahtumien yhteyteen.

Printtipuolen tukena toimivat uudistetut kotisivumme, joiden kautta löydät jatkossa näköislehtien lisäksi ajankohtaista uutisointia yrittämisen eri osa-alueilta.

Tarjoamme markkinointijulkaisuidemme kautta hyvin toimivan väylän näkyvyyteen, tiedottamiseen ja uusien asiakkuuksien hankintaan. Voit kertoa yrityksesi/yhteisösi tarinan tai informoida ajankohtaisista tuotteista ja palveluista – yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Toteutamme myös yritysten, yhdistysten ja urheiluseurojen kausi- ja vuosijulkaisut sekä asiakaslehdet. Huolehdimme kokonaisuudesta sopimuksen mukaan.

Voit hyödyntää myös ammattitaitoisen mainossuunnittelun ja -valmistuksen palveluitamme.  Erilaiset mainokset, esitteet ja mainostekstit syntyvät nopeasti ja aina kilpailukykyisin hinnoin. Kysy myös radiomainoksia ja mainosvideoita.

Yrittäjän matkassa

Yritysmaailma-lehden henkilökunta

Lehdet

Yritysmaailma-lehdet

Alueellisesti kohdennetut jakelut yritys- ja julkishallinnon päättäjille


Opintomaailma-lehdet

Tietopaketti nuorison tulevaisuuden ammateista ja opiskelumahdollisuuksista


Teollisuusuutiset

Ajankohtainen infopaketti teollisuuden toimijoille ja päättäjille


Rakennusmaailma

Kohdennetut jakelut rakennus-ja kiinteistöalan ammattilaisille


Sosiaali- ja kuntatalous

Kohdennetut jakelut julkisen hallinnon päättäjille


Maa- ja metsätalous

Kohdennetut jakelut maa-ja metsätalousammattilaisille


Messulehdet

Eri alojen messutapahtumat


Asiakaslehdet / vuosikertomukset / kausijulkaisut
Esitteet
Mainospalvelut