fbpx

 

”Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Yritysmaailman kanssa näkyvyyden parantamiseksi ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä erityisesti julkaisun hintalaatu suhteeseen.”

Lilja Virtanen, Kenset Oy

 

Mitä asiakkaamme arvostavat

1. Tavoittavat juuri oikean kohdeyleisön: Avullamme tavoitat yrityspäättäjät sekä osaavan työvoiman ja yhteistyökumppanit. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi sanomasi kohdennetaan toiveidesi mukaisesti joko valtakunnallisesti, alueellisesti tai toimialakohtaisesti.

2. Voivat keskittyä omaan osaamiseen: Säästää aikaa, kun tehokkaasti toimivat ammattilaiset huolehtivat näkyvyydestäsi, jolloin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

3. Joustavaa toimintaa: Kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä. Sovi aikataulut sinulle sopiviin hetkiin ja vaikuta itse useissa eri kanavissa julkaistavaan sisältöön. Yrityksestäsi tehtyä artikkelia/uutista on mahdollista käyttää myös omien somekanavienne kautta tapahtuvaan markkinointiin.

4. Edulliset hinnat: Palvelut tarjotaan aina ennalta sovittuun reiluun hintaan.

Tyytyväisiä asiakkaita jo 25 vuoden ajalta. Paljon on siis tehty oikein.

 

Autamme yrityksiä menestymään

Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailman kuusikymmentä vuosittain ilmestyvää digi- ja printtijulkaisua tavoittavat yritysten ja julkisen hallinnon päättäjät. Tasaisin väliajoin ilmestyvät numerot tarjoavat tuoretta tietoa ja monipuolisia näkemyksiä taloudesta, yhteiskunnasta ja yritysten toiminnasta sekä henkilöistä niiden takana.

Kohdennettujen digi- ja printtijakeluidemme sekä kattavan uutissivustomme ja somekanaviemme avulla mahdolliset uudetkin asiakkaat löytävät sinut ja verkostoituvat kanssasi, jolloin sinä itse voit keskittyä oman liiketoimintasi tehokkaaseen hoitamiseen. Monipuolisen osaajan kautta myös muut mainospalvelut, kuten asiakaslehdet, esitteet, mainosvideot sekä muut positiivisen yrityskuvan luomiseen tai sisällöntuotantoon tarvittavat markkinointimateriaalit.

 

Tavoita meidät saman tien

 Soita: 050 374 6280/Markku Oikarinen