fbpx

Bisneskumppani
hakusessa?

Valtakunnalliset digi- ja printtijakelumme tavoittavat yritysten ja julkisen hallinnon päättäjät. Tasaisin väliajoin ilmestyvät numerot tarjoavat tuoretta tietoa ja monipuolisia näkemyksiä taloudesta, yhteiskunnasta ja yritysten toiminnasta sekä henkilöistä niiden takana.

Vireä yritystoiminta pitää Suomen rattaat pyörimässä, mutta myynti ja markkinointi voi olla yrityksille haastavaa. 

Kerro oman yrityksesi osaamisesta, tapahtumista, tuotteista tai palveluista. Etsitään yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Informatiivinen markkinointipaketti voisi olla esim. sivun artikkelitila/mainostila hintaan 950 € + ALV. Ammattitaitoisen toimituksen ja AD:n tekemän kokonaisuuden lähetämme tarkistettavaksi ennen julkaisua. Artikkeli lisätään myös kattavalle uutissivustollemme. Tekstiä ja kuvitusta on mahdollista käyttää markkinoinnissa myös omilla somekanavillanne. 

Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma on monipuolinen osaaja, jonka kautta järjestyvät myös muut mainospalvelut, kuten asiakaslehdet, mainosvideot, radiomainokset, esitteet sekä muut positiivisen yrityskuvan luomiseen tarvittavat markkinointimateriaalit.

Yhteyshenkilön nimi

Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Lyhyt kuvaus yrityksesi näkyvyystoiveista