Pyydä tarjous

Rautainen puukauppa PK-Puu avasi verkkokaupan

Digipalvelut
30.06.2022 | Rakentaminen

– Yrityksellä on 27. toimintavuosi menossa, ja edelleen PK-Puun perusperiaatteena on myydä laatua, ei sekundaa, kiteyttää Vehmaan yksikön esimies Pekka Kaskinen.

PK-Puu profiloituu puutuotteiden erikoisliikkeeksi, mutta valikoimasta löytyy paljon muutakin. Slogan "rautainen puukauppa" paljastaa, että kovan puuosaamisen ohella valikoimasta löytyy myös kaikki muu tarvittava rakentamiseen ja sisustamiseen.

Puutuotteiden ohella PK-Puun valikoimasta löytyy myös kaikki muu tarvittava rakentamiseen ja sisustamiseen.

Verkkokauppa on aina ajan tasalla

Huhtikuussa PK-Puun kivijalkamyymälöiden ketju täydentyi verkkokaupalla (www.pk-puu.fi). Pekka Kaskisen mukaan se on lähtenyt vetämään hyvin.

– Verkkokauppa on tärkeä lisä palveluihimme. Tilauksia on tullut eri puolilta maata, esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, joten verkkokaupan myötä olemme jo nyt tavoittaneet uutta asiakaskuntaa. Vasta alkutaipaleellaan olevaa verkkokauppaa kehitämme jatkuvasti eteenpäin.

Raision myyntinäyttely on myös myymälä

PK-Puun myymälät Vehmaalla, Uudessakaupungissa ja Taivassalossa palvelevat tuttuun tapaan. Oulussa on myyntikonttori, joka palvelee jälleenmyyjiä ja teollisuutta.

– Raision myymälä- ja myyntinäyttelyssä lienee alueen kattavin listavalikoima. Näyttely tarjoaa ideoita ja inspiraatiota puurakentamiseen. Isoista malliseinistä asiakkaan on helppo nähdä tuote kokonaisvaltaisesti ja konkreettisesti, jolloin kokonaisuuden hahmottaminen helpottuu selvästi, Pekka Kaskinen kuvailee.

– Kesäsesonkiin Raisiosta löytyvät hyllystä mm. piharakentamiseen kestopuut, sisustus- ja saunapaneelit, lauteet ja lattialaudat. Lisäksi saatavana ovat omaa tuotantoamme olevat Nakolinnan perinnelistat sekä E.T. Listat Oy:n malliston valkoiset ja puuvalmiit listaprofiilit.

– Höyläämömme laatutyötä olevat klassiset Nakolinna-perinnelistat ovat olleet valikoimissamme jo kauan. Vuonna 2013 hankimme toimintansa lopettaneen Puutavaraliike Nakolinnan välineistön ja ryhdyimme jatkamaan listojen valmistusta Vehmaalla, Kaskinen mainitsee.

PK-Puun palveluihin kuuluu sisustussuunnittelu sisustusmateriaalien ostajalle veloituksetta.

Tervetuloa palveltavaksi!

Pekka Kaskinen kertoo, että PK-Puu panostaa kautta linjan erinomaiseen asiakaspalveluun.

– Emme mene halvin hinta edellä, vaikka olemme kilpailukykyisiä siinäkin suhteessa. Meille tärkein asia on laatu. Asiakkaamme tietävät sen ja voivat luottaa siihen, että meiltä tulee työmaalle korkealaatuista tavaraa. Lisäksi tavanomaiseen rakentajan rautakauppaan verrattuna pystymme itse valmistamaan puusta vaikka ja mitä asiakkaan tarpeeseen.

– Yksityiset kuluttajat ovat meille tärkeitä asiakkaita. Asiakkainamme on myös jälleenmyyjiä, rakennusliikkeitä ja teollisuuden toimijoita. Kirjo on laaja, ja palvelemme kaikkia yhtäläisen tarmokkaasti.

Tasokkaassa palvelussa avainasemassa on asiantunteva henkilöstö, joka ymmärtää asiakkaan projektin ja osaa tarjota siihen parhaat ratkaisut. PK-Puun kivijalkaliikkeistä asiakas saa ekstrapalveluita, jollaisia muualta ei välttämättä saa.

– Autamme tarvittaessa asiakkaita tekemään laskutoimituksia, jotta hän saa tietää, mitä ja miten paljon itse asiassa tarvitsee. Tarjoamme mm. levyjen sahauspalvelun, kuorman tekemisen ja sitomisen – kaikkea tällaista asiakkaan kannalta näppärää ja tarpeellista, Pekka Kaskinen kuvailee.

Asiakas voi hyödyntää myös PK-Puu Express -palvelua, jossa asiakkaan tilaus kerätään ja paketoidaan valmiiksi. Kun asiakas saapuu tilaustaan noutamaan, lasti nostetaan hänen kyytiinsä. PK-Puu Express- palvelun voi tilata kätevästi verkosta, sähköpostilla tai soittamalla.

Modernisoitu maalaamo voi pintakäsitellä 10 km puutavaraa päivässä.

Avaimet kaikkeen rakentamiseen

PK-Puulla on Vehmaalla höyläämö ja maalaamo. Eniten höyläämössä tehdään ulkoverhouspaneeleita, jotka maalaamossa maalataan yleensä kahteen kertaan: ensin pohjamaali, sitten pintamaali. Modernisoitu maalaamo voi pintakäsitellä keskimäärin 10 km puutavaraa päivässä. Uuden, ison uunin kuivauskapasiteetti on jopa 14 km/päivä.

– Maalaamo pintakäsittelee pääasiassa oman höyläämön puutavaraa, mutta voimme tehdä myös rahtimaalauksia, kuten hirsitalojen leveitä paneeleita. Pintakäsittely onnistuu kaikille höylätyille tuotteille ja ulkovuorilaudoille. Myös lakkaus ja vahaus ulko- ja sisäkäyttöön hoituvat, Pekka Kaskinen kertoo.

– Teemme joustavasti niin isot kuin pienetkin määrät.

Kaskinen muistelee, kuinka takavuosina tehtiin korkeintaan pohjamaalattua tavaraa, joka kaiken lisäksi oli huomattavasti kapeampaa ja ohuempaa kuin nykyisin.

– Profiilit olivat varsin yksinkertaisia. Noista ajoista ovat kehittyneet sekä tuotantoprosessit että asiakkaiden odotukset.

Palveluvalikoiman täydentävät sisustussuunnittelu ja kuljetus

Oman tuotevalmistuksen lisäksi PK-Puun palveluskaalaan kuuluvat sisustussuunnittelu sisustusmateriaalien ostajalle veloituksetta, sekä luotettava kuljetuspalvelu.

– Omalla kalustollamme pystymme varmistamaan sen, että tavarat menevät varmasti perille ehjinä ja kuivina sovittuna aikana, korostaa Pekka Kaskinen.

www.pk-puu.fi
Facebook
Instagram
LinkedIn