Jokihydro vahvisti korjaamopalveluitaan ja avasi verkkokaupan

Jokihydron toimipiste sijaitsee Joensuussa osoitteessa Teollisuuskatu 3.
Jokihydron toimipiste sijaitsee Joensuussa osoitteessa Teollisuuskatu 3.
17.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan erikoisliike Jokihydron korjaamon käytössä oleva tila on lähes kaksinkertaistunut. Lisäksi yritys on investoinut korjaamon laitekantaan.

– Korjaamon tila saatiin melkein tuplattua poistamalla entiset varastohyllyt ja ottamalla niiden lattia-ala korjaamokäyttöön, toimitusjohtaja Petri Kaksonen kertoo.

– Korjaamon uudistuneella konekannalla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin. Olemme hankkineet uuden sorvin, jyrsimen ja hitsauksen kääntöpöydän. Isoja sorveja on meillä nyt kaksi. Tulossa myös uusi hitsauskone. Tilojen valaistuksen päivitimme juuri energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen LED-teknologiaan.

– Korjaamossa on vakituisia työntekijöitä nyt kaksi, joten sikälikin meillä on paremmat resurssit palvella asiakkaita. Korjaamotoimintaa kehitämme myös jatkossa vahvasti eteenpäin.

Keväällä 2023 Jokihydron piha-alue saa uuden asvaltin. Pysäköintijärjestelyihin liittyen Petri Kaksonen mainitsee, että nyt toimipisteelle pääsee hyvin jopa täyspitkällä ajoneuvoyhdistelmällä.

– Naapurikiinteistömme omistajan Savon Julkisivurakennus Oy:n kanssa olemme sopineet, että heidän Teollisuuskatu 5:n liittymänsä ja pihansa kautta voivat isot ajoneuvot koukata meidän puolelle pihaa.

Verkkokaupassa laaja valikoima

Uudeksi palvelumuodoksi Jokihydro on avannut verkkokaupan (jokihydro.fi/kauppa).

– Viime vuosina olemme panostaneet näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa ja saaneet sitä kautta kävijöitä jokihydro.fi-sivuillemme, joten verkkokauppa on luonteva jatkumo, Petri Kaksonen toteaa.

Verkkokaupan valikoima on erittäin kattava. Asiakas voi luoda oman käyttäjätilin, jossa asiakkaan tiedot ovat aina valmiina, eikä niitä tarvitse lisätä aina uudelleen tilauksen yhteydessä.

– Verkkokaupan tarjonta toimii myös tuotekuvastona ja antaa osviittaa mitoitukseen esimerkiksi tee-se-itse-ihmisille. Verkosta löytyvät hydraulimoottorit, letkut, sylinterit, nipat ja niin edelleen, kuvailee Petri Kaksonen.

– Jos tavara löytyy meiltä hyllystä, lähetys lähtee normaalitilanteessa viimeistään seuraavana työpäivänä. Tilatut tuotteet voidaan myös varata Teollisuuskadun liikkeeseen, josta asiakas voi käydä ne noutamassa.

Huoltoauto kiertää kentällä

Jokihydro huoltaa ja kunnostaa erilaisia hydraulisylintereitä niin liikkuvalle kalustolle kuin teollisuuden erilaisiin kohteisiin. Asiakkaita ovat koneurakoitsijat, maatalouden ammattilaiset, teollisuuden suuret ja pienet laitokset, konepajat, konekorjaamot, energialaitokset sekä kaikki muutkin toimijat, jotka käyttävät hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmiä.

Jokihydron huoltoauto mahdollistaa korjausten ja huoltojen tekemisen kaikkialla Pohjois-Karjalassa.

– Autossa on monipuolinen perusvarustelu, mutta asiakaskäynneille tarvitaan täydentäviä ennakkotietoja, jotta mukaan voidaan ottaa tarpeellista tavaraa kulloisenkin kohteen mukaisesti, Petri Kaksonen kertoo.

"Huoltoauton palveluilla on ollut kovasti kysyntää", kertovat Petri Kaksonen ja Kaitsu Palviainen.

Asiakaslähtöisesti ja joustavasti

Jokihydro satsaa asiakaspalvelun laatuun ja monipuolisuuteen. Jokihydro tarjoaa erittäin laajan valikoiman varaosia, tarvikkeita ja lisäksi oman komponenttivalmistuksen sekä hoitaa ammattitaidolla korjaukset, huollot, asennukset ja testaukset.

– Asiakas on meillä ykkösasia. Mietimme ratkaisuja aina siltä kantilta, miten ne parhaiten palvelevat asiakkaan etua, painottaa Petri Kaksonen.

– Tällä erikoisalalla kilpailu lienee Suomen kovinta juuri Joensuussa. Olemme pyrkineet erottautumaan tekemällä asioita eri tavalla kuin mihin perinteisesti on totuttu. Asiakkaat ovat osoittaneet arvostavansa meidän toimintamalliamme. Jos meiltä ei jotakin tuotetta löydy, niin kannustamme kysymään kilpailijalta, jolta tuote saattaisi löytyä.

Yksi Jokihydron valttikorteista on palvelun joustavuus. Myymälä on avoinna arkipäivisin 10 tuntia, klo 7–17 (lauantaisin klo 9–13). Korjaamo palvelee arkisin klo 8–16. Jokihydron ympärivuorokautinen päivystyspalvelu (p. 013 221 381) on osoittautunut tarpeelliseksi.

Palvelukokonaisuuksia teollisuuden tarpeisiin

Teollisuudelle Jokihydro toimittaa kunnossapidon, huollon ja varaosat käsittäviä palvelukokonaisuuksia. Kumppanuuteen voivat kuulua myös korjauspalvelut tarvittaessa nopealla reagoinnilla. Jokihydro pitää varastoissaan asiakkailleen kriittisiä komponentteja, jotta ne tarvittaessa ovat saatavilla välittömästi.

– Meillä on vaativaa erikoisosaamista, joka alkaa olla harvinaista täälläpäin. Suunnitteluun meillä on hyviä yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme tarjoamaan suuriakin kokonaisuuksia ja monimutkaisia kohteita.

Korjaaminen on järkiratkaisu

Koneistuspalveluissa onnistuvat poraus, sahaus, sorvaus, jyrsintä ja aarporaus. Lisäksi Jokihydro voi mm. tehdä kiilaurat aventimilla sekä pistopäällä. Käytössä on myös puhdastila.

– Kun meille tulee sylinteri tai moottori korjattavaksi, annamme ensin asiakkaalle kustannus- ja aikatauluarvion. Asiakkaan päätettäväksi jää, tehdäänkö korjaus, vai onko parempi ostaa uusi, sanoo Petri Kaksonen.

– Korjaaminen on monissa tapauksissa järkevä vaihtoehto. Korjaamalla lopputulos on uudenveroinen. Sekin kannattaa muistaa, että uutta konetta tai osaa voi näinä aikoina joutua odottamaan kauankin. Haastavina aikoina yritykset haluavat mieluummin korjata entistä kuin hankkia uutta. Se onkin fiksua sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta.

– Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon. Työn jälki on laadukasta ja käyttämämme tuotteet kestäviä, joten korjatun koneen käyttöikä on pitkä.

Laatumerkit edustettuina

Jokihydron tuotevalikoimassa on hydrauliikkaan tarjolla maailman johtavien tarvike- ja komponenttivalmistajien vaihtoehtoja. Pneumatiikkaosastolla on laaja valikoima SMC:n ja MetalWorkin tuotteita.

Teollisuusletkuja ja -liittimiä on kaikkiin tarpeisiin ja kohteisiin, samoin luotettavia suodattimia. Jokihydron valikoimassa on Q8- ja Valvoline-voiteluöljyt useimpiin käyttökohteisiin. Rasvoja ja vaseliineja on sekä tuubitavarana että isoissa astioissa. Myymälästä löytyvät myös työkalut, nostoapuvälineet ynnä muut tarpeelliset laitteet, osat ja tarvikkeet.

Petri Kaksosen mukaan maailmantilanne ei ole kovin vakavasti vaikuttanut Jokihydron toimintaan.

– Joidenkin tuotteiden saatavuus on viivästynyt ja hinnat ovat nousseet. Valttimme on, että olemme merkkiriippumaton liike. Jos jonkin valmistajan tuote ei satu olemaan saatavana, pystymme ketterästi löytämään korvaavan tuotteen toiselta valmistajalta.

Jokihydro Oy
Teollisuuskatu 3, Joensuu
[email protected]
013 221 381

jokihydro.fi
Facebook
TikTok

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä