Juhlahumut – tilaisuuden tullen!

Facebook
18.02.2020 | Yrityselämässä tapahtuu

Juhlahumut tarjoaa varauksesta viihtyisät tilat juhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin sekä monipuoliset catering-palvelut. Juhlapaikka sijaitsee Joensuussa Aspitie 33:ssa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja rauhallisessa ympäristössä. Tilat ovat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa ovat ruokailu- ja seurustelutilat sekä saunaosasto. Yläkerrassa on pelitila, jossa vieraiden käytössä on useita pelejä, kuten biljardipöytä, ilmakiekko, voimapelit sekä erilaisia pelikoneita. Juhlahumujen kautta järjestyvät tasokkaat tarjoilut yhteistyössä catering-alan eri taitajien kanssa. Catering-palveluissa pyritään toteuttamaan asiakkaan toiveet. Valikoimassa suositaan oman maakunnan tuotteita.

Rentoa yhdessäoloa mukavassa seurassa

Tiloihin mahtuu enintään n. 50 henkilöä, jolloin väki mahtuu vielä mukavan väljästi liikkumaan ja aterioimaan. Kookas terassi mahdollistaa hieman suuremman vierasmäärän lämpöisillä keleillä. Saunan ja peseytymistilojen lisäksi tarjolla on myös kylpytynnyri. Anniskeluoikeuksia ei tarkoituksella ole, jotta asiakkaat voivat nauttia omia virvokkeitaan. Laadukas äänentoistojärjestelmä on mahdollista yhdistää suoratoistopalveluihin, kuten Spotifyhin. Tiloissa pystyy pitämään myös pieniä vapaamuotoisia kokouksia, käytössä on mm. videotykki. Juhlahumujen tila on erityisesti yritysten suosiossa, firmojen iltatilaisuuksia järjestetään runsaasti, mutta tiloissa järjestyy myös esim. syntymäpäiväjuhlat.

Tarpeen mukaan suunniteltu paketti

Jokainen ryhmä ja tilaisuus on erilainen, joten Juhlahumut räätälöivät ohjelman ja tarjoilun aina asiakkaan tarpeen mukaan. Mitään vakiokaavaa ei ole, vaan asiakas voi itse vaikuttaa tilaisuuden kulkuun ja aikatauluun. Juhlahumujen Mikko Hirvonen toteaa, että konsepti on yksinkertainen ja toimiva. – Tarjoamme nykyaikaiset ja siistit tilat sekä maukasta syötävää. Kannattaa vilkaista nettisivujamme osoitteessa juhlahumut.fi, siellä on mm. joitakin menuvaihtoehtoja, valokuvia sekä esittelyvideo tiloista. Tervetuloa viihtymään!

juhlahumut.fi

Artikkeli on julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 1/2020 sivulla 5.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia