Skydda turvaa työpäiväsi

Facebook
09.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen, Teollisuus

Työturvallisuusasiat ovat nousseet entistä tärkeämpään asemaan osana yritysten toiminnan kehittämistä. Hyvä työturvallisuus edellyttää muun muassa oikeaa asennetta, vastuunottoa, opastusta sekä oikeita, ehjiä ja tarkoituksenmukaisia työvälineitä, suojaimia ja työmenetelmiä.

Henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennussektorin käyttöön tarjoava Skydda on Pohjoismaiden johtava toimittaja yli 30 000 suojaintuotteen valikoimallaan. Yritys on yli 40 vuoden ajan keskittynyt henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen.

Skyddan kanssa samaan konserniin kuuluvien brändien Guide, Zekler, L.Brador, Cresto ja Arbesko lisäksi valikoima koostuu alan arvostetuimpien brändien henkilönsuojaimista ja työturvallisuustuotteista. 

- Skydda yhdistää vuosikymmenien kokemuksen alan tuoreimpaan tietoon. Yhdessä asiakasyritysten kanssa Skydda on mukana vaikuttamassa positiivisesti työturvallisuusasenteisiin sekä käyttäytymiseen työpaikoilla, Skydda Suomen toimitusjohtaja Toni Schlobohm toteaa.

- Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tarjota parhaat ja edistyksellisimmät työturvallisuuden ratkaisut. Tästä osoituksena Skyddalla on ISO 9001, 45001 ja 14 000 sertifioidut laatujärjestelmät, Schlobohm mainitsee.

- Pääasiallisin asiakaskuntamme koostuu rakennusliikkeistä ja teollisuudesta. Jakelukanavamme kattavat laajan jälleenmyyntiverkoston, jonka kautta palvelemme sekä ammattiasiakkaita että kuluttajia. Meillä on neljä omaa Skydda Store -palvelumyymälää; Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Myymälöissämme ja verkkokaupassa on saatavilla kattava tuotevalikoima, joka muodostuu sekä omista tuotemerkeistä että maailman johtavista tuotemerkeistä. Markkinoiden laajin tuotevalikoima huippubrändeiltä takaa sen, että asiakkaamme löytävät täsmälleen tarpeiden mukaiset henkilönsuojaimet ja muut työturvallisuutta edistävät tuotteet.

"Olemme rakentaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin", Skydda Suomen toimitusjohtaja Toni Schlobohm kertoo.

Työturvallisuuden kehittäminen keskeisin erikoisala

- Työturvallisuuden kehittäminen ja henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ovat tärkeimmät tehtävämme. Tunnistamme eri työalojen riskit ja opastamme työvaatteiden ja suojainten valinnassa sekä työturvallisuuden kehittämisessä. Työvaiheiden ja -menetelmien muuttuessa ovat muuttuneet myös yritysten työturvallisuuden vaatimukset. Uusiin haasteisiin tarvitaan ajanmukaisia ratkaisuja, Schlobohm sanoo ja jatkaa:

- Meillä on vuosikymmenien kokemus työturvallisuuden kehittämisestä niin teollisuuden kuin rakennusalan eri sektoreilla. Olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa rakentaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

Turvallisuustaidot kehittyvät kouluttautumalla ja taitojen ylläpidolla

- Suojaintuotteiden lisäksi Skydda tarjoaa erilaisia putoamissuojaimiin ja korkealla työskentelyyn liittyviä kursseja omissa koulutuspaikoissaan sekä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaiden luona.

- Hoidamme ammattitaidolla mm. putoamissuojainkoulutukset, pelastautumiskoulutukset, GWO-tuulivoimakoulutukset, suojainten käyttökoulutukset sekä korttikoulutukset.Työturvallisuuskoulutuksia järjestämme Cresto-koulutuskeskuksessa Lahdessa sekä koulutuspaikoissamme Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä Skydda Store myymälöiden yhteydessä, Toni Schlobohm kertoo.

site.skydda.fi


Skydda on osa Bergman & Beving -konsernia, joka on listattu Nasdaq Tukholmassa. Bergman & Beving -konserni työllistää noin 1100 ihmistä Pohjoismaissa. Skydda toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa.

- Skydda Suomi on toiminut Suomessa vuodesta 1998 lähtien. Skydda Suomi Oy työllistää 34 työturvallisuuden asiantuntijaa ympäri Suomen. Päämarkkina-alueemme on Pohjoismaat. Vientiä meillä on yli 60 maahan, Skydda Suomen maajohtaja Toni Schlobohm kertoo.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia