Pyydä tarjous

Spraytec Oy on perinteikäs maalauslaitteiden ja pintakäsittelylinjojen ammattilainen

Spraytec Oy suunnitteli ja toteutti automaattisen 2-kerroksisen jauhemaalauslinjan vieremäläiselle PP Maalaus Oy:lle.
Spraytec Oy suunnitteli ja toteutti automaattisen 2-kerroksisen jauhemaalauslinjan vieremäläiselle PP Maalaus Oy:lle.
14.06.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Spraytec Oy on pintakäsittelyyn erikoistunut asiantuntijayritys, jonka toiminnan keskiössä on maalaus- ja pintakäsittelylinjojen suunnittelu sekä laitteiden ja linjojen toimitukset raepuhallukseen, märkämaalaukseen ja jauhemaalaukseen. Vuosikymmenten kokemus asiakasprojektien räätälöimisestä tekee yrityksestä luotettavan ja ihanteellisen yhteistyökumppanin teollisuuden eri sektoreille.

- Laajan osaamisemme ja valikoimamme ansiosta voimme toimittaa nopeasti ja yhdestä toimittajasta riippumattomasti asiakkaan tarpeeseen parhaan ratkaisun. Pystymme toimittamaan pintakäsittelyyn laitteet yksittäisistä laitteista isoihin automatisoituihin kokonaisuuksiin sekä puu- että metalliteollisuudelle, kertoo Spraytec Oy:n projektimyynnistä vastaava Jarno Mäkeläinen.

Toimitamme Nummelasta ja Seinäjoelta käsin myös pintakäsittelyn laitteet, kuten esimerkiksi hiekkapuhalluslaitteet, maalauslaitteet, maalauslinjat, tarvikkeet, varaosat ja henkilösuojaimet. Päämiehemme ja tuotteemme edustavat alansa huippua ja ovat maailmanlaajuisesti edustettuja brändejä.

Maalauslinjat, maalaamot, raepuhaltamot, kuljetinjärjestelmät ja maalausrobotit

Spraytec Oy on toimittanut vuosikymmenien aikana satoja maalauslinjoja sekä pintakäsittelylinjoja. Yritys myös toimii pintakäsittelyä tekevien yritysten asiantuntijana maalausteknologiahankinnoissa. Nykyaikaiset automaatiojärjestelmät sekä robotiikka kuvastavat vahvasti Spraytecin toimintaa.

- Meidän kauttamme asiakas voi varmistaa oikeat laitehankinnat ja luotettavat varaosatoimitukset. Teemme jokaisen projektin asiakaslähtöisesti ja niissä korostuu pintakäsittelylaitteiden ja -linjojen oikea mitoitus ja vahva suunnittelutaito, jossa otetaan huomioon muun muassa kuljetinratkaisut, tilakysymykset ja haluttu pintakäsittelyprosessi, jatkaa Mäkeläinen.

Meiltä myös huolto- ja kunnossapito

Spraytec Oy tarjoaa myös huollot ja kunnossapidon toimittamilleen maalauslaitteille, kuljettimille, maalausroboteille ja pintakäsittelylinjoille. Huoltotöiden ajaksi on myös mahdollista vuokrata laitteita, jotta työt eivät keskeydy.

- Teemme huoltoja koko Suomen alueella. Yksittäiset laitteet huollamme pääsääntöisesti omissa huoltopisteissämme Seinäjoella ja Nummelassa, toteaa Mäkeläinen.

Nettikauppa osana liiketoimintaa

Spraytecin verkkokaupasta löytyy suuri osa Spraytecin laajasta tuotevalikoimasta, ja tuotteiden hinnat näkyvät kirjautuneille asiakkaille suoraan. Lisäksi omasta tilaushistoriasta on saatavilla kaikki tarpeellinen dokumentointi.

- Verkkokauppaan on koottu kattavasti tuotevalikoimamme sekä niiden tekniset tiedot, kuvat ja hinnat. Tietojen ansiosta asiakkaan on helppo löytää oma tuotteensa, vaikka tarkka mallimerkintä ei olisikaan enää muistissa. Tallennetun tilaushistorian ansiosta voit tarkistaa tarkan mallin tai hakea vaikka ajantasaiset dokumentit tuotteista. Klikkaamalla tuotteen auki, kauppa suosittelee automaattisesti juuri siihen sopivia osia. Asiakkaan ei tarvitse itse tarkistaa yhteensopivuutta, vaan tuotesuositus riittää.

Lisätietoa kaikista tuotteistamme ja palveluistamme: www.spraytec.fi

Facebook | LinkedIn | Instagram | Twitter

+358 (0) 207 851 900
[email protected]