Pyydä tarjous

Suomi Leasing Oy – kotimainen konerahoitus

Suomi Leasingin Eetu Leinonen FinnMetko-tapahtumassa 2022.
Suomi Leasingin Eetu Leinonen FinnMetko-tapahtumassa 2022.
22.06.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Maa- ja metsätalous

Suomi Leasing tarjoaa konerahoituksen kiinteällä kuukausimaksulla kaikkiin koneisiin ja lisälaitteisiin.

- Tyypillinen rahoittamamme kalusto koostuu esimerkiksi traktoreista, metsäkoneista, kaivinkoneista nostimista, perävaunuista ja näiden lisälaitteista, Eetu Leinonen kertoo ja jatkaa:

- Sopimusajat ovat 12–72 kuukauden pituisia ja niissä on aina kiinteä kuukausimaksu sopimuksen loppuun. Tarjoamamme rahoitusmalli on erityisesti nykyisessä maailmantilanteessa turvallinen ratkaisu. Meillä on käytössä rahoitusmalli myös käytetyille, jopa 40 v. vanhoille koneille.

Eetu Leinonen kiteyttää, että koneiden hankinta leasingrahoituksella on järkiratkaisu.

- Joustavuus ja helppous ovat keskeisiä etuja, joita leasingrahoitus tarjoaa asiakkaille. Leasingrahoituksen avulla asiakas voi hankkia tarvitsemansa omaisuuden, kuten työkoneet ja niihin lisälaitteet ilman suurta alkupääomaa. Sen sijaan, että asiakas ostaisi omaisuuden kokonaan omaksi, hän maksaa kuukausittaisia maksuja sovitun ajanjakson ajan. Tämä vapauttaa merkittävän osan pääomasta, jota asiakas voi käyttää muuhun liiketoimintaan tai sijoituksiin.

- Toinen merkittävä etu leasingrahoituksessa on ennakoitavat kustannukset. Leasingmaksut ovat kiinteitä tasaeriä, mikä helpottaa budjetointia ja taloudellista suunnittelua. Asiakas tietää etukäteen, kuinka paljon hän joutuu maksamaan kuukausittain, mikä auttaa välttämään yllättäviä kustannuksia.

Lähellä asiakasta

- Panostamme aktiivisesti yrityksen tulevaisuuteen. Siksi tunnettavuus ja näyttäytyminen helposti lähestyttävänä ja kiinnostavana yrityksenä on meille tärkeää. Meidät löytääkin mm. OKRA-maatalousmessuilta 5–8.7 Raisiossa sekä maa- ja metsätalousalan ammattilaisten tapahtumassa KoneAgriassa 12.-14.10.2023 Tampereella.

Voit tehdä helposti rahoitushakemuksen osoitteessa suomileasing.fi tai jos sinulla on kysyttävää niin soita +358 40 509 6255.

suomileasing.fi
Facebook
Instagram
Puh. (+358) 40 509 6255
[email protected]

Muita uutisia