Pyydä tarjous

Suomi Leasing Oy tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja

Suomi Leasingin Eetu Leinonen FinnMetko-tapahtumassa 2022.
Suomi Leasingin Eetu Leinonen FinnMetko-tapahtumassa 2022.
11.10.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Maa- ja metsätalous

Työkoneet ja niiden lisälaitteet ovat koneita tarvitseville yrityksille mittava investointi. Nykypäivänä maa- ja metsätalousalalla toimivat yrittäjät tarvitsevatkin joustavia rahoitusratkaisuja kone- ja laiteinvestointeihin. Nopeita ja edullisia rahoitusleasingpalveluja tarjoava Suomi Leasing Oy on jo tunnettu toimia alalla. Joustavia rahoitusratkaisuja osamaksurahoituksen tilalle tarjoavat ammattilaiset ovat tulleet nopeasti tutuiksi jo monelle maa- ja metsätalousalan sekä maanrakennusalan yrittäjälle.

Timo ja Eetu Leinonen vastaavat Suomi Leasingin konerahoitusyksiköstä ja toimivat samalla myyntitiimin vetäjinä.

- Suomi Leasing tarjoaa konerahoituksen kiinteällä kuukausimaksulla kaikkiin koneisiin ja lisälaitteisiin. Tyypillinen rahoittamamme kalusto koostuu esimerkiksi traktoreista, metsäkoneista, kaivinkoneista nostimista, perävaunuista ja näiden lisälaitteista, Eetu Leinonen kertoo ja jatkaa:

- Sopimusajat ovat 12–72 kuukauden pituisia ja niissä on aina kiinteä kuukausimaksu sopimuksen loppuun. Tarjoamamme rahoitusmalli on erityisesti nykyisessä maailmantilanteessa turvallinen ratkaisu. Meillä on käytössä leasingmalli myös käytetyille, jopa 30 v. vanhoille koneille.

- Järjestämme rahoituksen koneliikkeeltä hankittavaan kohteeseen. Sopimus on yrittäjälle edullinen, koska karsimme sopimuksista pois kaikki ylimääräiset kulut kuten avausmaksut, käsittelykulut ja laskutuslisät.

Toimintavarmaa, helppoa ja kustannustehokasta rahoitusta

Eetu Leinonen kiteyttää, että koneiden hankinta leasingrahoituksella on järkiratkaisu.

- Kaluston toimintavarmuuden lisäksi myös rahoitusmalli vaikuttaa yrityksen toiminnan edellytyksiin. Leasing auttaa budjetoinnissa ja vapauttaa pääomaa sekä resursseja ydinliiketoiminnan käyttöön.

- Tarjoamme leasingrahoitusta, jonka ympärille rakennamme lisäpalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Etenkin kun kyseessä on uusi yrittäjä, niin autamme häntä löytämään omaan liiketoimintaan sopivimman rahoituksen, toteaa Eetu.

Palvelutarjonta lähellä asiakasta

- Panostamme aktiivisesti yrityksen tulevaisuuteen. Siksi tunnettavuus ja näyttäytyminen helposti lähestyttävänä ja kiinnostavana yrityksenä on meille tärkeää. Kierrämme aktiivisesti ympäri Suomea esittäytymässä ja solmimassa kontakteja olemassa oleviin ja mahdollisiin uusiin asiakkaisiimme. Lisäksi osallistumme eri messuille. Meidät löytääkin mm. konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2022 järjestettävästä tapahtumasta Jämsässä 1.–3.9. sekä MaatalousKonemessuilla Helsingin Messukeskuksessa 13.–15.10.2022

- Lisäksi olemme vahvasti läsnä myös sosiaalisen median eri kanavissa. Sosiaalinen media on erittäin tehokas asiakaspalvelukanava, jossa voi luoda hyviä ja kestäviä asiakassuhteita, määrittelee Timo.

Eetu toteaa, että Suomi Leasing haluaa erottua alalla nopealla ja edullisella palvelulla.

- Olemme aidosti palveleva, helposti lähestyttävä ja osallistuva perheyritys, jonka tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Pyrimme palveluillamme tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa ja varmuutta heidän omiin prosesseihinsa.

- Muuntaudumme ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kehitämme toimintaamme koko ajan luomalla uusia rahoitusmalleja jo olemassa toimintoihimme, luonnehtivat Timo ja Eetu Leinonen Suomi Leasing Oy:n tulevaisuuden toimintaa.

suomileasing.fi
Facebook
Instagram
Puh. (+358) 40 509 6255
[email protected]