TuraSteel on tuonut markkinoille S-mallin kiinteän pikakiinnityslaitteen

Facebook
26.08.2024 | Maa- ja metsätalous, Yrityselämässä tapahtuu

TuraSteel Oy valmistaa pajallaan Eurassa laadukkaita ja kestäviä kaivinkoneiden lisälaitteita, jotka soveltuvat haastaviin kohteisiin. TuraSteel on suomalainen kaivinkoneiden kauhojen ja kiinnikkeiden valmistaja, sekä teräslevyjen maahantuoja.

– Pikakiinnityslaitteiden osalta olemme aiemmin valmistaneet vain NTP-kiinnityslaitetta, joka on ollut käytössä lähinnä Suomessa. Kiinnikkeissä S-malli on alun perin ruotsalaisten kehittämä ja paljon laajemmalle levinnyt malli. Tästä syystä mekin toimme oman S-mallin kaivinkoneiden pikakiinnityslaitteiden markkinoille, TuraSteelin tuotantojohtaja ja omistaja Janne Hongisto kertoo.

TuraSteelin tuotevalikoimiin kuuluvat kaivinkoneiden pikakiinnikkeiden, trukkipiikkien, kauhojen, routapiikkien ja asfalttileikkureiden lisäksi oheistarvikkeita, kuten kauhojen kynsiä sekä S-mallin korvakkeita asiakkaiden valmistamiin työlaitteisiin.

– Voimme joko varustella asiakkaan kauhatuotteen tämän haluamilla komponenteilla tai myymme asiakkaalle pelkästään hänen tarvitsemansa komponentit. Myymme esimerkiksi S-mallin korvia satoja kappaleita vuodessa. Jos asiakkaat itse rakentelevat tai korjailevat laitteitaan, meiltä saa ostettua myös pelkästään rautaa ja varaosia, Hongisto toteaa.

Laadukkaita kauhoja maa- ja metsätalouden tarpeisiin

Hongiston mukaan TS-tuotteen kauhat ovat asiakkailta saadun palautteen mukaan hyviä käyttää ja lisäksi kestäviä. Malleja on lukuisia ja kauhatyypin valinta riippuu aina käyttökohteesta.

– Erityisesti meidän mätästyskauha on yksi sellainen, mitä maa- ja metsätalouspuolella käytetään paljon. Toinen suosittu tuote on pelto-ojakauha, mutta myös erilaiset kuokka- ja luiskakauhat ovat tarpeellisia maa- ja metsätalouden kohteissa. Yleensä kaivinkone tarvitsee useamman kauhan, jolloin sillä voidaan työskennellä hyvin erilaisissa kohteissa.
Tietyillä perusmallin kauhoilla kaivuuta voidaan tehdä hyvin monipuolisesti.

Nyt on oikea aika kauhainvestoinnille

Viimeiset vuodet ovat olleet haasteellisia myös TuraSteelille, jolla Hongisto viittaa Ukrainan sodan, sähkön hinnan korotusten ja Suomen sisäisen taantuman aiheuttamiin haasteisiin. Hänen mukaansa tilanteet ovat monelta osin rauhoittuneet ja tällä hetkellä odotellaan jo positiivista näkymää.

– Koska teräksen hinta on vähän laskenut, myös meidän kauhojemme hintoja on saatu laskettua. Jos on investointitarpeita, nyt olisi ehkä oikea hetki tehdä niitä.

Laaja kauhamallisto suoraan varastosta

– Ylläpidämme omaa varastomallistoa, mutta teemme toki jonkin verran mittatilaustuotteitakin. Tuotekatalogistamme löytyy lähes 200 erilaista kauhatuotetta, Hongisto toteaa.

www.turasteel.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä