Ilosaarirock kasvoi ennätysmittoihin

18.12.2017 klo 13:48

Joensuun Ilosaarirockia on järjestetty jo vuodesta 1971, mutta viime vuonna festivaali keräsi Laulurinteen puistoalueelle ennätyssuuren yleisön. Ilosaarirockissa juhli kolmen päivän aikana kaikkiaan 67 000 ihmistä ja tapahtuma oli yksi koko kesän suurimmista koko Suomessa.

Lue koko juttu

Digitalisaatio etenee kaikkialle – IT-alan osaajille riittää kysyntää nyt ja tulevaisuudessa

18.12.2017 klo 12:54

Mitä yhteistä on pelikonsolilla, kahvinkeittimellä, läppärillä, verkkopankilla, kännykällä, lenkkitossulla, sykemittarilla, kerrostalolla, pankkikortilla ja kuntopyörällä?  Niissä kaikissa on informaatioteknologiaa.  Ja siellä, missä on informaatioteknologiaa,

Lue koko juttu

Asiantuntijana muutat maailmaa!

18.12.2017 klo 11:27

Maailma tarvitsee luonnontieteiden monitaitureita ratkaisemaan tulevaisuuden haasteita. Luonnontieteilijöillä ja matemaatikoilla on keskeinen rooli ratkaistaessa globaaleja haasteita, kuten ihmisen toiminnan aiheuttamaa ilmastonmuutosta ja biodiversiteetin köyhtymistä maapallolla.

Lue koko juttu

LaserMedia Oy, moderni ja monipuolinen pohjoiskarjalainen painotalo

29.11.2017 klo 13:50

”LaserMedia Oy on monipuolinen pohjoiskarjalainen painotalo, ammattitaitoinen ja kokenut perheyritys, joka pystyy kustannustehokkaaseen toimintaan”, kertovat Lasermedian hallituksen puheenjohtaja Mauri Hintikka ja toimitusjohtaja Jouko Hintikka.

Lue koko juttu

Joensuun kaupungin Ilmastotori-hanke: Kannustaen kohti hiilineutraalia Joensuuta

29.11.2017 klo 13:44

Ilmastonmuutoksen haasteet ratkaistaan yhteistyöllä ja rohkeilla kokeiluilla. Tämä tiedetään hyvin myös Pohjois-Karjalassa. Joensuun kaupungin Ilmastotori-hanke kannustaa yrityksiä ja yhteisöjä ilmastotekoihin ja kehittää alueelle uudenlaista ilmastoyhteistyötä.

Lue koko juttu

Joensuun Hierojakoulu kehittää toimintaansa – Opiskelijamäärät kasvavat, työkykyhuolto kiinnostaa yrityksiä

29.11.2017 klo 13:40

”Joensuun Hierojakoulun toiminta on käynnistynyt myönteisesti. Aloitimme toiminnan tammikuussa 2015 ja valmistuneet opiskelijat ovat tyytyväisiä saamaansa koulutukseen. Meillä on yrittäjyyslähtöinen näkökulma koulutukseen ja se näkyy toiminnan laatuna.

Lue koko juttu

Mehiläinen avaa Kanavarantaan uuden lääkärikeskuksen

29.11.2017 klo 13:35

Suomen johtaviin terveyspalvelualan yrityksiin kuuluvan Mehiläisen kasvu ja kehitys jatkuvat vahvana. Laajentuvien lääkärikeskuspalveluiden ja uusien hoivapuolen investointien myötä yhtiö arvioi rekrytoivansa jopa 1000 uutta työntekijää vuoden 2018 loppuun mennessä.

Lue koko juttu

Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta perusti innovaatioyksikön ja tekoälylaboratorion

29.11.2017 klo 12:42

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta on vahvistanut tekoälytutkimustaan ja -koulutustaan perustamalla innovaatioyksikön ja tekoälylaboratorion.

Innovaatioyksikön tutkimusalat ovat kyberturvallisuus, IoT eli esineiden internet,

Lue koko juttu

Parkano on metalliyritykselle ykköspaikka

28.11.2017 klo 15:38

Pääradan varrella sekä valtateiden 3 ja 23 risteyksessä Pirkanmaalla sijaitseva Parkano on vahva metalli- ja konepajateollisuuden keskittymä. Parkanosta löytyy ammattitaitoista työvoimaa, toimivia tiloja sekä isoja tontteja myös uudelle yritystoiminnalle.

Lue koko juttu

Pieksämäen elinkeinojohtaja Markus Vesterinen: ”Investoinnit ja työpaikat tuovat nousun”

28.11.2017 klo 14:51

Pieksämäki on hallitusti kasvava ja elinvoimainen kansainvälistyvä kaupunki. Rautatieliikenteen solmukohtaan kehittyneen modernin kaupungin elinkeinorakenne on monipuolinen -pääaloina teknologiateollisuus ja monipuoliset sosiaali-ja terveyspalvelut.

Lue koko juttu

Tampereen yliopiston Porin yksikössä opiskelu hyödyttää oman työn kehittämistä

09.11.2017 klo 10:57

Sosiaalityöntekijä auttaa kaikenikäisiä ihmisiä ja perheitä arjen ongelmissa ja kriisitilanteissa. Sosiaalityöntekijöiden työpaikkoja on pääasiassa julkisella sektorilla mutta enenemässä määrin myös yritysten ja kolmannen sektorin tuottamien palveluiden piirissä.

Lue koko juttu

Vanhustyön keskusliiton Kotiturva-hanke opastaa vanhuksia arkiteknologian käyttöön

09.11.2017 klo 10:55

Vanhustyön keskusliitto toteuttaa kolmivuotista Kotiturva-hanketta. Hankkeen tavoitteena on, että ikääntyneet ihmiset osaavat hyödyntää arkiteknologiaa entistä enemmän ja ottaa erilaisia laitteita paremmin käyttöön.

Lue koko juttu

OSAO:n, Taivalkosken yksikkö on kaivosalan koulutuksen kehittäjä

31.10.2017 klo 8:44

Oulun seudun ammattipiston Taivalkosken toimipaikka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan kaivannaisalan palveluja, tuotteita ja tuotekehitystä.

”Vastaamme näin kasvavaan laadulliseen työvoimatarpeeseen. Kaivosalan opinnot valmistavat opiskelijoita monipuolisiin työtehtäviin ja ammattilaisille on kysyntää Suomessa ja työmahdollisuuksia on myös ulkomailla”,

Lue koko juttu

Atlas Copcon kaivos- ja louhintalaitteet irtautuvat Epiroc-konserniksi

30.10.2017 klo 15:47

Tammikuussa kaivos- ja louhintateollisuudessa jysähti suuri uutinen, kun ilmoitettiin Atlas Copco -konsernin jakatumisesta kahteen osaan. Teollisuuskompressorit ja -työkalut jatkavat Atlas Copcona, mutta kaivos- ja louhintatekniikka sekä hydrauliset lisälaitteet kuuluvat ensi vuodesta lähtien Epiroc-konserniin,

Lue koko juttu

Plexman laajensi toimintaansa EPS-tuotteiden valmistukseen

22.09.2017 klo 13:51

Joensuulainen Plexman on laajentanut toimintaansa EPS- eli styroksituotteiden valmistamiseen.

”Käytämme näistä polystyreenimuovituotteista tuotemerkkiä Plexfoam. Aloitimme tuotteiden valmistuksen viime marraskuussa. Olemme tehneet investointeja uuteen kone- ja laitekantaan;

Lue koko juttu

Elisa on pohjoiskarjalaisten yritysten yhteistyökumppani

01.09.2017 klo 13:59

”Elisan yrityspiste on yrittäjiä varten. Tänne voi tulla ilman kynnyksiä”, kertoo Elisan yrityspalveluista Joensuussa vastaava markkinointineuvottelija Tuomas Pippola.

Hän aloitti tehtävässään10.

Lue koko juttu

Kauneus- ja hyvinvointikeskus AnneJohanna kehittää toimintaansa: uusi toimipaikka Teollisuuskadulla, kampaajan ja hierojan palvelut mukaan

01.09.2017 klo 13:47

AnneJohannalla on meneillään uudistusten vuosi. Yritys muutti huhtikuussa Sirkkalasta uuteen toimipaikkaan Teollisuuskatu 11:een. Myös palvelutarjonta täydentyy, uusi hieronta-alan ammattilainen aloitti elokuun lopulla työnsä ja myöhemmin syyskuun aikana yritys tulee tarjoamaan myös parturi-kampaamon palveluita.

Lue koko juttu

Joensuun tiedepuisto tarjoaa yrityksille korkeatasoisia toimitiloja

28.06.2017 klo 12:28

”Tiedepuisto tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia tiloja, tarjoaa asiantuntijapalveluita, kehittää alueen elinvoimaa ja edistää näin elinkeisoelämää”, kertoo Joensuun tiedepuiston toimitusjohtaja Jari Lauronen.

Vuonna 1990 perustettu Joensuun Tiedepuisto Oy on Joensuun kaupunkikonserniin kuuluva itsenäinen osakeyhtiö,

Lue koko juttu

Fastroi Oy – teknologialla helpotusta ja tehokkuutta terveys- ja sosiaalityöhön

28.06.2017 klo 12:25

Väestörakenne ikääntyy Suomessa ja Euroopassa voimakasta vauhtia. On arvioitu, että vuonna 2020 jopa 20% väestöstä on yli 65 vuotiaita. Tämä asettaa sosiaali- ja terveyspalveluille uusia haasteita.

Lue koko juttu

Yrityksesi IT-palvelut saman katon alta

12.06.2017 klo 12:54

ITC-Solution Group on Kuopion ja Iisalmen talousalueilla toimiva IT-alan palveluyritys, joka tuottaa korkealaatuisia kokonaisratkaisuja nykyajan tietotekniikkaa hyödyntäville pk-yrityksille. ITC toimittaa asiakkaan tarpeita vastaavat it-laitteistot,

Lue koko juttu

Laaturenkaita ja hyvää palvelua

12.06.2017 klo 10:34

Rengasplanet Oy on Kuopiossa ja Joensuussa toimiva rengasliike, rengashotelli ja nettikauppa.  Yritys panostaa henkilö-ja pakettiautojen laaturenkaisiin, vanteisiin ja joustavaan ammattitaitoiseen palveluun hyvällä nykyaikaisella rengas-ja nosturikalustolla.

Lue koko juttu

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy: Yritysten kannattaa hoitaa sopimusasiat asianajajan kanssa

19.05.2017 klo 12:55

”Yritysten kannalta on järkevää hoitaa ja tarkastuttaa sopimusasiat etukäteen asianajajan kanssa. Se vähentää ristiriitatilanteiden ja epäselvyyksien riskejä ja on selvästi edullisempaa kuin jälkikäteinen riitely oikeudessa”,

Lue koko juttu

Kontiolahti kehittää elinvoimatoimintojaan ja yrityspalveluitaan

19.05.2017 klo 11:15

”Kontiolahdella on tehty paljon työtä yrityspalveluiden ja yritysten toimintaedellytysten kehittämiseksi”, kertoo Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen.

Hän aloitti työnsä toimitusjohtajana tammikuun alussa 2017.

Lue koko juttu

Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto: Yhteishankintakoulutukset ovat joustava tapa reagoida yritysten työvoimatarpeisiin

19.05.2017 klo 11:08

”Työvoimakoulutus on joustava väline ja yhteishankintakoulutuksilla voidaan nopeasti reagoida yritysten nopeisiin tarpeisiin kouluttamalla uusia osaajia silloin, kun heitä ei valmiina työmarkkinoilta löydy.

Lue koko juttu

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo metsäkonekoulutuksen edelläkävijä maailmassa

19.05.2017 klo 10:25

”Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo on metsäkonekoulutuksen edelläkävijä Suomessa ja kansainvälisestikin”, kertoo koulutusjohtaja Harri Savonen.

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo on perinteikäs metsäkonekoulu. Koulu on toiminut jo 40 vuotta Valtimolla ja kouluttanut sekä suomalaisia että ulkomaisia opiskelijoita metsäkonealan ammattilaisiksi.

Lue koko juttu

Granlund Joensuu Oy hoitaa J2-rakennuksen taloteknisen pääsuunnittelun sekä rakennusautomaatiosuunnittelun

19.05.2017 klo 10:11

Granlund Joensuu Oy hoitaa Pohjois-Karjalan keskussairaalan uuden J2-rakennuksen taloteknisen pääsuunnittelun sekä rakennusautomaatiosuunnittelun.

”Koordinoimme taloteknisen suunnittelun eri osa-alueita kuten LVI- sekä sähkö- ja automaatiosuunnittelua.

Lue koko juttu

Hiomatuotteiden innovatiivinen markkinajohtaja Suomesta

16.03.2017 klo 10:11

Mirka Oy on toimialansa kansainvälinen markkinajohtaja innovaatioiden ja kasvun suhteen. Tämä ei ole sattumaa, vaan pitkäjänteisen tuotekehitystyön ja investoinnin ansiota: ”Merkittävä osa asiakkaillemme tuottamastamme lisäarvosta syntyy ainutlaatuisista innovatiivisista tuotteista.

Lue koko juttu

Kokkolasta valtakunnalliseksi asiantuntijayritykseksi

15.03.2017 klo 11:03

”Canorama on kehittyvä tietotekniikka- ja tietoliikennealan yritys, joka toimii ympäri Suomea ja tarjoaa asiakkailleen laajan palvelutarjonnan ja helpottaa heidän liiketoimintaansa. Asiakkaat ovat tottuneet luottamaan Canoraman asiantuntemukseen,

Lue koko juttu

Liiketoimintaasi helpottavat ratkaisut

23.02.2017 klo 15:13

ITC-Solution tarjoaa pk-yrityksille laadukkaita IT-palveluita Kuopion, Iisalmen ja Joensuun talousalueilla. Asiakas saa yhdestä osoitteesta tarvitsemansa laitteiston, ylläpidon, virusturvan, sähköpostijärjestelmät, tulostusratkaisut sekä kotisivu- ja verkkokaupparatkaisut.

Lue koko juttu