Pyydä tarjous

Utulakodit Oy:n kuvaseinä tuo huonetilaan mieleisesi maiseman

Suuri osa Utulakodit Oy:n toimittamista kylpyhuoneiden kuvaseinistä on asiakkaiden omista maisemakuvista.
Suuri osa Utulakodit Oy:n toimittamista kylpyhuoneiden kuvaseinistä on asiakkaiden omista maisemakuvista.
24.03.2023 | Rakentaminen

Utulakodit Oy valmistaa ja myy Heikki Utulan ideoimia kuvallisia sisustuslevyjä. Kuvallisten Utula-tuotteiden avulla voit lisätä asumisen laatua ja viihtyvyyttä kodin eri tiloissa, kirjaimellisesti vaihtaa maisemaa omassa kodissasi!

Valitse itse kuva tai kuosi. Kuva-aihe voi kiertää koko tilan ympäri. Pintamateriaali soveltuu myös märkätiloihin.

Sisustuslevyn pintaan voi valokuvan tilalle valita esim. marmorikuvion.

Uniikki ilme kylpyhuoneeseen

Saat kylpyhuoneen seinät itse valitsemallasi kuvalla tai vaikka marmorikuviolla.

– Suuri osa toimittamistamme kylpyhuoneiden kuvaseinistä on asiakkaiden omista maisemakuvista. Käymme usein myös asiakkaan tilauksesta ilmakuvaamassa. Nykyaikaisella puhelimella otetun kuvan resoluutio usein riittää isonkin suurennoksen tekemiseen, Heikki Utula kertoo.

Kuvaseinät ovat suomalainen innovaatio, jonka sovelluskohteita löytyy lukuisia. Utulakodit Oy:n ainutlaatuisella kuvaseinäratkaisulla on Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.

Heikki Utula asennustöissä.

Kuvalevyjen asennus käy nopeasti

Ammattiasentajalta kuvalevyjen asennus on nopeaa ja vaivatonta. Pesuhuone on kylpykunnossa jopa seuraavana päivänä.

Kevyiden ja kestävien alumiinisten komposiittilevyjen asennus säästää aikaa verrattuna perinteiseen kylpyhuoneremonttiin, joka on työläämpi toteuttaa ja saattaa kestää jopa useamman viikon.

Utulakodit Oy tarjoaa kosteusmittauksen ja seinien lasermittauksen, suunnittelun ja asennuksen jokaiseen kohteeseen.

Titaanidioksidi sumutetaan tuotteen pinnalle.

Antibakteerinen pinnoite edistää puhtautta

Kuvaseinälevyt – ja muutkin Utulakodit Oy:n sisustustuotteet – käsitellään antibakteerisella pinnoitteella (titaanidioksidi TiO2), jolla on antibakteerinen ja hajumolekyylejä tuhoava vaikutus. Käsittelyn ansiosta pinnat puhdistavat itse itsensä ja valon vaikutuksesta raikastavat sisäilmaa.

– Valo aiheuttaa titaanidioksidissa fotokatalyysin, joka myrkyttömästi hajottaa epäpuhtauksia vedeksi ja hiilidioksidiksi ja siten puhdistaa huoneilmaa. Tämä on upea ominaisuus tuotteissamme, korostaa Heikki Utula.

Kuvaseinien lisäksi Utulakodit Oy:n valikoimaan kuuluvat kuvalliset rullakaihtimet, liukuovet ja saumattomat kuvamarkiisit.

Kuvien tulostuksessa käytetään moderneinta UV-tulostustekniikkaa.

Yhteistyöllä laatua asiakkaille

– Haluan kiittää mahtavia ja osaavia yhteistyökumppaneita! On ilo työskennellä hyvien kavereiden kanssa, jotka suorittavat oman osuutensa kuin itselleen tekisivät, Heikki Utula toteaa.

– Esimerkiksi kuvatuotteiden UV-tulostuksen laatu on aivan huippuluokkaa, graafikot ideoivat ja luovat aivan uskomattomia luomuksia.


Tutustu tuotteisiin tarkemmin:
www.utulakodit.fi
www.kuvaseina.fi
Facebook
Instagram


Utulakodit Oy toimii Joutsan ydinkeskustassa, keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Utulakodit suunnittelee ja valmistaa tiloissaan uniikit sisustustuotteet asennuskuntoon. Yrityksen omat asentajat sekä sopimusasentajat käyvät asentamassa tuotteet paikoilleen miltei koko Suomen alueella.