A-Teamin Anne-Paula yhdistää yritykset ja työntekijät Itä-Suomessa

Kuva: Annika Käyhkö
Kuva: Annika Käyhkö
28.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

A-Team on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut asiakaslähtöisesti toimiva yritys. A-Team Itä-Suomen yrittäjänä toimii monelle yritykselle ja työntekijälle jo ennestäänkin tuttu Anne-Paula Mähönen.

Anne-Paulan monipuolinen kokemus, laajat verkostot ja hyvä paikallisen yrityskentän tuntemus auttaa toimivien ratkaisujen löytämiseen sekä yrityksille että työnhakijoille olipa sitten kyseessä kiireisen sesongin paikkaus tai pidempiaikaisen osaajan palkkaaminen.

– Oman työhistoriani ja eri alojen kokemukseni myötä, aina maanrakennus-, kuljetus-, ravintola- ja henkilöstövuokrausaloilta ymmärrän yritysten tarpeita tai ongelmia paremmin ja osaan sovittaa oikeanlaiset henkilöt oikeisiin tehtäviin, Anne-Paula korostaa.

Luotettava ja ihmisläheinen toiminta tuo tyytyväisiä asiakkaita

A-Team syntyi halusta tehdä omannäköistä liiketoimintaa henkilöstövuokrauksen parissa. Anne-Paulan toiminnassa ja arvoissa korostuvat luotettavuus, rehellisyys, ihmisläheisyys, joustavuus ja jokaisesta työntekijästä huolehtiminen. Savo-Karjalan alueen yrityksille palvelu näkyy hyvin sitoutuneina, motivoituneina ja mahdollisimman pitkäaikaisina työntekijöinä.

– Muita tärkeitä vahvuuksiamme ovat muun muassa nopeus ja ketteryys. Asiointi kanssamme on sujuvaa, palvelemme yhteistyökumppaneitamme jokaisella osa-alueella aina rekrytoinnista ja perehdytyksestä palkanmaksuun. Tavoitteenamme on, että asiakkaidemme asiat hoituvat näppärästi yhdellä puhelinsoitolla tai tapaamisella kerralla kuntoon aina työssä tarvittavia asianmukaisia varusteita myöten, Anne-Paula kiteyttää.

A-Teamin kautta löytyy osaavaa henkilöstöä pääosin rakentamisen-, infran-, kiinteistöhuollon-, logistiikan sekä teollisuuden aloille. Viime syksynä käynnistyneen A-Team Itä-Suomen toiminta on lähtenyt liikkeelle sangen vauhdikkaasti. Muutaman kuukauden työrupeaman jälkeen Anne-Paula työllistää jo noin 50 ammattitaitoista työntekijää.

Ulkoistaminen helpottaa yrittäjän arkea

Henkilöstövuokrauksen lisäksi yritysten on mahdollista siirtää henkilöstöä A-Teamin palkkalistoille. Tämän ansiosta esimerkiksi pienyrittäjällä jää enemmän aikaa ja mahdollisuuksia oman ydinliiketoiminnan pyörittämiseen, Anne-Paula kertoo.

– Henkilöstön ulkoistamisen lisäksi myös aikaa vievät ja kustannuksia tuovat työntekijöiden tai vaikkapa hankalammin löydettävien toimihenkilöiden ja työnjohtajien suorarekrytoinnit ovat mahdollisia kauttani. Jos yrityksesi on etsimässä toimivia henkilöstöratkaisuja niin A-Team voi olla oikea kumppani sinulle, muistuttaa Anne-Paula lopuksi.

A-Team Itä-Suomi
Anne-Paula Mähönen | 040 966 5365 | [email protected]
Telitie 1D, 80100 Joensuu
Palvelemme klo 8–16 tai sopimuksen mukaan

www.ateam.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä