Pyydä tarjous

Aari Rahoitus toimii asiakkaiden kasvun ja rahoituksen kumppanina

Digipalvelut
11.12.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Raskas kuljetuskalusto ja työkoneet ovat yritykselle mittava investointi. Nykypäivänä yritykset tarvitsevat uusia rahoitusratkaisuja kone- ja laiteinvestointeihin. Yhä useammassa yrityksessä pidetään huolta kassavarannosta ja ymmärretään, että yrityksen ei tarvitse omistaa itse kaikkea.

Aari Rahoitus Oy on raskaan kaluston rahoittamiseen keskittynyt kotimainen rahoitusyhtiö, joka myy rahoituspalveluita käyttäen rahoitusyhteistyökumppaneita.

Henkilökohtainen palvelu ei ole itsestäänselvyys rahoitusalalla. Asiakkaan liiketoiminnan tunteminen ja tukeminen ovat asioita, joihin Aari Rahoitus toiminnassaan tähtää -henkilökohtaisesti.

- Asiantuntijoillamme on laaja ja vahva kokemus eri alojen rahoitusratkaisuista. Läpinäkyvyys ja luotettavuus auttaa asiakkaitamme saamaan edullisia rahoitusratkaisuja. Tunnemme alan eritysvaatimukset ja osaamme auttaa silloin kun siihen on tarvetta, Aari Rahoitus Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Heino toteaa ja jatkaa:

- Toimitamme yksilöllisiä ja integroituja rahoitusratkaisuja, jotka antavat tukea omaisuuden koko elinkaaren ajan leasingista, myyntirahoituksesta ja kaupallisesta rahoituksesta toiminnan uudelleenaloittamiseen. Tavoitteemme on tuottaa lisäarvoa koneliikkeille ja yritysloppuasiakkaille hoitamalla keskitetysti heidän rahoitustarpeensa - näin asiakas voi keskittyä ja käyttää aikansa ydinliiketoimintaansa.

Toimivat ja joustavat rahoituspalvelut kaupankäynnin kivijalka

- Aari Rahoitus on pelkästään raskaan kaluston rahoittamiseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Toimimme kaiken kokoisten yritysten kanssa ja tarjoamme omaisuudenhallintaan keskittyviä rahoituspalveluja raskaan kuljetuskaluston, maarakennusalan sekä maatalousalan yrittäjille.

- Aari Rahoitus tarjoaa leasingrahoitusta, jonka ympärille rakennetaan lisäpalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme leasingrahoituksen lisäksi myös osamaksurahoitusta. Meiltä löytyy monipuolista asiantuntevaa opastusta kaikenlaisiin leasingrahoituksiin liittyviin kysymyksiin. Me pyrimme tuntemaan asiakkaamme liiketoimintaa ja sitä kautta löytämään asioita, joilla rahoitustarpeet voidaan perustella mahdollisimman hyvin rahoituskumppanillemme.

Yrityksen tunnusluvuilla todella konkreettinen merkitys tulevien investointien rahoituksessa

Heino sanoo, että luoton saaminen vaatii nykyisin enemmän perusteluja ja asiakkaan tilanteen analyysia kuin ennen. Aiemmin riitti monesti pelkkä rahoitushakemus ja tilinpäätöstiedot rahoittajalle.

- Yleisesti ottaen tuntuu, että moni yrittäjä ei enää nykypäivänä tiedä miten rahoitusala toimii. Rahoitusala digitalisoituu/automatisoituu kovaa vauhtia ja monella yrittäjällä ei ole enää foorumia missä näistä asioista keskustellaan, Heino toteaa ja jatkaa:

- Maksutapatieto on tullut vuosi vuodelta tarkemmaksi ja sen painotus tuntuu olevan koko ajan kasvussa. Kassanhallinta on toki aina ollut tärkeää, mutta nykypäivänä sen merkitys on vain korostunut, sillä maksutapatietoa kerätään monin verroin tehokkaammin kuin vaikka 5-10 vuotta sitten. Kun ymmärretään että yrityksen tunnusluvuilla on todella konkreettinen merkitys tulevien investointien rahoituksessa, niin saadaan looginen selvitys aiheeseen, miten niihin voidaan vaikuttaa, Heino selvittää.

Toimintavarmaa, helppoa ja kustannustehokasta rahoitusta

Heinon mukaan leasingsopimusten määrä tulee konepuolella jatkamaan kasvua merkittävästi. Se on usealle yritykselle järkevä tapa hankkia koneita jo pelkästään kirjanpidollisista näkökulmista.

- Yritysten muuntautumiskyky on iso asia tänä päivänä ja kassaa pitää pyrkiä suojelemaan sekä laittaa se tuottamaan. Rahoituksen hankkiminen yritykselle on helppoa. Asiakkaan tarvitsee vain päättää investointikohteesta ja sopia kaupan ehdoista myyjän kanssa. Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien maahantuojien, jälleenmyyjien ja valmistajien kanssa, joten rahoitus hoituu vaivattomasti, Heino kertoo.

Aarilla hyvä tiimi ja nopeaa reagointia

Aari Rahoitus Oy on perustettu toukokuussa 2023.Yritys toimii valtakunnallisesti. Yrityksen pääkonttori on Tampereella.

- Vaikka yritys on nuori, olemme saaneet positiivisen vastaanoton kentällä. Haluamme erottua alalla asiakaslähtöisellä rahoituspalvelulla - maalaisjärjellä höystettynä. Olemme aidosti palveleva, helposti lähestyttävä ja osallistuva yritys, jonka tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas, Mika Heino luonnehtii Aari Rahoituksen toimintaa.

Pitkän linjan rahoitusammattilainen Mika Heino aloitti viime heinäkuussa liiketoimintajohtajana Aari Rahoitus Oy:ssä.

Heinolla on monen vuoden kokemus raskaan kaluston rahoitusasioita. Heinon työnkuvaan kuuluvat uusien alaa paremmin palvelevien rahoitusratkaisujen kehittäminen, myyjäliikeyhteistyö sekä tietysti asiakkaiden palvelu kaikissa rahoituksiin liittyvissä asioissa.

- Tulemme tulevaisuudessa tarjoamaan palveluita koneyrittäjille, myös heidän vakuutusasioihinsa liittyen, mutta tämä projekti on vielä vähän kesken, joten tiedotamme siitä lähempänä vuoden vaihdetta lisää, Mika Heino kertoo.

aarirahoitus.fi | Facebook
[email protected]
0200 50501

Marko Lehtinen
[email protected]
040 533 5892

Antti Tuominen
[email protected]
040 587 3239

Mika Heino
[email protected]
040 027 5151

Aari Rahoitus Oy on osa Maatori Group -konsernia. Maatori on suomalainen perheyritys, joka auttaa raskaan konekaluston yrittäjiä lisävarusteiden ja koneiden hankinnassa sekä myynnissä. Yritys ostaa, välittää ja myy raskaan kaluston koneita ja lisävarusteita.