Greenfox Oy – muovituotteesi maailmalle

Facebook
01.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Greenfox Oy on vuonna 1997 perustettu muoviteollisuuden yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluu ruiskuvalutuotteiden ja -muottien valmistus. Yritys tuottaa palveluita muovituotteen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin ideasta tuotteeksi asti. Laaja asiakaskunta sijaitsee ympäri Suomea, pk-yrityksistä yksittäisiin ideanikkareihin.

Ylämyllyn välikankaan teollisuusalueella sijaitsevat uudet toimitilat antavat erinomaisen mahdollisuuden yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamiselle. Yritys työllistää tällä hetkellä 15 ammattilaista: suunnittelijoita, tuotekehitys- ja myyntihenkilöstöä. Tuotantohenkilöstö jakaantuu kahteen osaan, muotinvalmistus- ja ruiskuvalupuoleen.

- Uudet toimitilat valmistuivat tämän vuoden tammikuun puolessa välin. Niiden odotetaan kasvattavan merkittävästi liiketoimintaa. Uusia laiteinvestointeja suunnitellaan ja nyt olemme saaneet myös lisää kaivattua varastotilaa, kertoo Greenfox Oy:n toimitusjohtaja Tiina Savolainen.

Muovituotteen toteutus tehdään avaimet käteen -periaatteella: suunnittelu, muotinvalmistus ja ruiskuvalu.

Ideasta tuotantoon

Greenfox Oy on perustettu alkujaan Perlosta varten vuonna 1997. Jo niistä ajoista lähtien yrityksellä on ollut selkeä visio tuotteistaan: laadukkaita ja teknisesti toimivia, taloudellisesti kannattavia sekä ekologisesti kestäviä.

- Tuotteen elinkaari alkaa ideoinnista ja tuotekehityksestä. Jos päätämme siitä edetä, tarvitsemme muotit. Sen jälkeen pystymme tuottamaan muovikappaleita. Monesti kokoamme yksittäisistä muoviosista kokonaisen tuotteen, jossa voi olla myös eri komponentteja mukana. Haluammekin tarjota koko tuotepaketin. Tämä on ehdottomasti meidän suuri vahvuutemme; asiakas saa kokonaisvaltaisen palvelun yhden katon alta, toteaa Savolainen ja jatkaa:

- Meidän tavoitteenamme on se, että asiakas menestyy tuotteellansa. Siksi kehotamme ottamaan meihin yhteyttä jo ideointi vaiheessa. Meillä on muoviosaamista, muottien valmistusosaamista sekä muovituotannonosaamista. Kun nämä kaikki laitetaan yhteen asiakkaan idean kanssa, pääsemme haluttuun hittituotteeseen.

- Varsinkin suunnittelu vaiheessa jouduimme ottamaan huomioon monia eri asioita, kun valmistamme ruiskuvalumenetelmällä. Monella asiakkaallamme ei ole omaa osaamista tai resursseja muovituotteiden suunnittelemiseen tai valmistamiseen. Me haluamme tässä kohtaa tarjota oman osaamisemme asiakkaan käyttöön ja huolehtia muovituotteet kehittämisestä valmiiksi tuotteeksi.

"Meillä on iso vastuu siitä, millaisia ratkaisuja tuotamme asiakkaillemme. Tuotteen pitää olla houkutteleva, jotta sille on myyntiä."

Tuotteen menestystarina on meidänkin menestystarinamme

- Yksi kehittelemämme ja valmistamme hittituote on aseenkantohihna ja tuki, jonka idean takana on yksittäinen henkilö. Hän sai idean siitä, että metsästyksessä täytyy ampua kauas ja aseen pitää olla vakaa, jotta osuisi maaliin. Hän ideoi ensin aseen tukea. Tästä lähdimme yhdessä kehittelemään tuotetta, josta loppujen lopuksi rakentui kokonainen tuoteperhe, jossa on asehihna- ja tuki sekä monia näiden eri variaatioita.

- Jos olisi lähdetty pelkästään tekemään asiakkaan tuotetta, aseenkantohihna olisi jäänyt kehittelemättä. Siitä tulikin asetuen rinnalle suuri hittituote.

Ekologisuus on tärkeä asia

- Kaikessa toiminnassa otamme huomioon ekologisuuden. Esimerkiksi toimitilamme on rakennettu siten, että pystymme ottamaan tuotannostamme hukkaenergian käyttöön lämmityksessä. Lisäksi asiakkaiden tuotteissa korostuu ekologinen kestävyys. Otamme jo tuotteen ideointi- ja tuotekehitysvaiheessa huomioon ekologiset näkökohdat kuten materiaalimenekin ja seikat, joilla voidaan vähentää tuotannon aikaista energiankulutusta tuotetta valmistettaessa.

Puh. 010 4241400

[email protected]

facebook.com/greenfoxoy

instagram.com/greenfoxoy/

fi.linkedin.com/company/greenfox-oy

Lisätietoa meistä ja toiminnastamme: www.greenfox.com

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia