Pyydä tarjous

Valoremontti Oy:n avulla säästät energiaa ja lisäät tuottavuutta

Valoremontti suunnitteli ja toteutti Roclan, nykyisen Logisnext Finlandin trukkitehtaan sisävalaistuksen.
Valoremontti suunnitteli ja toteutti Roclan, nykyisen Logisnext Finlandin trukkitehtaan sisävalaistuksen.
15.02.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Yrityskiinteistöjen valaisemisen osalta eletään kiinnostavaa murroskautta, kun aikaisemmat vaihtoehdot poistuvat vähitellen markkinoilta ja siirtymä led-valaisimiin nopeutuu. Valoremontti Oy:n tavoitteena on tehdä muutoksesta asiakkailleen mahdollisimman sujuva.

Oikealla valaistuksella voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutukseen.

- Ledien valaistusteho suhteessa kulutukseen on todella paljon alhaisempi verrattuna esimerkiksi loisteputkiin. Tämä alkaa olla myös hyvin tiedossa, toteaa Valoremontti Oy:n toimitusjohtaja Petri Rapeli.

Valoremontti Oy:n toimitusjohtaja Petri Rapeli kertoo, että Valoremontin tarjoama avaimet käteen -ratkaisu on asiakkaalle helppo ja turvallinen ratkaisu päivittää toimitilojen valaistus tämän päivän vaatimuksiin.

Vähemmän tunnettuja hyötyjä ledeillä saadaan hyvinvointiin, tuottavuuteen ja työturvallisuuteen. Hyvässä, valkoisessa valossa jaksaminen paranee ja esimerkiksi tarkkuutta vaativissa töissä ei tarvitse ponnistella.

- Uudistimme entisen Roclan, nykyinen Logisnext Finlandin trukkitehtaan sisävalaistuksen. Yritys toteutti muutoksen osalta tutkimuksen, jossa nähtiin, että tuottavuus nousi tämän myötä seitsemän prosenttia.

Valaistusaneerauksiin ohjaa myös EU-lainsäädäntö, jonka myötä loisteputkilamput poistuvat markkinoilta. Laajasti käytettyjä T5- ja T8-putkia ei saa enää tuoda markkinoille vuoden 2023 elokuun jälkeen. Pistokanta- ja pienoisloistelamput sekä rengasmuotoiset loisteputket poistuivat markkinoilta jo helmikuussa. Syynä on lamppujen sisältämä elohopea.

- Hyväkuntoisia loisteputkivalaisimia ei kuitenkaan kannata poistaa, koska niissä voi ottaa käyttöön led-putken, Rapeli mainitsee.

Nokian K-Raudan myymälään asennettiin uusi ledivalaistus.

Avaimet käteen -palvelu helpottaa asiakkaiden työtä

Valoremontti tarjoaa valaistussaneerauksia yritysasiakkailleen kokonaispalveluna, johon kuuluvat kartoitus, asiakkaan ja henkilökunnan toiveiden mukaan rakentuva valaistussuunnitelma, ja sovittuna aikana, mahdollisimman pienellä häiriöllä tehtävä toteutus.

- Koko prosessin aikana asiakkaan henkilökunnan kanssa käydään dialogia parhaasta toteutustavasta. Lisäksi meillä on kaksi tärkeää periaatetta, siivoamme aina jälkemme ja sovitussa projektissa pysyessä meiltä ei tule lisälaskutusta, Rapeli toteaa.

Asiakkaille tärkeää on myös se, että Valoremontin päämies on Philips, valaistuksen markkinajohtaja LED-teknologiassa, sen kehittämisessä, valmistuksessa ja innovatiivisissa valaistusratkaisuissa.


Philipsin laadukas CoreLine Highbay -valaisin.

Rapeli näkee, että Philipsin kanssa työskentely on vahva tuki myös tulevaisuuteen suunnatessa.

- Elämme mielenkiintoista murrosta. Tekniikan osalta järjestelmät kehittyvät nopeasti ja esimerkiksi tekoäly voi hyvin tulla osaksi niitä. Ledeille tuskin kuitenkaan saadaan haastajaa vielä pitkään aikaan. Kiihtyvissä muutoksissa meille on eduksi, että päämiehemme tekee vuosittain valtavia panostuksia kehitystyöhön, hän summaa.

Lisätietoja Valoremontista ja referenssikohteista löydät osoitteesta: www.valoremontti.fi

010 5677 037
[email protected]

LinkedIn | Facebook | Instagram

Valoremontti toteutti Lempäälän Hammaslääkäriaseman uuden ledivalaistuksen.