ITR Finland toimittaa laadukkaat maansiirtokoneiden varaosat nopeasti

Facebook
26.03.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

ITR Finland on Pohjoismaiden suurin maansiirtokoneiden varaosien, telaston komponenttien sekä kauhan kulutusosien toimittaja ja valmistaja. Olemme osa kansainvälistä USCO ITR -konsernia. Asiakkaita palvellaan ripeästi ja täsmällisesti, pitkän kokemuksen sekä laadukkaiden tuotteiden avustamana.

– Vaikka olemmekin suhteellisen tuore yritys, niin meidän juuret maansiirtokoneiden varaosakaupan alalla ulottuu tänä vuonna tasan 70 vuoden päähän. Pitkän historiamme ja oman alavaunuvalmistuksen ansiosta tiedämme tarkalleen, mitä myymme asiakkaillemme, ITR Finlandin tuotepäällikkö Tuomo Holm kertoo.

Laadukkaat varaosat maansiirtokoneiden telastoihin

Varaosaliiketoiminnan lisäksi ITR Finland valmistaa koneenrakentajille telakäyttöisiä alavaunuja. Alavaunuista suurin osa menee kotimaahan, mutta merkittävä osa menee vientiin.

– Suunnittelemme kaikki alavaunun teräsrakenteet itse. Oikeat telaston komponentit valitaan asiakkaan antamien perustietojen mukaan. Koko alavaunu suunnitellaan ja valmistetaan aina laatu etusijalla. Myös telaston komponentit valitaan huolella, jotta voidaan olla varmoja siitä, että tuleva koneen omistaja saa luotettavan koneen vuosiksi eteenpäin, Holm mainitsee.

Holmin mukaan oman talon alavaunuvalmistus on suuri syy sille, miksi ITR Finland on markkinoiden vahvin telaston komponenttien toimittaja maansiirtoalan yrittäjille.

– Oman valmistuksen kautta tiedämme varmuudella, mitkä varaosat toimivat maansiirtoalan yrittäjän koneessa ja mitkä eivät. Olemme vuosien saatossa oppineet, millaisista tekijöistä hyvä telasto koostuu.

Maansiirtokoneiden ketjut kahden vuoden takuulla

ITR Finland on keskittynyt laadukkaisiin varaosiin ja komponentteihin. ITR Finland on ainoa suomalainen toimija, jonka maansiirtokoneiden ketjut tulevat konsernin oman tehtaan tuotantolinjalta. Koreassa sijaitsevan tehtaan etuihin kuuluu tehokas laadunvalvonta, jolloin tuotteen laadusta voidaan olla täysin varmoja. Juuri tästä syystä ITR Finland uskaltaa myöntää ketjuilleen kahden vuoden takuun.

– Maansiirtokoneen ketjuilta odotetaan pitkää kestoikää, koska niiden vaihtaminen on niin työlästä, puhumattakaan työn keskeytymisestä aiheutuvista kustannuksista, Holm toteaa.

Kulutusteräkset ja minikoneiden kumitelat

Telaston komponenttien lisäksi ITR Finland myy paljon muutakin maansiirtoyrittäjän tarvitsemaa tuotteistoa. Yhtiön kautta saa monipuolisesti mm. erilaiset kulutusteräkset kauhan suojaukseen.

– Valikoimassamme on laaja valikoima kulutusterästuotteita, kuten kynsiä, adaptereita ja huulilevyjä. Lisäksi kauttamme saa myös ajovaihteita, pumppuja sekä minikoneiden kumiteloja. Minikoneissa käytettävien kumitelojen osalta meillä on Kokkolassa todella hyvä varasto. Valikoimassamme on nyt myös purkutyökaluja, kuten iskuvasaroita, purkukouria ja saksia. Maansiirtokoneiden renkaat ovat tuorein tuoteryhmä ja niiden toimitukset alkaa kesän aikana, Holm listaa.

Tyytyväinen asiakas on hyvä asiakas ja sitä tavoittelemme jokaisessa kohtaamisessa, sanoo ITR Finlandin myyjä Frans Backman.

Taustalla kansainvälisen suurkonsernin tuki

ITR Finlandin omistaa 100-prosenttisesti lähes miljardin liikevaihtoa tekevä italialainen USCO ITR konserni.

– USCO ITR toimii maailmanlaajuisesti ja tarjoaa hyvän selkänojan meidän liiketoiminnalle. Tuotehallinta on konsernin omissa käsissä, joka omalta osaa takaa laadun.
USCO ITR on valmistaja, jonka varjon alle kuulumme. Tämä mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun, koska ylimääräisen maahantuojaportaan osuus toimitusketjusta jää pois, Holm kertoo.

Aktiivista asiakaskontaktointia Oulun ja Varsinais-Suomen alueilla

– Olemme lisäämässä näkyvyyttä Oulun ja Varsinais-Suomen alueilla, joten lähestymme nyt sen alueen asiakkaita aktiivisten kenttämyyjiemme kautta. Oulun alueella myynnistä vastaavat Frans Backman ja Eemeli Riutta. Varsinais-Suomessa operoivat Juhani Oksanen ja Samu Lallo. Myyjämme ottavat puhelimella yhteyttä alueen asiakkaisiin. Tapaamisissa kerromme tarjoamistamme tuotteista ja palveluista.

Koneet kuluvat väistämättä ja niihin tarvitaan aika-ajoin uusia komponentteja. Silloin muistissa on oltava luottopakki, jolta saat avun nopeasti ja vaivatta, Holm mainitsee.

Nopeat ja täsmälliset varaosatoimitukset

ITR Finlandin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa, missä sijaitsee myös yhtiön päävarasto sekä alavaunujen suunnittelu- ja valmistusyksikkö. Etelä-Suomen alueen asiakkaita palvelee Espoon Juvanmalmilla sijaitseva toimipiste, sekä sen yhteydessä toimiva varasto. Kun varaosatilauksen tekee arkena ennen kello 15:30 niin asiakas saa varastotuotteena löytyvät varaosat seuraavaksi päiväksi.

– Maansiirtokonealalla on pakko olla nopea kaikessa, koska monesti asiakkaalla on todella kiire saada kone takaisin tuottaviin töihin. Verkkokaupastamme löytyvät kaikki yleisosat, kuten kynnet, adapterit, lukot, tieterät sekä huulilevyprofiilit. Kun tarve tulee konekohtaisissa varaosissa, silloin on parempi soittaa asiakaspalveluumme, jolloin voidaan varmistua siitä, että asiakas saa varmasti oikean varaosan, Holm toteaa loppuun.

www.itr-finland.com

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä