LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Joensuun Verhotalo Oy – intohimosta sisustamiseen

Digipalvelut
19.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Joensuun Verhotalo Oy on perinteikäs, paikallinen verhojen sekä muiden pehmeiden sisustustekstiileiden ammattilainen. Yritys on suunnitellut, ommellut sekä toteuttanut 15 vuoden ajan lukuisia verho- ja sisustusratkaisuja niin kodeissa kuin erilaisissa yritysten ja julkishallinnon toimitiloissa. Joensuun Teollisuuskatu 15 sijaitsevassa kivijalkamyymälässä löytyy laadukas valikoima kankaita, sisustustuotteita sekä kankaita moniin tiloihin ja makuihin. Valikoima löytyy näppärästi myös verkkokaupasta.

- Olemme pieni paikallinen yritys, jonka vahvuutena on pitkäaikainen alan kokemus ja tuotetuntemus. Me tiedämme miten materiaalit toimivat ja mikä soveltuu parhaiten tulevaan tilaan. Suunnittelemme kohteita asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarjoamme kokonaisvaltaisen ompelimopalvelun sekä sisustussuunnittelua, kertoo yrittäjä Ulla Lehtinen.


Verhojen suunnittelu ja ompelupalvelun lisäksi myös sisustussuunnittelupalvelua koteihin ja julkisiin projektikohteisiin.

Sisusta verhoilla, vaikka jokaisena vuodenaikana

Verhoilla on monta merkitystä, mutta yksi tärkeimmistä on luoda tunnelmaa. Sisustussuunnittelija ja yrittäjä Ulla Lehtinen antaa hyviä neuvoja:

- Verhot ovat merkittävä osa tilan sisustuskokonaisuutta. Ne voivat rauhoittaa seinäpintoja, luoda yksityisyyttä ja koota kalusteet ja tyylin visuaalisesti yhteen. Verhoilla ei siis tarvitse peittää parhaita näkymiä, mutta verhot tuovat kyllä tunnelmaa ja vaikka kotoisuutta, jos niin haluaa.

Autamme uudistamaan toimipisteesi ilmettä

Joensuun Verhotalo Oy:n suunnittelemia ja toteuttamia verhoprojekteja on monissa yritysten toimipisteissä sekä julkisissa kohteissa ympäri maakuntaa ja jopa kauempanakin.

- Meillä on suuri intohimo tuotteitamme kohtaan ja haluamme oman tietotaidon kautta löytää sopivia sisustusratkaisuja kohteeseen kuin kohteeseen. Edustamme myös monia kansainvälisiä huippumerkkejä, kuten Svanefors, Pagunette, Designers Guild, Wind, Sanderson, Kvadrat, Vilpola ja Vallila. Tarjoamme verhojen lisäksi monia muitakin sisustustuotteita, kuten tyynyjä, peittoja, torkkuhuopia sekä mattoja.

- Tulethan käymään paikan päällä tai tilaa verhot näppärästi verkkokaupastamme, muistuttaa Ulla Lehtinen.

Joensuun Verhotalo Oy
Teollisuuskatu 15, 80100 Joensuu
puh. 010 - 423 55 10

www.joensuunverhotalo.fi
[email protected]

Muita uutisia