JokiClean Oy – yritys- ja toimitilasiivousta suurella ammattitaidolla, ympäristöystävällisesti

Facebook
31.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

JokiClean Oy on Joensuun seudulla toimiva yrityssiivouksiin keskittyvä siivoustalo. Sen asiakkaita ovat niin pienet kuin suuret yritykset, taloyhtiöt sekä teollisuus. Nykyisin yritys työllistää jo 8 siivousalan ammattilaista. Toiminta on kovassa kasvussa mutta aina ajatuksella laatu edellä.

- Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus siivoamisesta ja meillä on myös valmiudet tehdä hyvin vaativiakin kohteita. Työssämme tarvitaan oikeaa tietoa siivousstandardeista, siivousvälineistä sekä menetelmistä. Meiltä se onnistuu! Meille on myös tärkeää siivousaineiden ympäristöystävällisyys. Käytämme joutsenmerkittyjä pesuaineita ja energiaystävällisiä siivouskoneita, kertoo siivousalan yrittäjä Jani Vuomajoki.

Tyytyväiset asiakkaat, tyytyväiset työntekijät

Yrityksellä on hyvin monenlaisia siivouskohteita Pohjois-Karjalan alueella. Niistä Jani Vuomajoki mainitsee esimerkiksi Joensuun Ev.lut seurakunnan pääkirkon. Rantakylän ja Enon kirkot sekä seurakuntatalot, Konepalvelu Kuivalainen Oy:n, ProTruck Joensuu, sekä Oma Säästöpankki Oyj Joensuun.

- Haluamme luoda hyvää yhteistyötä kaikkien meidän asiakkaiden kanssa. Panostamme työmme laatuun ja hyviin työntekijöihin, joista pidämme kiinni. Toimintaamme kuvaa joustavuus, luotettavuus ja iloinen asenne. Työskentelemme nykyaikaisin ja tehokkain menetelmin. Työn jälki on ylpeytemme aihe ja olemme tyytyväisiä vasta sitten, kun asiakkaammekin on, sanoo Vuomajoki.

Hän muistuttaa myös, että JokiCleanilla on valmius hoitaa niin pienten kuin suurtenkin yritysten toimitilojen päivittäinen puhtaus. Suuretkin teollisuuskohteet tai taloyhtiöiden rappukäytävät onnistutaan siivoamaan tehokkaasti.

- Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä siivousarvio kohteesta!

Lekatie 16 A 14, 80130 Joensuu
Puh. 044-2315004
[email protected]
www.jokiclean.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia