
Karjalaisen ruokakulttuurin helmi

09.12.2019 | Yrityselämässä tapahtuu
Ravintola Parppeinpirtti tarjoaa Karjalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan Ilomantsin keskustaajaman kupeessa olevassa Parppeinvaaran runokylässä. Tämä historiaa henkivä miljöö yhdistettynä upeaan karjalaisravintolaan tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille juhlille ja yritysten tilaisuuksiin. Ravintola avasi ovensa jo vuonna 1992 ja on tunnettu erinomaisista perinneherkuista ja korkealaatuisesta lähiruuasta.
– Karjalaistyylisessä ravintolassamme on tilaa alakerrassa 100 ja yläkerrassa 60 vieraalle. Se on suosittu juhla- ja edustustilaisuuksien viettopaikka. Juhlien ruokailun perustana on karjalainen pitopöytä, jota voidaan muokata asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ravintolan kattaus ja koristelu rakennetaan juhlien tunnelman mukaan. Parppeinpirtin juhliin ja tapahtumiin on tilattavissa ohjelmapalveluja musiikista runonlausuntaan. Lisäksi meillä on oma pitopalvelu, joka hoitaa vankalla ammattitaidolla juhlat myös siellä missä asiakas haluaa, kertoo yrittäjä Marjo Niiranen.
Lue artikkeli näköislehdestä sivulta 8.
Pohjois-Karjalan Yritysmaailma 5/2019
Haluatko oman yrityksen esille tähän?
Katso myös tämä

Ravintola Deli China on ollut aasialaisen ruoan helmi Joensuussa jo 35 vuoden ajan
Ravintola Deli China on perustettu vuonna 1988 ja se on ollut siitä saakka alueen suosituimpia ravintoloita, jonne asiakkaat palaavat uudestaan ja uudestaan.
Yrityselämässä tapahtuu

Ravintola Deli China on aasialaisen ruoan helmi Joensuussa
Deli Chinan suosio perustuu usean erilaisen ruokakulttuurin sekoitukseen. Maut ovat kiinalaista, thaimaalaista ja vietnamilaista alkuperää.
Yrityselämässä tapahtuu