Pyydä tarjous

Ravintola Deli China on ollut aasialaisen ruoan helmi Joensuussa jo 35 vuoden ajan

Deli China on yksi Suomen vanhimmista kiinalaisista ravintoloista.
Deli China on yksi Suomen vanhimmista kiinalaisista ravintoloista.
11.12.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Ravintola Deli China on perustettu vuonna 1988 ja se on ollut siitä saakka alueen suosituimpia ravintoloita, jonne asiakkaat palaavat uudestaan ja uudestaan. Sen suosio perustuu pitkälti usean erilaisen ruokakulttuurin sekoitukseen. Maut ovat pääosin kiinalaista, thaimaalaista ja vietnamilaista alkuperää, jotka ovat mukautettuja suomalaiseen makuun.

Take-away annokset - Kotiin tai työpaikalle.

- Me Deli Chinassa panostamme ruoan tuoreuteen ja mahdollisimman läheltä tuleviin raaka-aineisiin. Kaikki tuoreet kasvikset ja lihat hankitaan joensuulaisilta tukkuliikkeiltä. Lihamme, esimerkiksi kana, nauta sekä possu, ovat alkuperältään aina kotimaista. Kotimaisuuden lisäksi olemme erityisen ylpeitä laajasta vegaaniannosten listastamme. Vegeannoksiin saa pyydettäessä nyhtökauraa tai tofua lisäksi, kertoo yrittäjä Tiina Turunen ja jatkaa:

- Laajalta ruokalistalta löytyy kymmenittäin vaihtoehtoja, joilla täyttyy niin sekaanien kuin vegaanienkin vatsat. Erityisruokavalioita noudattavien on helppo tulla nauttimaan meidän herkuistamme, sillä suurin osa annoksistamme on gluteenittomia ja jäätelöä lukuun ottamatta keittiömme on maidoton. Olemme myös panostaneet ravintolamme uuteen ilmeeseen, kun päivitimme kaikki pinnat uusiksi tämän vuoden keväällä.

Tervetuloa tutustumaan ravintola Deli Chinan makunautintoihin!

Take-away annokset ovat erittäin suosittuja

Deli Chinassa jokainen annos valmistetaan nopeasti ja vain tilauksesta, jolloin se on taatusti tuoretta ja laadukasta. Annoksia voi pyytää tulisempana tai miedompana. Lisäksi tilauksissa pystytään huomioimaan myös mahdolliset allergiat.

- Ravintolamme on avoinna arkisin klo 11 eteenpäin, ja viikonloppuisin klo 12. Olemme kiitollisia siitä, että niin vakio- kuin uudet asiakkaamme ovat löytäneet myös meidän take-away annokset, jotka valmistamme helposti kotiinvietäviksi. Kannattaa muistaa, että take away –annokset ovat tarjoushinnoin tiistaista torstaihin klo 14 eteenpäin. Suosittelemme soittamaan mukaan -tilauksen ennakkoon meille, jolloin se on haluttuna aikana valmiina odottamassa, sanoo Turunen.

Tilauksesta myös suuria annoksia juhliin ja eri tilaisuuksiin

- Keittiöllämme on resurssit valmistaa suuriakin annoskokoja, esimerkiksi yritysten tilaisuuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Kannattaa ottaa meihin yhteyttä hyvissä ajoin.

Deli Chinan herkkuja voi tilata myös Foodoran kautta!

Ravintola Deli China
Koskikatu 7, Joensuu
Puh. 013-120 288
www.deli-china.fi | Instagram | Facebook

Muita uutisia