LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Kärripojat Oy – asiantuntevaa palvelua kaikille teille

Digipalvelut
19.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Pohjois-Karjalan alueella toimiva Kärripojat Oy on täyden palvelun hinausliike, joka palvelee niin autoilijoita kuin raskasta kalustoa tienpäällä nopeasti ja asiantuntevasti. Päätoimipaikka sijaitsee Joensuun Raatekankaantie 8:ssa, josta löytyy myös laaja valikoima yrityksen edustamia RESPO – perävaunuja sekä varaosia ja lisävarusteita. Tuotteita voi vaivattomasti tilata myös yrityksen omasta verkkokaupasta, joka avattiin vuosi sitten palvelemaan asiakaskuntaa ympäri Suomen.

Kärripojat Oy on luotettavan, Pohjoismaiden suurimman Falck tiepalveluverkoston jäsen vuodesta 2006 .

- Meillä toimii hinaus- ja tiepalvelu 24/7, puhelinnumerossa 0400 278 000 tai netissä. Pyrimme olemaan paikalla jopa 10–45 minuutissa, riippuen tietysti mistä päin Pohjois-Karjalaa tilaus tulee. Meillä on erittäin monipuolinen kalusto, joka ei jätä pulaan vaikeissakaan sää, - tai maasto-olosuhteissa. Pystymme erikoisvarustetuilla raskaan kaluston hinauslaitteilla esimerkiksi tyhjentämään nestesäiliöitä tai vaikka pitämään betoniauton rummun toiminnassa.

- Vuodesta 2013 alkaen olemme olleet laadukkaiden RESPO perävaunujen jälleenmyyjä ja maahantuoja. Myymme vuosittain perävaunuja jopa noin 400–500 kpl. Perävaunujen myynnin ohessa meiltä myös huolto- ja vuokrauspalvelut sekä lisävarusteet ja varaosat kaikille merkeille, asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, sanoo yrittäjä Tero Koponen.

Toimintaa jo kohta kolme vuosikymmentä

Kärripojat Oy perustettiin Joensuussa 90 – luvun alkupuoliskolla. Alusta asti taustalla ovat vaikuttaneet veljekset Petri ja Tero Koponen, joilla on molemmilla pitkänlinjan kokemus alalta.

- Alussa toimintamme koostui muun muassa perävaunujen vuokrauksesta ja kokoonpanosta sekä ajoneuvojen turvamerkinnöistä. Vuonna 1994 idea hinauspalvelutoiminnasta otti tuulta alleen. Saimme mahdollisuuden ostaa hinausauton, Ford Cargon vuodelta -87 ja toiminta alkoi edetä hiljalleen. Myöhemmin mukaan tulivat autonvarustelupalvelut, joita teemme edelleen tietyille yhteistyökumppaneille. Kalustoa olemme päivittäneet ja hankkineet lisää koko toimintamme ajan.

- Nykyisin meillä on käytössä 8 erilaista hinausajoneuvoa, ja meitä on yhteensä 8 alan ammattilaista palvelemassa laajaa asiakaskuntaa, joka koostuu niin yksityisautoilijoista kuin raskaan kaluston yritysasiakkaistakin. Kaikille tarjoamme ystävällistä, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua toimialueellamme Pohjois-Karjalassa, kertoo Tero Koponen.

Falck ketjun puitteissa alallamme on jatkuva kaluston sekä henkilöstön laatu- ja koulutus järjestelmä.

Kalustoa löytyy vaativimpiinkin raskaan kaluston hinauksiin

- Raskaan kaluston hinauspalvelun tilaaminen on meidän kauttamme helppoa ja turvallista. Ammattilaisemme pystyvät nopeasti ymmärtämään, millainen apu sopii tilanteeseen parhaiten. Pystymme tekemään myös ajoneuvon korjausta tien päällä, joten asiakas voi mahdollisesti jatkaa matkaansa ja välttyä korjaamokäynniltä. Käytössämme on myös hinauksen liveseuranta, jonka avulla voi tarkasti nähdä milloin apu on tulossa tai milloin ajoneuvo on tarvittaessa viety korjaamolle, jatkaa Tero Koponen.


Yritys on kasvanut myös perävaunukaupassa Itä-Suomen markkinajohtajaksi. Edustamansa RESPO on laadukas ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

Toiminta laajenee entisestään verkkokaupan myötä

Viime vuoden lopulla yritys aloitti uuden projektin, jonka tavoitteena on laajentaa varaosamyynnin asiakaskuntaa ympäri Suomen modernin verkkokaupan avulla.

- Verkkokauppamme sisältää tuhansien tuotteiden valikoiman varaosia, lisävarusteita sekä RESPO ja SARIS perävaunumalleja. Valikoimaa pyritään jatkuvasti laajentamaan, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti myös tulevaisuudessa, korostaa lopuksi Tero Koponen.

www.karripojat.fi

Kärripoikien ammattilaiset auttavat kaikkea raskasta liikennettä kalustosta riippumatta:

  • Raskaan ajoneuvon hinaus korjaamolle
  • Juuttuneen ajoneuvon irrotus
  • Tiellenosto/Ojasta veto
  • Kaatuneen ajoneuvon käännöt
  • Onnettomuuspaikan raivaus

Muita uutisia