Kaskea Traffic tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntemusta opastamiseen ja liikenteenohjaukseen

Facebook
05.07.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Kaskea Traffic on monipuolinen toimija liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden takaamiseksi. Kaskea valmistaa kaikkia Traficomin määräysten mukaisia CE-liikennemerkkejä ja -opasteita yli 50 vuoden kokemuksella. Liikennemerkkien lisäksi Kaskea valmistaa ja myy korkeatasoisia liikenteenohjaustuotteita, sulkulaitteita ja puomeja.

- Kaskean tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaat liikenteenohjaustuotteet, sulkulaitteet ja puomit sekä kestävät kadunkalusteet, kuten erilaiset katokset sekä ratkaisut säilytykseen ja oleskeluun bussipysäkeille, puistoihin ja kiinteistöjen piha-alueille, terassi- ja pysäköintialueen aidat sekä muut tuotteet ulkotilojen kalustamiseen. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kaikki liikennemerkkien ja opasteiden pystyttämiseen tarvittavat kiinnittimet, portaalit, pylväät, jalustat sekä betoniperustat ja -elementit, Kaskea Groupin toimitusjohtaja Vesa Rautava kertoo ja jatkaa:

- Tarjoamme myös toimittamiemme liikennemerkkien, opasteiden sekä portaalien asennuspalvelut ammattitaidolla Toteutamme myös portaalien, pylväiden ja betonien asennukset sekä tarvittavat mittauspalvelut. Kaskean tuotevalikoimaan muun muassa Sähkö Jokisen valmistamia törmäysturvallisia opastepylväitä, Rautava mainitsee

- Meidän asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa kunnat, kaupungit, yritykset sekä yksityiset tieyhdistykset, taloyhtiöt ja kiinteistöjen omistajat. Merkittävä asiakassektori on infra-alan urakointialan yrittäjät, Rautava kertoo.

Kaskea Trafficin tuotevalikoima kattaa koko opastamisen kirjon

Kaskea valmistaa asiakkaan suunnittelemat opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin.

- Osaamisemme yhdistettynä monipuoliseen laitteistoomme mahdollistaa asiakkaittemme toiveitten toteuttamisen aina pienistä kilvistä suuriin ulko-opasteisiin.

- Valmistamme tie- ja siltatyömaiden sekä kuntien ja kaupunkien opastaulut, teollisuusalueiden opastekartat, ulkoilualueiden kartat ja opasteet sekä asunto-osakeyhtiöiden tontti- ja pihaopastetaulut. Tuotevalikoimamme kattaa myös talonumero-, katunimi- ja tienimikilvet sekä työsuojeluun tarkoitetut erikoiskilvet.

Turvaa ja sujuvuutta muuttuviin olosuhteisiin

Kaskea Traffic:n kadunkalusteet ovat muotoilultaan ajattomia, kestävärakenteisia sekä räätälöitävissä asiakkaan ja ympäristön tarpeisiin soveltuviksi. Kalusteiden rakenteet ovat valmistettu pääsääntöisesti tukevasta RAL-sävyyn maalatusta alumiiniprofiilista, joten pinta on kestävä ja helposti puhdistettava. Kattavasta valikoimastamme löytyvät pyöräkatokset ja -telineet, varastot, jätekatokset, terassi- ja pysäköintialueen aidat sekä monet muut tuotteet ulkotilojen kalustamiseen, Rautava selvittää.

Opasteratkaisu 100% kotimaista laatua ja erikoisosaamista

Rautava sanoo, että Kaskea Traffic haluaa olla mukana asiakkaiden tukena ja apuna opastuksen suunnittelussa.

- Neuvomme opasteiden uuden tieliikennelain mukaisen mitoituksen ja oikean rakenteen löytymisessä sekä varmistamme käytettävien tuotteiden ja ratkaisujen yhteensopivuuden. Avullamme asiakas löytää oikean portaalin tai pylvään, jalustan ja opastetaulun yhdistelmän varmasti ja turvallisesti.

Kaskea Parking kattaa monipuoliset, älykkäät pysäköinnin ratkaisut

Rautava kertoo, että yrityksen ydinosaamiseen on jo vuosikymmeniä kuuluneet pysäköintilippuautomaatit ja pysäköintiratkaisut.

- Valikoimistamme löytyvät myös kaikki pysäköintialueiden tarvittavat opasteet ja liikennemerkit. Kaskea Parking tuo maahan, asentaa ja huoltaa laadukkaat Flowbird-pysäköintilippuautomaatit. Tuoteperhe edustaa tämän päivän älykästä teknologiaa ja järjestelmiä turvalliseen, sujuvaan pysäköintiin ja koostuu turvallisista ja uudenaikaisista maksuautomaateista sekä WebOffice -sovelluksesta, jolla voidaan hallita automaatteja etäkäyttöisesti ja nähdä reaaliaikaisia myyntiraportteja. Uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet paperiton pysäköintiratkaisu Flowbird Permit ja pysäköinninhallintajärjestelmä Flowbird GO, Rautava kertoo.

- Suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja huollamme pysäköintiin tarvittavat laitteet ammattitaitoisesti ja joustavasti. Tarvittaessa toteutamme laajatkin kokonaisuudet ja vaikkapa koko pysäköintialueen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

- Esimerkiksi Helsingissä on noin 600 kpl meidän toimittamaa ja huoltamaa kadunvarsien lippuautomaattia. Viime vuonna toimitimme Turkuun 100 kadunvarsi -lippuautomaattia, Rautava mainitsee.

"Parhaat ratkaisut tehdään yhdessä"

Kaskean tuotannollinen toiminta on keskittynyt Yli-Härmään, yrityksen pysäköintipuolen toimipiste sijaitsee Espoossa. Kaskea Groupissa työskentelee noin 80 henkilöä.

Viime marraskuussa Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy siirtyivät yhden yrityksen eli Kaskea Groupin-alle. Vesa Rautava kertoo, että muutoksen taustalla oli yrityksen vahva halu kasvaa ja usko positiivisiin tulevaisuuden näkymiin.

- Suurempana yrityksenä meillä on nyt paremmat mahdollisuudet tehdä kasvu mahdolliseksi. Kaskea Groupissa yhdistyy vuosikymmenten vahva osaaminen, pitkään hioutuneet parhaat käytännöt, mutta samalla myös uusin osaaminen ja usean alan huippuasiantuntemus.

Rautava kertoo, että Kaskea Group nimi pohjaa vanhaan suomalaiseen kaskeamisen kulttuuriin

- Teemme tilaa uudelle kasvulle, kehitykselle ja tulevaisuudelle. Teema näkyy myös visuaalisessa ilmeessämme, joka heijastelee tulen eri sävyjä ja viestii dynamiikkaa sekä vahvaa eteenpäin vievää voimaa. Samalla ilme muistuttaa yrityksemme yhteisistä teemoista: liikennemerkeistä, pysäköinnin merkistöstä sekä konepajan kipinöistä, Rautava kuvaa.

- Sloganillamme Parhaat ratkaisut tehdään yhdessä viestimme sitä, mitä Kaskea Group on ja mitä haluamme sen olevan myös tulevaisuudessa. Yhdistämällä voimamme, saamme aikaan enemmän. Yhden yrityksen alla tarjoamme monipuolisempia palveluja ja kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Liiketoiminta-alueemme Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking täydentävät ja tasapainottavat toisiaan. Myös henkilöstöllemme voimme tarjota entistä dynaamisemman työpaikan, jossa on mahdollista laajentaa osaamistaan, kasvaa uusiin rooleihin ja uudistua alan etulinjassa, Vesa Rautava linjaa.

Artikkeli on julkaistu Savon Yritysuutiset -lehdessä 3/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä