Pyydä tarjous

Lukkokeskus Joensuu Oy on lukituksen ja turvallisuuden moniosaaja palveluksessanne

Lukkoliikkeemme suunnittelee tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin.
Lukkoliikkeemme suunnittelee tuoteratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Autamme valitsemaan oikeat ja sopivat lukot ja muut turvatuoteratkaisut niin koteihin kuin suurempiin kiinteistöhinkin.
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Lukkoliike Lukkokeskus Joensuu on täyden palvelun lukko- ja turva-alan erikoisliike Joensuussa. Sen laajaan asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa rakennusliikkeet, isännöitsijät, taloyhtiöt, julkiset toimijat sekä yksityiset henkilöt. Päätoimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, mutta osana nopeasti kasvavaa ja kehittyvää lukitus- ja turva-alan ketju Lukkokeskus konsernia, asiakkaita pystytään palvelemaan myös valtakunnallisesti.

- Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.​ Teemme ammattitaitoiset suunnitelmat ja tarjoukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palvelemme niin kotitalouksia, kuin yritysasiakkaitakin aina avaimista ja yksittäisen lukon tarpeista laajoihin lukitusratkaisuihin asti. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä, ammattitaitoinen Abloy- ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike sekä YALE-partneriliike. Näiden lisäksi olemme rikosilmoitinasennusliike, jolla on kattavat ratkaisut kulunvalvontaan, videovalvontaan ja murtosuojaukseen, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Marko Roos.

Pohjois-Karjalan keskussairaalan J2 laajennusosan lukitus on Joensuun Lukkokeskuksen toteuttama. Tällä hetkellä työn alla on Savonlinnan terveysaseman lukitusjärjestelmät.

Mekaanisen ja sähköisen lukituksen asiantuntija

Lukkojen ja muiden turvallisuuteen liittyvien ratkaisuiden hankkiminen voi tuntua hankalalta. Erilaisia tuotteita ja ratkaisuita on paljon tarjolla. Joensuun Lukkokeskuksella pyritäänkin ratkaisemaan asiakkaan turvallisuustarve oikealla ja asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla sopivalla kokonaisuudella.​

- Meillä on vahva kokemus yksittäisistä kodin tarpeista aina laajoihin kiinteistöjen lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin. Henkilöstömme ammattitaito on meille kunnia-asia. Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää liiketapaa ja murtosuojausohjeita sekä käyttämään vain hyväksyttyjä laitteita. Palveluksessamme on ammattitutkinnon suorittaneita lukkoseppiä, korostaa Roos.

Moni toivookin kiinteistöönsä toimivan lukon ohella lisäturvaa turvalukoista, valvontakameroista, kulunvalvonnasta tai hälytysjärjestelmistä. Lukkokeskuksen ammattilaiset suunnittelevat ja asentavat turvajärjestelmät aina valmiiksi niin, että ne toimivat luotettavasti ja varmasti.

- Me emme myy pelkkää tuotetta vaan myös tietoa. Turvallisuus ei vain ole lukko oveen. Opastamme tuotteiden käytössä ja kerromme, miksi juuri kyseessä oleva valinta on paras ratkaisu. Meidän tehtävänämme on selvittää asiakkaalle, kuinka lukitukset toimivat, mitkä määräykset on huomioitava valinnoissa ja kuinka avaimia tulisi käsitellä. Annamme parhaan mahdollisen ratkaisun omaisuuden tai tilan turvaamiseksi ajatellen kokonaiskuvaa. Olipa kohde mikä tahansa, kaikki ovat yhtä tärkeitä ja reagoimme jokaiseen tarpeeseen mahdollisimman nopeasti tiiminä, sanoo myynti- ja markkinointipäällikkö Tiia Kortelainen.

Osana nopeasti kasvavaa konsernia

Lukkokeskus Joensuu kuuluu valtakunnalliseen Lukkokeskus konserniin, joka on kasvava Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan toimija. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 20 m€ ja se työllistää lähes 100 alan ammattilaista.

- Meillä ei ole ketjuorganisaatiota, vaan toimimme omana yksikkönä paikallisesti. Toisin sanoen taustalla on vahva ketjun tuki, vaikka olemme oma itsenäinen yritys.

- Tunnemme oman alueemme toimijat ja ymmärrämme heidän tarpeensa. Toimintamme yksi kivijalka on luottamus meidän ja asiakkaan välillä. Henkilökohtaiset suhteet ovat erityisen tärkeitä lukitus- ja turvallisuusalalla.

- Iso konserni tuo mukanaan monia etuja. Pystymme tarjoamaan entistä laajemman ja hinnoiltaan kilpailukykyisemmän tuote- ja palveluvalikoiman. Lisäksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme valtakunnallisesti. Voimme esimerkiksi siirtää henkilöstöä tarpeen vaatiessa eri paikkakunnille. Kiireaikana olemme saaneet vahvistusta pääkaupunkiseudun ammattilaisiltamme, toteaa lopuksi Roos.

Lukkokeskus Joensuu
Myymälä ja asiakaspalvelu puh. 010 281 4931
www.lukkokeskus.fi/lukkoliikkeet/lukkokeskus-joensuu
[email protected]

Lukkokeskus Joensuun Marko Roos on voittanut arvostetun Vuoden Abloy-myyjä -palkinnon. Palkinnot jaettiin lokakuussa 2021 Abloyn vuosittaisen lukkoliiketapahtuman yhteydessä Helsingin Olympiastadionilla.

Lukkokeskus on Finanssiala ry:n ja vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä lukkoseppäliike ja murtohälytysjärjestelmiä toimittava yritys. Käytössä ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatujärjestelmät. Lukkokeskus on myös Suomen Turvaurakoitsijaliiton ja Finnsecurityn jäsen.