Pyydä tarjous

Mill & Marine Service Ltd. tekee mekaaniset työt sekä hydrauliikka- ja sähkötyöt laivoille ja teollisuuden tarpeisiin

Digipalvelut
24.05.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Mill & Marine Service Ltd:n monialaiseen erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset mekaaniset sekä hydrauliikka- ja sähkötyöt. Lisäksi yhtiö tarjoaa varaosapalvelua ja vastaa pienimuotoisista muutostöistä aina suunnittelusta viranomaisilla hyväksyttämiseen. Liikkuvan ja laajan kalustonsa ansiosta Mill & Marine pystyy vastaamaan toimeksiantoihin nopealla aikataululla maailmanlaajuisesti.

Mill & Marine Service tuntee merenkulun ja teollisuuden korkean vaatimustason, johon yhtiö pystyy vastaamaan viranomaisvaatimusten mukaisesti.

– Henkilöstömme on monialaisesti pätevöitynyttä ja tarvittaessa reservistämme löytyy useita erikoisalojen ammattilaisia. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme ripeän palvelun ja korkealuokkaisen lopputuloksen kiireellisissäkin tilanteissa, toimitusjohtaja Pasi Kerola lupaa.

Yhtiö työskentelee kaikenkokoisissa laivoissa ja teollisuuskohteissa.

Mekaaniset työt

Mekaaniset laitteet ja metallirakenteet ovat ratkaisevassa asemassa sekä merenkulussa, että teollisuudessa, jotka Mill & Marine Service pitää kunnossa, toimivina ja turvallisina.

– Vastaamme laivoilla ja teollisuuslaitoksilla monenlaisista mekaanisista töistä sekä kattavasta varaosapalvelusta. Osaamisemme ulottuu nosturien ja nostinten kunnossapidosta erilaisten rautarakenteiden korjauksiin ja laiteasennuksista putkitöihin. Työskentelemme niin säännöllisten sopimusten kuin yksittäisten toimeksiantojen puitteissa, Kerola toteaa.

Kerolan mukaan yhtiön toiminnassa painotetaan asiantuntevaan palveluun sekä laadukkaaseen lopputulokseen, joka syntyy sovitussa aikataulussa.

– Henkilöstömme on laaja-alaisesti pätevöitynyttä. Liikkuvalla kalustollamme onnistuvat vaativatkin tehtävät ja verkostoomme kuuluu monia erikoisalojen ammattilaisia. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa toteutukset. Teemme mekaanisia töitä ja tarjoamme varaosapalveluja kaikenkokoisille laivoille ja teollisuusyrityksille kaikkialla Suomessa.

Hydrauliikkatyöt

Toimiva hydrauliikka pitää tuotannon pyörimässä ja laivat liikkeellä. Mill & Marine Service tarjoaa ratkaisut niin vanhojen hydrauliikkalaitteistojen kunnostuksiin kuin uusien koneikkojen asennuksiin.

– Hydrauliikkaosaamisemme kattaa koneikkojen ja toimilaitteiden asennukset ja kunnostukset sekä sylinteri- ja putkistotyöt. Lisäksi tarjoamme laajaa varaosapalvelua erilaisille hydrauliikkalaitteistoille. Pystymme vastaamaan hydrauliikkatöitä niin yksittäisten toimeksiantojen kuin pidempienkin huoltosopimusten puitteissa.

Kerolan mukaan laadukas työnjälki ja pitävät aikataulut ovat yritykselle kunnia-asia.

– Pätevä henkilöstömme pystyy vaativiinkin hydrauliikkatoteutuksiin ja liikkuvan kalustomme ansiosta pystymme palvelemaan ketterästi kaikissa tilanteissa. Laaja yhteistyöverkostomme takaa tarvittavat lisäresurssit erityisen laajoihin urakoihin.

Mill & Marine Service vastaa hydrauliikkatöistä kaikenkokoisissa laivoissa ja teollisuuskohteissa ympäri maailman.

hkötyöt

Toimivien sähköratkaisujen merkitystä teollisuudelle ja merenkululle on mahdotonta liioitella. Mill & Marine hoitaa asennukset, korjaukset ja huollot vahvalla ammattitaidolla tilanteessa kuin tilanteessa.

– Sähköosaamisemme ulottuu vikojen etsinnästä laitteistouusintoihin ja kaapelien vetämiseen. Lisäksi tarjoamme varaosapalvelua ja pystymme tarvittaessa vastaamaan pienimuotoisista suunnittelutehtävistä.

Kaikki yrityksen sähköasentajat ovat alan kokeneita ja päteviä ammattilaisia, jotka taitavat Kerolan mukaan haastavatkin asennustyöt.

– Palvelussamme panostamme aina pitäviin aikatauluihin ja moitteettomasti toimivaan ja turvalliseen lopputulokseen. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta ulottuvillamme on myös runsaasti lisäresursseja esimerkiksi automatiikkatoteutuksiin. Teemme sähkötöitä kaikenkokoisissa laivoissa ja teollisuuskohteissa ympäri maailman, toteaa Kerola loppuun.

www.millandmarineservice.com