Pyydä tarjous

Mittatilaustyöt ja erikoistuotteet joutuisasti Kumipörssistä

Digipalvelut
14.12.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

– Pystymme toimittamaan asiakkaan tarvitsemat tuotteet nopeasti ja joustavasti. Kiireellisiin tilauksiin reagoimme tarvittaessa välittömästi, kertoo Joensuun Kumipörssin toimitusjohtaja Tommi Lappalainen yrityksensä vahvuuksista.

Joensuun Kumipörssi on teknisten kumi- ja muovituotteiden ja kunnossapidon tarvikkeiden kauppa. Ripeän ja varman toimituksen lisäksi Kumipörssin toiminta perustuu laajaan tuotevalikoimaan, asiakaslähtöisiin ratkaisuihin ja vahvaan ammattitaitoon.

– Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeittensa mukaisesti jatkojalostettuja kumi- ja muovituotteita. Leikkaamme kumia sekä jyrsimme, sahaamme ja taivutamme muovia CNC-ohjatuilla koneilla ja muilla välineillä, Tommi Lappalainen sanoo.

– Konekantamme mahdollistaa tuotteiden monipuolisen valmistamisen asiakkaiden antamien mittojen mukaisesti. Viime aikoina olemme tehneet mm. koronasuojia kauppoihin.

CNC-työstökeskus mahdollistaa tuotteiden valmistamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Laaja valikoima

Erilaisia muovi- ja kumilaatuja on valtava määrä, mutta Kumipörssin henkilöstö osaa valita kulloiseenkin käyttötarkoitukseen sopivimman.

– Myyjillämme on vankka tietämys materiaalien ominaisuuksista. Suurimman osan käyttämästämme kumista maahantuomme itse Euroopasta, Kiinasta ja Intiasta, Lappalainen mainitsee.

– Meillä on varastossa laaja kirjo kumilevyjä ja -mattoja, muovilevyjä, letkuja, kiilahihnoja ja niin edelleen. Valikoimasta suuri osa on erikoistuotteita teollisuuden ja muiden alojen yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Teollisuuden luotettava kumppani

Joensuun Kumipörssi palvelee teollisuutta, maataloutta, julkista sektoria, jälleenmyyjiä ja yksityisasiakkaita. Tommi Lappalaisen mukaan tukkukauppa teollisuusasiakkaille muodostaa Kumipörssin toiminnan kivijalan.

– Pidämme omalta osaltamme suomalaisen teollisuuden pyöriä pyörimässä. Merkittäviä asiakkaitamme ovat konepajat ja muut tuotantolaitokset.

– Teollisuudelle teemme paljon myös asennustöitä. Ison osan toiminnastamme muodostaa kuljetinhihnojen asentaminen ja huoltotyöt sekä kuljetinten tarvikemyynti.

– Asiakkaita meillä on kaikkialla Suomessa, vaikkakin asiakaskunnan painopiste on Itä-Suomessa. Asennuksia käymme tekemässä noin kahdensadan kilometrin säteellä, Lappalainen mainitsee.

Tommi Lappalainen on toiminut Joensuun Kumipörssin yrittäjänä isänsä Jarmon jälkeen vuodesta 2015.

Laadukkaat työvaatteet ammattilaisille

Työvaatteet, työkengät ja suojaimet ovat tärkeä osa Kumipörssin tarjontaa Kuurnankadun myymälässä. Valikoima on kattava ja edustetut merkit laadukkaita.

– Esimerkiksi Snickersin työvaatteet ja Jalaksen turvakengät ovat kuuluneet valikoimaamme todella pitkään. Emme ole nähneet tarpeelliseksi vaihtaa kyseisiä valmistajia, sillä ne tekevät todella kestäviä tuotteita päivittäiseen ammattilaiskäyttöön, Tommi Lappalainen korostaa.

Osaavat ja kokeneet tekijät

Jämptin asiakaspalvelun ja toimivien ratkaisujen taustalla on osaava henkilökunta.

– Henkilöstötilanteemme on todella hyvä. Työntekijämme ovat taitavia ja kokeneita, pitkään Kumipörssissä työskennelleitä. Kaikki osaavat hommansa ja voivat tehdä päätöksiä itsenäisesti. Keskinäinen luottamus on meillä korkealla tasolla, Lappalainen sanoo.

– Myyntihenkilöstö tuntee tuotteet läpikotaisin ja osaa neuvoa asiakasta valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Joskus on nimittäin niin, että asiakas ei välttämättä osaa tarkkaan sanoa, minkä tuotteen tarvitsee, mutta osaa kuvailla, millaiseen tarpeeseen tuote tulisi. Sepä ammattitaitoisille myyjillemme riittääkin.

Nuori maastohiihtäjä Lotta Kurttila opiskeli merkonomiksi oppisopimuksella Joensuun Kumipörssissä. Kumipörssin yrittäjä Tommi Lappalainen on ollut mukana Lotan taustajoukoissa mm. auttamassa yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

35 vuotta työtä asiakkaiden hyväksi

Joensuun Kumipörssin perusti Jarmo Lappalainen vuonna 1987. Yrityksen liiketoiminta siirtyi sukupolvenvaihdoksen myötä Tommi Lappalaisen vetovastuulle vuonna 2015.

– Kehitämme toimintaamme suunnitelmallisesti ja hallitusti. Erityisesti olemme pyrkineet edistämään materiaalien jatkojalostuskykyä vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin. Sitä varten olemme tehneet mittavia laitehankintoja.

– Tuotteiden jatkojalostusta kehitämme edelleen. Panostamme myös erikoistuotteisiin. Haluamme antaa asiakkaillemme kokemuksen tavoitettavissa olevasta, osaavasta ja opastavasta palvelusta, jollaista ei verkon kautta ole mahdollista tarjota.

Tuttu paikka Kuurnankadulla

Joensuun Kumipörssi sijaitsee vilkkaan Kuurnankadun varrella. Saapuminen asioimaan ja tuotteiden noutaminen on vaivatonta, piha-alueella riittää tilaa.

– Kuurnankatu 39:ssä olemme toimineet parikymmentä vuotta. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen rakennutimme kiinteistöön laajennusosan. Teollisuuteen ja kunnossapitoon kytkeytyvälle yritykselle tämä sijainti on erinomainen, Tommi Lappalainen toteaa.

Tervetuloa palveltavaksi Joensuun Kumipörssiin!
Palvelemme ma–pe 8–17, Kuurnankatu 39
Puh. vaihde 0400 426 426
[email protected]
kumiporssi.fi
facebook.com/kumiporssi

Joensuun Kumipörssistä mm.

 • Koneenosat
 • Kuljetushihnat
 • Kuljetuspyörät
 • Lasikuitutarvikkeet
 • Letkut ja letkutarvikkeet
 • Muoto- ja tiivistenauhat, tärinäneristimet
 • Rullaketjut
 • Suojaimet
 • Tehonsiirtotuotteet
 • Teipit, liimat ja pakkaustarvikkeet
 • Tekniset muovit
 • Tiivistemateriaalit
 • Työ- ja turvajalkineet
 • Työvaatteet
 • Varastokalusteet

Muita uutisia