Nuorekas, rento ja asiantunteva parturi-kampaamo sekä hierontapalvelut on avattu Wahlforssinkadulle Joensuuhun

"Hius- ja hyvinvointialan ammattilaisina panostamme hyvään henkilökohtaiseen asiakaspalveluun", kertovat Mira Kaartinen ja Petra Heikkinen. 
"Hius- ja hyvinvointialan ammattilaisina panostamme hyvään henkilökohtaiseen asiakaspalveluun", kertovat Mira Kaartinen ja Petra Heikkinen. 
05.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Tämän vuoden tammikuussa avattiin uusissa moderneissa tiloissa P&M Parturi-Kampaamo ja hierontapalvelut Joensuun teollisuusalueella, osoitteessa Wahlforssinkatu 9. Yrityksen taustalla toimivat nuoret, energiset yrittäjänaiset Mira Kaartinen ja Petra Heikkinen. Molemmilla heistä on vuosien kokemus parturi-kampaamoalan töistä. Klassinen hieronta on myös merkittävä osa yrityksen toimintaa.

- Tarjoamme monipuolisia kampaamopalveluita aina hiusten leikkauksesta parranajoon. Meidän uusissa, avarissa ja viihtyisissä toimitiloissa on miellyttävä asioida. Meille on myös helppo ja luontevaa tulla, vaikka töiden välissä. Pyrimme aina joustavaan palveluun ja otamme asiakkaita vastaan myös ilman ajanvarausta mahdollisuuksien mukaan. Toivomme, että alueen yritysten henkilöstöt löytävät meidän palvelut. Kannattaa myös huomioida, että Smartum ja ePassi sovellukset käyvät meillä hierontaan, kertovat yrittäjät Mira Kaartinen ja Petra Heikkinen.

Toiminnan lähtökohtana hyvä asiakaspalvelu

- Hius- ja kauneudenhoidon ammattilaisina panostamme hyvään henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme perinteisten palvelujen lisäksi myös uusimpia tuulia ajan hengen mukaisesti.

- Meillä on varsin hyvä liikepaikka Puhdas Ilon vieressä. Palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10–16. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Teemme myös koti- ja toimipaikkakäyntejä, sanoo Mira Kaartinen.

Käytössä laatutuotteita

P&M Parturi-kampaamo käyttää toiminnassaan tunnettuja laatutuotteita, kuten GOLDWELL – tuotesarjan tuotteita, jotka ovat kampaamoliikkeille kehitettyjä ja niissä myytäviä.

- Goldwell-sarja on osoittautunut käytännössä erittäin laadukkaaksi. Valikoimaan kuuluvat muun muassa hoito, permanentti, muotoilutuotteet sekä kesto- ja kevytvärit eri hiuslaaduille.

Laatutuotteiden lisäksi asiakkaat saavat myös asiantuntevia neuvoja hiusten hoitoon ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

- Hiusneuvonta on olennainen osa meidän työtämme. Nykyään, kun erilaisia allergioita on paljon, pitää olla tarjolla erilaisia hiusvärejä ja muotoilutuotteita. Neuvomme parhaamme mukaan kaikissa hiusten terveyteen liittyvissä asioissa, toteavat Kaartinen ja Heikkinen.

Yhteystiedot:
P&M Parturi-kampaamo ja hierontapalvelut
Wahlforssinkatu 9
80100 Joensuu
Puh: 0458079663
[email protected]

Huhti-toukokuun tarjoukset:

  • Värjäyksen tai kiharakäsittelyn yhteydessä leikkaus veloituksetta.
  • Kolmen kerran hieronta sarja, kolmas kerta -50%.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia