Pro-Machining Oy on CNC-koneistuksen monipuolinen ammattilainen

Facebook
01.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Pohjois-Karjalan Liperissä vuodesta 2018 asti toiminut Pro-Machining Oy on keskittynyt CNC-koneistettujen osien proto- ja piensarjavalmistukseen. Uudet 800 m² tuotantotilat osoitteessa Rannankuja 3, Ylämyllyllä mahdollistavat nyt entistä tehokkaamman ja joustavan palvelukonseptin.

- Meidän liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti ja nykyisin työntekijätiimimme koostuu jo yhdeksästä alan ammattilaisesta. Tämän vuoksi oli järkevää investoida uuteen toimitilaan sekä tehdä laiteinvestointeja. Esimerkiksi viime vuonna hankimme monitoimisorvin, joka soveltuu monimutkaisen muotoisten työkappaleiden erittäin tarkkaan koneistukseen ja sillä pystytäänkin käsittelemään jopa 800 mm pitkiä ja 430 mm halkaisijaltaan olevia työkappaleita. Tällaista monitoimisorvia ei löydy montaakaan lähialueelta. Laite on valmiudessa 24/7, kertoo yrittäjä Petri Saarelainen ja jatkaa:

- Uudessa hallissamme on kiitettävästi tilaa niin varastotuotteille kuin monipuoliselle laitteistolle. Yrityksemme liiketoiminta perustuu alihankintatilauksiin, palvelemme tehokkaasti niin pieniä kuin suuria laiterakentajia ympäri Suomea.

Uusi tuotantotilamme Ylämyllyllä on nyt käyttövalmis.

Suunnittelupalvelua CNC-osille ja protokappaleille

Pro-Machining Oy:n erikoisosaamiseen kuuluu myös tuotekehitystyö sekä suunnittelupalvelu.

- Meiltä onnistuu osien tarkka yksityiskohtainensuunnittelu valmistettavaksi CNC-koneistamalla. Myös asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä suunniteltavat ja protokappaleina valmistettavat osat onnistuvat kauttamme. Käytössämme ovat viimeisimmät koneistusalan suunnitteluohjelmistot, kuten Zw3d ja Edgecam.

- Asiakkaan halutessa, voimme toteuttaa suunnittelu- ja muutostöitä valmiisiin osiin myös tarvittaessa, toteaa Saarelainen.

Kuvassa DMG MORI NTX 1000 + topautomazioni x-files monitoimisorvi.

Nopeat toimitusehdot

Petri Saarelainen sanoo, että tuotteiden toimitusajat ovat aina neuvoteltavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

- Parhaimmillaan pystymme valmistamaan osat jopa seuraavaksi päiväksi. Yleisesti ottaen toimitusajat ovat tilauskohtaisia, normaali aikaviive on viikosta neljään viikkoon. Jos asiakas haluaa osat mahdollisimman nopeasti, kannattaa tehdä meille ennakkoilmoitus 3 vrk aikaisemmin.

- Kannattaa ottaa meihin yhteyttä tai tulla paikan päälle, niin suunnitellaan yhdessä. Toteutamme myös yksittäiskappaleita.

www.pro-machining.fi

[email protected]

Facebook

LinkedIn

  • Valmiina varastoltamme löytyy muun muassa muoveissa levyinä musta/valkea POM sekä pyörönä musta POM.
  • Alumiinit levyinä 5083 ja 6082 sekä tankona 6026.
  • Teräkset lattana, sekä pyörötankona S355.
  • Kirkkaissa lattana ja pyörötankona Aisi 304 ja 316L.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia