LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Rejlersin teollisuustoimiala uudisti sähkösuunnittelupalvelunsa nimen sujuvamman asiakaspalvelun varmistamiseksi

Digipalvelut
05.01.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Electrical ja Electrical Engineering ovat globaalisti ylivoimaisesti eniten käytetyt nimitykset kuvaamaan sähkövoimatekniikkaa sekä sen suunnittelua. Vuoden 2022 alusta näin on myös Rejlers Finland Oy:ssä, kun teollisuustoimialan sähkösuunnittelun palvelutarjoamaa kantanut nimi Power sai jäädä historiaan.

1.1.2022 alkaen Rejlersin teollisuustoimialan Business Line Power -palvelu muuttui muotoon Electrical. Nimenmuutoksen taustalla on tarve selkeyttää palvelutarjoamaa ja näin helpottaa asiakkaita löytämään tarvitsemansa palvelut entistäkin sujuvammin.

– Aiemmin käyttämämme nimi "Power" on kuvannut osuvasti sähkövoimatekniikkaa erottuen samalla muista, yhtä lailla sähkötekniikan osa-alueista kuten elektroniikasta, instrumentoinnista ja automaatiotekniikasta, sanoo Jari Kaarrela, Business Line Director, Rejlersin teollisuustoimialalta.

Rejlersin Teollisuuden toimialan Power-palvelu tuotti toisinaan sekaannusta, kun nimi saatettiin yhdistää yhtiön toiseen toimialaan.

– Koska ajoittain Power on mielletty viittaavan energiatuotantoon (Energy) sekä sähköverkkoihin (Power Grids), joka Rejlersillä on oma liiketoiminta-alueensa, halusimme selkeyttää näiden eroa ja päädyimme globaalisti käytettyyn termiin "Electrical", Kaarrela kertoo.

Sama palvelutarjoama uuden nimen alla

Nyt uudella nimellä toimiva Electrical pitää sisällään saman palvelutarjoaman kuin edeltäjänsäkin: sähkösuunnittelua, jossa erikoisosaamisalueita ovat saattolämmitysten suunnittelu, verkostolaskenta, varmennetun sähkönjakelun suunnittelu ja ATEX-alueille kohdistuva sähkösuunnittelu.

– Meitä on yli 120 ammattilaista, ja meillä on vuosikymmenten suunnittelukokemus sähkönjakeluun sekä prosessi- ja rakennussähköistykseen liittyvistä projekteista energian tuotannon ja teollisuuden toimialoilla. Asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme nimenmuutos tarkoittaa ennen kaikkea helpompaa löydettävyyttä, sanoo Kaarrela.