Pyydä tarjous

Ruunaan retkeilyalueen sydämessä kuohuu kalavarma Kattilakoski

Digipalvelut
21.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Ruunaan ydin on luonnon lempeä rauha, Retkeilykeskuksen monipuoliset palvelut ja ympärivuotinen majoitus. Jokaiselle löytyy jotakin, kesäkauden toimintaan kuuluvat kalastus, koskenlasku, pyöräily, melonta, veneily ja retkeily. Talvikautena hiihdetään, kelkkaillaan ja lumikenkäillään.

Ruunaa retkeilyalueen uusin hanke, läheinen Miikkulanlammen ympärivuotinen kalastuspaikka soveltuu erinomaisesti niin kokeneille kuin kokemattomimmille kalastajille. Tulevan talvikauden tarjontaan kuuluvat myös yrityksille ja ryhmille järjestettävät moottorikelkka- ja lumikenkäsafarit, opastetut vaellukset kaikilla palveluilla.

Kattilakoski on ainutlaatuinen kalastuspaikka

Ruunaan Retkeilykeskuksen vetonauloista Kattilakoski on yksi maamme tunnetuimmista koskikalastuspaikoista. Saalisvarma ja kokonaan asiakasryhmän käyttöön varattavissa oleva koski kuohuu Lieksanjoessa 800 metrin matkalla.

Kalastus on mahdollista rannalta tai veneestä, sallittuja pyydyksiä ovat uistin, perho ja jigi. Saaliskaloja ovat luontaisesti harjus, taimen, kuha, ahven ja hauki. Lisäksi jokeen istutetaan säännöllisesti taimenta ja kirjolohta.

Ruunaan Retkeilykeskus räätälöi jokaiselle kävijäryhmälle toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Paketti voi olla esimerkiksi täyden palvelun tapahtuma majoituksineen, kuljetuksineen, aterioineen, saunomisineen ja kalastuselämyksineen.

Kattilakoski on yritysryhmien suosima kohde

Upean luonnon ja voimaa uhkuvan kosken ympäröimänä toteutettu ikimuistoinen tapahtuma tai virkistävällä aktiviteetillä yhdistetty tyhy- tai koulutuspäivä parantaa henkilökunnan työtehoa, motivaatiota ja yhteenkuulumisen tunnetta. Yhteistyökumppaneille järjestetty kokouspäivä, sisältäen vaikkapa ruokailut ja koskenlaskun puuveneellä on varmasti uniikki kokemus, josta asiakkaasi muistavat oman yrityksesi palvelut.

Miikkulanlampi otettu hyvin vastaan

Viime vuonna käynnistynyt, ympärivuotisessa kalastuskäytössä oleva Miikkulanlampi soveltuu kaikenlaisille kalastajille. Lampi ja ei virtaava vesi on turvallinen kalastuspaikka aivan perheen pienemmillekin kalastajille. Lammelle on helppo tulla ja lähteä kalaan, lisäksi alueelle on tulossa veneitä ja erilaisia kalastusmahdollisuuksia. Suuren joukon talvikalastajia vetäneen lammen tulevaisuuden suunnitelmia tehdään yhteistyössä asiakkaiden kanssa talvella kerätyn asiakaspalautteen pohjalta. Alueen luvat ovat saatavilla tällä hetkellä osoitteesta [email protected], ennen lähiaikoina avattavaa palvelua parantavaa verkkokauppaa.

Kokemuksen, vankan ammattitaidon ja henkilökohtaisen palvelun ansiosta Retkeilykeskuksessa löydetään kaikille parhaiten soveltuvat aktiviteetit. Hyvä asiakassuhde lähtee asiakkaan tarpeiden toteuttamisesta. Ruunaalla siihen laitetaan vielä hieman ekstraa päälle.

KATTILAKOSKEN VARAUKSET:
Jari Ihalainen p. 0400 314 525

www.ruunaa.fi
facebook.com/ruunaanretkeilykeskus/