Suomen Euro-Kumi Oy on kuljetinhihnojen kokonaisvaltainen asiantuntija

Euro-Kumin palveluihin kuuluvat mm. hihnojen liitokset, asennukset sekä huollot ja korjaukset.
Euro-Kumin palveluihin kuuluvat mm. hihnojen liitokset, asennukset sekä huollot ja korjaukset.
16.08.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus, Rakentaminen

Euro-Kumi maahantuo raskaita ja kevyitä kuljetinhihnoja ja niihin liittyviä hihnatarvikkeita, kuten kaavareita ja harjoja, sekä kumilevyjä. Kuljetinhihnat jatkojalostetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Vesileikkurilla hoituvat erimuotoisten ja -paksuisten kumituotteiden leikkaamiset asiakkaiden haluamalla tavalla.

– Palveluihimme kuuluvat hihnojen liitokset, asennukset sekä huollot ja korjaukset. Palveluverkostomme kattaa koko maan 24/7, kertoo tuotepäällikkö Mika Laamanen.

– Päämiehemme ovat tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, toteaa myyjä Timo Vauhkonen.

Vesileikkurilla voidaan leikata monen muotoisia kumituotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Euro-Kumin tuotteita käytetään laajalti eri toimialoilla

– Oikeastaan hyvin harva tuotantolaitos toimii ilman minkäänlaista hihnaa tai kuljetinta. Meiltä löytyvät ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin, kiteyttää Mika Laamanen.

Raskaiden kumista valmistettujen kuljetinhihnojen osalta Euro-Kumilla on asiakkaita esimerkiksi puunjalostuksessa, kaivostoiminnassa, maarakennuksessa, konepajateollisuudessa ja rakennusteollisuudessa.

Kevyitä muovisia kuljetinhihnoja käytetään mm. elintarviketeollisuudessa, saha- ja vaneriteollisuudessa sekä logistiikkakeskuksissa.

– Raskaat kumihihnat ovat kuuluneet tuotevalikoimaamme yrityksen toiminnan alusta saakka. Kevyitä muovihihnojakin olemme maahantuoneet jo noin 15 vuoden ajan, Mika Laamanen kertoo.

Myös kunnossapitoyritykset ja kuljetinvalmistajat hyödyntävät Euro-Kumin tuotteita.

Yksi Euro-Kumin omista innovaatiosta on sähkötoiminen kuljetinhihnan käsittelykone Euroller. Se on suunniteltu helpottamaan suurten rullien rullausta, mittausta, leikkausta sekä revintä- ja käsittelytyötä. Euroller-koneita on myyty kuljetinhihnoja valmistaviin yrityksiin aina ulkomaita myöten. Omassa tuotannossaan Euro-Kumilla on kuusi Eurolleria.

Euro-Kumilla on asiakkaita mm. maarakennuksessa, kaivostoiminnassa, puunjalostuksessa sekä konepaja- ja rakennusteollisuudessa.

Palvelua nopeasti ja luotettavasti – tarvittaessa 24/7

Euro-Kumi vastaa asiakkaiden tarpeisiin kovalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella, olipa kyseessä sitten uuden hihnan asennus tai hihnan korjaus tai huolto.

– Osaava palvelu on meille pääasia kaikissa toiminnoissamme: myynnissä, asennuksissa ja valmistavassa tuotannossa. Tunnemme tuotteemme ja pystymme löytämään asiakkaille parhaiten sopivat ratkaisut, Mika Laamanen kuvailee.

Euro-Kumin tuotteiden laatu on korkealla tasolla ja työn jälki asennuksissa ensiluokkaista. Laadun lisäksi korostuu toimitusvarmuus. Vahva valttikortti on kattava ja laaja varasto, jonka ansiosta Euro-Kumi voi tarjota toimitukset ja palvelut nopeasti.

– Asiakkaamme arvostavat luotettavuutta, mistä kertoo pitkäaikaisten asiakassuhteidemme suuri määrä, Timo Vauhkonen huomauttaa.

Euro-Kumi palvelee ja auttaa tarvittaessa jokaisena päivänä kellon ympäri.

– Jos vaikka voimalaitos pysähtyy talvipakkasella hihnarikon vuoksi, niin onhan se saatava pyörimään ennen kuin ihmisille tulee kylmä. Tai jos navetassa nautojen ruokintahihna katkeaa, niin maatalousyrittäjä olisi äkkiä pulassa, ellei saisi pian apua, Mika Laamanen mainitsee pari esimerkkiä.

– Meiltä aina joku vastaa puhelimeen, korostaa Timo Vauhkonen.


24/7 päivystysnumerot

Pieksämäki
Mika Laamanen +358 440 484 313
Timo Vauhkonen +358 440 484 311
Leena Toiviainen +358 50 552 2977
Tero Mujunen +358 440 484 310

Forssa
Kalle Talonpoika +358 44 484301


Euro-Kumin päätoimipaikka sijaitsee Pieksämäellä.

Osana Etola-konsernia vuodesta 2006

Euro-Kumi palvelee asiakkaitaan sekä suoraan itse että jälleenmyyjien kautta. Suurin jälleenmyyjä on Etra.

– Olemme Etran tavoin osa kotimaista Etola-konsernia. Teemme koko konsernissa yhteistuumin töitä asiakkaiden hyväksi, Timo Vauhkonen sanoo.

Euro-Kumi on perustettu vuonna 1992 Pieksämäellä, jossa yhtiön päätoimipiste ja tuotantotilat sijaitsevat. Vuoden 2022 alusta Euro-Kumilla on ollut toimipiste myös Forssassa.

Mika Laamasen mukaan moni asiakas on yllättynyt Pieksämäelle saavuttuaan Euro-Kumin toimitilojen koosta ja toiminnan mittasuhteista.

– Meillä on 3 500 neliötä tilaa ns. raskaalla puolella, jossa esivalmistelemme kumiset kuljetinhinnat ja leikkaamme kumituotteet. Kevyellä puolella on tuhannen neliön halli, jossa teemme PVC- ja polyuretaanihihnat.

Syyskuussa valmistuu kolmas rakennus: 1 000 m² varastohalli.

– Yhtiö on hyvällä kasvu-uralla ja haluaa jatkaa asiakkaiden menestymisen mahdollistamista, Laamanen ja Vauhkonen toteavat.

www.euro-kumi.com | Euro-Kumi YouTubessa

Hallipussi 3, Pieksämäki
Puh. +358 15 484 311
[email protected]

Koikkurintie 4, Forssa
Puh. +358 3 422 1900
[email protected]

Ammattitaitoista hihna-alan palvelua

  • Hihnojen esivalmistus
  • Vesileikkaus
  • Kylmä- ja kuumavulkanointityöt
  • Kuljetinhihnaliitos-, korjaus- ja asennuspalvelu 24/7
  • Lokero- ja hainevähihnojen valmistus
  • Erilaiset hihnojen ja levyjen uritustyöt
  • Kumitustyöt, esim. siilot, syklonit, kanaalit, putket, rummun kumitus ym.
  • Stanssaustyöt piirustusten mukaan
  • Kylmävulkanointityöt
  • Hihnojen ja kumilevyjen rei'itystyöt
  • Kumiseulaverkkojen valmistus
  • Siilojen, suppiloiden ja betonimyllyjen vuorauskumien leikkaus ja rei'itys piirrosten mukaan
  • Rumpukumitukset
  • Kuluvien osien kumisuojaus
  • Kumiovien valmistus
  • Auranteräkumit
  • Kumikiekot

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä