Pyydä tarjous

Täyden palvelun rengastalo Joensuussa

Facebook
01.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

JV Rengas on perinteikäs, paikallinen rengasliike, joka auttaa kaikissa rengasasioissa ja hyötyajoneuvovarusteluissa. Kattavasta varastosta löytyvät muun muassa parhaimpien ja turvallisimpien rengastoimittajien renkaat jokaisessa hintaluokassa, olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto tai matkailuauto. Lisäksi JV Renkaasta löytyvät vanteet aina 14 perusvanteista jopa 20 concave-vanteisiin, sekä ajoneuvojen lisävalot. Renkaiden vaihto käy myös ammattitaitoisesti ja nopeasti. Asiakas voi halutessaan jättää toiset renkaat säilytykseen rengashotelliin.

- Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman renkaita ja vanteita. Täyden palvelun rengasmyyntimme kattaa myös renkaiden vaihdon sekä muut rengastyöt. Rengashotellissamme renkaat säilyvät kuivassa ja viileässä aina seuraavaan renkaanvaihtoon asti. Nyt talvisesongin alkaessa, suurvarastostamme löytyy joka lähtöön talvirenkaita niin kitkoilla kuin nastoillakin. Teemme myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti varusteluja erilaisiin hyötyajoneuvoihin. Kannattaa ottaa yhteyttä tai tulla käymään meillä Joensuun Telitie 2:sen toimipaikassa, kertoo yrittäjä Ville Lainpelto.

Henkilökohtaista ja luotettavaa rengaspalvelua

Jos asiakas tarvitsee uusia renkaita, JV Renkaan henkilökunta auttaa ja varmistaa oikean rengasmallin ja koon paikan päällä. Renkaiden vaihdot käyvät myös vaivattomasti ja turvallisesti.

- Henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjoamme taatusti laadukkaita ja edullisia tuotteita. Jos ajat suoraan liikkeeseemme Telitielle, ammattilaisemme katsovat juuri sinun autoosi soveltuvat renkaat. Vanhat voi luonnollisesti jättää meille kierrätettäväksi.

- Paikan päällä tehtävän renkaiden asennuksen yhteydessä tarkistamme aina renkaan ja vanteen kunnon. Renkaat tasapainotetaan oikein ja tarkistetaan myös ilmanpaineet asennuksen jälkeen. Huolehdimme, että asiakas saa kutsun renkaiden jälkikiristykseen, jos siihen on tarvetta. Jälkikiristys tulisi tehdä noin 200 ajokilometrin jälkeen.

- Kerromme asiakkaillemme yleisesti, että renkaiden suositusikä on enintään 10 vuotta valmistuksesta ja kuusi vuotta käyttöönottohetkestä. Mikäli renkaat on huollettu, pesty ja varastoitu oikein, ne voivat kestää turvallisina ja käyttökelpoisina jopa kuusi vuotta. Renkaat kuluvat ikääntymisen ja ympäristötekijöiden vuoksi eri tavoin ja niiden kunto täytyy tarkistaa vähintään renkaiden vaihdon yhteydessä, toteaa Lainpelto.

Rengashotellissa voi säilyttää renkaita

JV Renkaan rengashotellipalvelun avulla voi säästää tilaa ja renkaat pysyvät turvallisessa säilytyksessä.

- Rengashotellissamme renkaat ovat aina suojassa lämpötilojen vaihtelulta tai auringon UV-säteilyltä. Palveluun kuuluu myös renkaiden kunnon tarkistaminen, huolto ja pesu.

Lisävaloilla turvallisuutta ja ajomukavuutta

Ajoneuvojen lisävalot kuuluvat myös JV-Renkaan valikoimaan. Ne parantavat tehokkaasti näkyvyyttä pimeällä tiellä, jolloin myös ajoturvallisuus ja ajomukavuus kasvaa huomattavasti.

- Varastostamme löytyy sekä perinteisiä pyöreitä lisävaloja että lisävalopaneeleja, jotka voidaan valita auton malliin sopivaksi. Yleisin lisävalotyyppi on led-lisävalo, joka tuottaa suuremman valotehon vähemmällä määrällä sähköä. Lisävalojen voimakkuuden ja valojen kiinnityksen sekä kiinnityspaikkojen tulee noudattaa viranomaismääräyksiä. Tämän lisäksi valon tulee olla E-hyväksytty. Asiakkaan halutessa meiltä saa lisävalot heti autoon asennettuna, korostaa Lainpelto

Hyötyautovarustelut räätälöityinä autoosi

Hyvin toteutettu hyötyauto toimii hyödyllisenä työvälineenä käyttäjälleen. JV Varustelulta onnistuvatkin mutkattomasti tehokkaat ja toimivat hyötyautot asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityinä.

- Palvelemme Joensuun seudulla kaikkia hyötyajoneuvojen omistajia. Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, tarjoamme autoosi toimintasi kannalta tarvittavat varustelut ja ratkaisut, merkistä ja mallista riippumatta. Hoidamme alusta loppuun saakka hyötyautosi huolellisen suunnittelun ja toimivan varustelukokonaisuuden asennuksen. Meiltä onnistuvat haasteellisetkin varustelut vaivattomasti: esimerkiksi eläinlääkintäautot, mittausautot, energialaitoksen huoltoautot sekä esittelyautot. Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus, muistuttaa lopuksi Lainpelto.

www.jvrengas.fi

www.jvvarustelut.fi

Artikkeli on julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 4/2021.