Tuottavat koneet TehoKoneelta

Facebook
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

– TehoKone tarjoaa hyväksi havaittuja ratkaisuja rakennustyömaille, teollisuuteen, urakointiin sekä metsä- ja maatalouteen ja vapaa-aikaan. Asiantuntevan ja palvelevan konekaupan, työkalumyynnin, rahoitus- ja leasingratkaisuiden lisäksi huolehdimme edustamiemme tuotteiden huolto- ja varaosapalveluista. Monipuolinen palvelumme parani entisestään aloitettuamme Pohjois-Karjalassa uusien ja käytettyjen trukkien myynnin yhteistyössä Finnsiirto Oy:n kanssa, TehoKoneen yrittäjä Tero Hytönen kiteyttää.

Joensuun Raatekankaalla, Tokmannin piha-alueella toimiva TehoKone on nykyään myös Finnsiirto Oy:n valtuuttama uusien ja käytettyjen trukkien jälleenmyyjä Pohjois-Karjalan alueella. Pitkän kokemuksen ja hyvien tuotteiden ansiosta Finnsiirto on Suomen johtavia ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutaloja. Yritys maahantuo uusia Hyundai trukkeja ja varastokoneita, nelivetoisia Ausa trukkeja ja kurottajia sekä eri merkkisiä käytettyjä koneita.

– Monen yrityksen, kaupungin tai kunnan varaston tuotteiden käsittelyyn löytyisi varmasti pikaista apua edustamastamme Finnsiirto Oy:n laajasta uusien tai noin 150 käytetyn koneen valikoimasta, korostaa Hytönen.

– Yhteistyömme Finnsiirron kanssa tekee meistä vahvan ja paikallisen yhteistyökumppanin Sinulle, joka tarvitset nopeaa ja monipuolista trukki- ja varastoalan palvelua pienistä tarpeista aina suurempiin kokonaisuuksiin. Hyundai-trukkien ja varastokoneiden laaja mallisto kattaa nostotarpeet jopa 25 tonniin saakka. Hyundai trukit ovat tunnettuja muun muassa laajasta varustelutasosta, helposta huollettavuudesta, turvallisuudesta, edullisista käyttökustannuksista sekä laadusta ja sopivuudesta erittäin raskaaseen käyttöön käyttökohteesta riippumatta. Tästähän kertoo myös valmistajan myöntämä markkinoiden laajin takuuaikakin, Hytönen toteaa.

AUSA on valmistanut Euroopassa työkoneita jo yli 60 vuoden ajan ja niitä myydään sekä käytetään maailmanlaajuisesti yli 90 eri maassa. Ausa tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman moderneja nelivetoisia koneita, joilla erilaiset kuormat siirtyvät vaikeakulkuisilla ja jyrkilläkin osuuksilla.

– AUSAn monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen ja juuri yrityksesi tarpeisiin sopiva konemalli, vaikka ympärivuotiseen käyttöön, Hytönen muistuttaa.

Asiantunteva paineilmakumppani

– Atlas Copco on ollut paineilma-alan johtavia laitevalmistajia ja asiantuntijoita jo reilun 100 vuoden ajan. Yrityksen valmistamiin laadukkaisiin paineilmakompressoreihin luotetaan niin Suomessa kuin maailmalla kertoo Hytönen ja jatkaa:

– Alueen Atlas Copco asiantuntijoina voimme tarjota markkinoiden edistyksellisimmät ja energiatehokkaimmat laitteet myös tänne Pohjois-Karjalaan. Autamme juuri sinun käyttöösi soveltuvan ratkaisun valinnassa. Hankkiessasi Atlas Copcon paineilmakompressorin varmistut siitä, että olet saanut luotettavan ja markkinoiden energiatehokkaimman ratkaisun. Samalla vähennät myös kustannuksia ja lisäät tuottavuuttasi, olipa paineilman tarpeesi ja alasi mikä tahansa.

Koneita kaikenlaiseen käyttöön

TehoKoneen laajasta valikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja erilaiseen työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Yrityksen valikoimasta löytyy lisäksi muun muassa seuraavia merkkejä: Solis-traktorit, Farma metsäperävaunut ja kuormaimet, BIGAB-vaihtolavavaunut, Goes, Linhai ja Odes mönkijät sekä kotimaiset, kestävät ja turvalliset YKI-veneet.

– Olemme joustavan palvelun talo, palvelemme pihamyymälässämme tiistaista perjantaihin 9-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Puhelin ja sähköpostitiedusteluihin vastaamme pikaisesti viikon jokaisena päivänä ja minkä myymme niin sen myös huollamme, muistuttaa Hytönen lopuksi.

www.tehokone.com
Myyntipiste: Raatekankaantie 4, Joensuu (Tokmannin pihassa)
0400 185 111
[email protected]
Facebook

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia