Pyydä tarjous

Uudet ravintola- ja majoituspalvelut on avattu Kontioniemessä!

Vuokrattavat huoneistot ovat yksiöitä ja kaksioita 1–6 henkilölle. Ne sisältävät oman keittiön ja kylpyhuoneen.
Vuokrattavat huoneistot ovat yksiöitä ja kaksioita 1–6 henkilölle. Ne sisältävät oman keittiön ja kylpyhuoneen.
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Vuoden 2021 aikana Kontioniemen koulu on saanut täydellisen muodonmuutoksen KontioLomat Oy:n tekemän saneerauksen myötä. Vanhojen luokkahuoneiden tilalle tulivat kahdeksan hyvin varustelua huoneistoa, joita voi vuokrata lyhyeen tai pitkäaikaiseen oleskeluun. Samalla rakennettiin piha-alueelle 12 paikkaa käsittävä matkaparkki nykyaikaisine huoltotiloineen. Vanhan koulun ruokala ja keittiö saivat myös uudet ilmeet ja välineet, kun ne muutettiin nykyaikaiseksi ravintola-kahvioksi anniskeluoikeuksineen.

- Toivotamme kaikki lämpimästi tervetuloa Kontiolahden Kontioniemeen viihtymään kanssamme ja viettämään rentouttavia loma- tai aktiviteettipäiviä. Tarjoamme vuokrattavia huoneistoja isoille ja pienille ryhmille sekä matkaparkkia omalla majoitusvälineellä liikkuville. Meillä on myös erinomaiset puitteet järjestää kokouksia ja työhyvinvointipäiviä. Ravintola-kahviomme on auki viikon jokaisena päivänä. Listalta löytyvät maukkaat pizzat ja virkistävät juomat. Lisäksi meiltä saa vuokrattua kahta saunaa, sanoo yrittäjä Veli-Matti Romppanen.

Hyvä sijainti mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit

KontioLomat sijaitsee noin 17 km Joensuusta Kajaaniin päin luonnonkauniissa Kontioniemessä, Höytiäisen rannalla. Lähiympäristössä on paljon mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden.

- Täällä voi viettää aktiiviloman tai vain nauttia puhtaasta luonnosta ja hyvästä palvelusta. Kävelymatkan päässä meiltä sijaitsevat Golfin harrastajille Karelia Golf ja Frisbeegolf kenttä. Muutaman minuutin ajomatkan takana on ampumahiihtostadion, josta voi vuokrata monia urheiluvälineitä niin kesäiseen kuin talviseen liikkumiseen.

Lisäksi vieressä oleva Höytiäinen tarjoaa mainiot kalastusmahdollisuudet ja muut vesiaktiviteetit, jatkaa Romppanen.

"Soita meille tai varaa loma netissä"

- Avasimme helmikuussa uudet verkkosivut ja palvelukanavan majoitusten varaamiseen verkossa. Sieltä voi vuokrata huoneitamme sekä matkaparkin helposti ja vaivattomasti. Palvelu toimii myös mobiili-selaimissa, korostaa Romppanen.

Lisätietoa palveluistamme:
www.kontiolomat.fi