Vuoden 2022 Alihankkijapalkinto myönnettiin HT Laser Oy:lle

Facebook
28.10.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Vuoden 2022 Alihankkijan palkinto myönnettiin HT Laser Oy:lle. HT Laser on suomalainen perheyhtiö, jolla on jo yli 30 vuoden kokemus vaativien ohutlevyrakenteiden toimittamisesta asiakkailleen. Yrityksen kannattavan kasvun taustalla on vahva investointiohjelma ja erinomainen palvelu, josta yritys on saanut tunnustusta niin asiakkailtaan kuin muilta sidosryhmiltä.

HT Laser hakee vahvaa kasvua suoran viennin osuuteen, mitä tukevat mm. Puolan maayhtiö ja Ruotsiin hiljattain nimitetty maa- ja myyntipäällikkö.

Sosiaalinen vastuu, kestävä kehitys ja turvallisuus ovat yrityksen toiminnassa tärkeässä asemassa. Metalliteollisuuden tuotannolliseksi yritykseksi naisten osuus henkilöstöstä on verrattain suuri ja edelleen kasvussa. Yhtiö vastaa ilmastohaasteeseen mm. erittäin korkealla kierrätysasteella sekä ilmastopäästöjen mittaamisella ja vähentämisellä.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Vuoden 2022 Päähankkijaksi valittiin iLOQ Oy, joka on digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitus- ja pääsynhallintajärjestelmien toimittaja. Yrityksen tuotteet ovat innovatiivisia, ja tuotekehitykseen on investoitu paljon.

Vuonna 2003 perustettu iLOQ on jo kauan panostanut kansainvälistymiseen ja on nyt murtautumassa uusille markkinoille ja toimialoille. Kestävä kehitys on yksi iLOQin fokusalueista, ja se tulee huomioiduksi koko toimitusketjun läpi.

HT Laser palkittiin myös Keski-Suomen kansainvälisimpänä työnantajana

HT Laser valittiin Keski-Suomen kansainvälisimmäksi työnantajaksi Jyväskylän Nuorkauppakamarin järjestämässä kilpailussa. International Employer of the Year Central Finland -kilpailussa etsittiin keskisuomalaisia organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, perehdyttäneet ja pitäneet palveluksessaan kansainvälisiä osaajia.

Kilpailun raadin mielestä HT Laser on hyvä esimerkki monimuotoisesta yrityksestä, joka tarjoaa kansainvälisille osaajille työmahdollisuuksia ja kotouttaa koko perheen Keuruulle. Tämä osa perehdytysprosessia takaa laadukkaan ja motivoituneen työvoiman pysyvyyden.

Pelkästään Keuruun tehtaalla työskentelee 13 eri kansallisuutta. Tukea on mahdollista saada omalla äidinkielellään.

– Kansainvälisten osaajien ammattitaidon hyödyntäminen on edellytys yrityksen kasvulle. Olemme kasvaneet vahvasti, koska olemme kyenneet rekrytoimaan metalliteollisuuden osaajia ympäri maailmaa. Pelkästään Keuruun tehtaalla on 13 eri kansalaisuutta, kertoo Keuruun yksikönpäällikkö Jukka Paulamäki tiedotteessa.

Teksti- ja kuvalähde: HT Laser

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia