Pyydä tarjous

AGCO Suomen uudet verkkosivut ovat auenneet

Digipalvelut
22.09.2021 | Maa- ja metsätalous

AGCO Suomi haluaa palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin myös verkkosivujensa kautta. Tästä syystä uudet verkkosivut sekä AGCO Suomen Konepörssi ovat kokeneet mittavat uudistukset. Konepörssin käyttöliittymää on parannettu ja tuotteet ovat entistä jäsennellymmin esillä.

– Meidän palvelussa käy päivätasolla 3500–4000 ihmistä. Yksi isoimmista liikennettä meidän sivuille tuovista asioista on AGCO Suomen oma Konepörssi. Meidän Konepörssistä löytyvät kaikki meillä myynnissä olevat vaihtokoneet, -laitteet, -työkoneet sekä esittelykoneet. Konepörssipalvelumme on todella suosittu ja sitä käytetään paljon, kertoo AGCO Suomi Oy:n markkinointipäällikkö Kimmo Kokkonen.

Konepörssin käyttöliittymää on Kokkosen mukaan kehitetty huomattavasti aiempaa helppokäyttöisemmäksi, nykyisellään se mukavamman näköinen ja entistä helpompi käyttää.

– Muutkin AGCO Suomen myymät tuotteet ovat nyt paljon selkeämmin ja jäsennellymmin esillä uusituilla verkkosivuilla.

Oma käytettyjen koneiden kauppapaikka

– AGCO Suomen Konepörssi myy pelkästään meille konekaupan yhteydessä tulleita vaihtokoneita ja -laitteita sekä meidän omia esittelykoneita. AGCO Suomi myy vuodessa noin 2000 vaihtokonetta ja noin 1000 uutta konetta, Kokkonen mainitsee.

AGCO Suomen kautta asiakkaat saavat hankittua myös kaikki konekauppaa täydentävät tuotteet, kuten peräkärryt, trailerit, klapikoneet, erilaiset kulutusterät, voitelu- ja polttoaineet, akku- ja paineilmakäyttöiset työkalut sekä paripyörät ja renkaat.

– Nyt nämä tuotteet saavat enemmän näkyvyyttä ja ovat aiempaa paremmin jäsenneltyinä meidän uusilla verkkosivuilla, Kokkonen esittelee.

AGCO Suomen Konepörssissä asiakas tekee kauppaa yrityksen kanssa, kun monissa muissa myyntikanavissa kaupat tehdään pääasiassa yksityisten myyjien kanssa.

– Meillä on kokeneita myyjiä, jotka tuntevat myytävät koneet todella hyvin ja perusteellisesti. He ovat voineet myydä satoja tai jopa tuhansia koneita, joten alan tuntemusta ja näkemystä löytyy runsaasti. Tätä kokemusta ei yksityisellä myyjällä ole käytettävissään.

Kokkonen kertoo, että Suomen eniten myydyin kone on vuosikymmeniä ollut Valtra.

– Jos myymme vaihtokoneena Valtraa, meillä on siitä varmasti Suomen paras tietämys.

Jos käytetty Valtra on huollettu Valtran valtuuttamassa huoltoliikkeessä, huoltohistoria kertoo koneesta paljon. Jos meidän huolto on huoltanut myytävää konetta, tunnemme koneen jo ennestään. Vaihtokoneisiin meillä on saatavilla alkuperäisvaraosia.

Käytetyn traktorin osto-opas

AGCO Suomen uusituilta verkkosivuilta löytyy myös osio, “Miksi ostaa meiltä?”, ja sen alla “Käytetyn traktorin osto-opas”.

– Osto-oppaaseen on luotu sisältöjä käytetyn traktorin hankintaan liittyen. Opas on sivustokokonaisuus erilaisilla teemoilla, jotka kaikki liittyvät käytetyn traktorin hankintaan. Sisältöjä täydennetään ajan saatossa ja osioon tuodaan lisää materiaaleja. Osto-opas ei keskity mihinkään tiettyyn traktorimerkkiin tai -malliin, vaan kyseessä on yleispätevä opas.

Entistä parempaa asiakaspalvelua

Kaikki AGCO Suomi Oy:n ajankohtaiset kampanjat löytyvät jatkossa verkkosivujen “Ajankohtaista”-osiosta, konetyypistä riippumatta.

– Uusi verkkosivusto on perustettu palvelemaan AGCO Suomen asiakkaita entistä paremmin, että nämä löytäisivät hakemansa tiedon mahdollisimman helposti. Samalla asiakkaat ovat paremmin perillä meidän tarjonnasta sekä ajankohtaisista asioista, Kokkonen toteaa.

Valtran 5. sukupolvi on saanut hyvän vastaanoton

– Meidän 5. sukupolven tuotevalikoima on saanut hyvän vastaanoton ja olemme saaneet sille hyviä arvosteluita mediassa sekä konetesteissä. Tehdyt uudistukset ovat saaneet kehuja. Olemme siirtyneet myynnissä kokonaan 5. sukupolven tuotteisiin, joten 4. sukupolven tuotteet eivät ole enää focuksessa. Uskomme että myynti jatkuu kasvu-uralla koko Valtran osalta, koska merkit näyttävät siltä, että myynti kasvaa maailmalla jatkuvasti.

Valtran tuotekehitys ei Kokkosen mukaan missään vaiheessa pysähdy, vaan tulevaisuuden tuotteita kehitetään jatkuvasti.

Tuotteisiin voi tutustua nyt myös videoiden välityksellä

– Olemme tehneet asiakkaiden pyynnöstä tuotteistamme esittelyvideoita, koska koneeseen halutaan nyt tutustua aiempaa useammin kotisohvalta käsin. Tätä kautta on mahdollista käydä myös “koeajamassa konetta virtuaalisesti” Youtube-videoiden välityksellä, Kokkonen mainitsee.

Arvonnassa 1000 litraa Neste My Uusiutuvaa Polttoöljyä

– Millä tavalla maanviljelijä tai koneenkäyttäjä voi vaikuttaa jo nyt päästöjen vähentämiseen, on yllättävän yksinkertaista. Riittää että valitsee Neste My Uusiutuvan Polttoöljyn, jonka päästöpuolen vaikutukset ovat merkittävästi normaalia polttoöljyä pienemmät. Kaikki meidän tehtaalta lähtevät Valtrat on tankattu jo useita vuosia Neste My Uusiutuvalla Polttoöljyllä. Meillä on syyskuun 2021 ajan kampanja, jossa pääsee osallistumaan 1000 litran Neste My Uusiutuvan Polttoöljyn arvontaan, mikäli pyytää meiltä tarjouksen Valtran tai Fendtin traktorista. Tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, Kokkonen rohkaisee loppuun.

Lisätietoja:

www.valtra.fi

www.agcosuomi.fi

Artikkeli on julkaistu Maa- ja metsätalous -lehdessä 3/2021.

Muita uutisia