Alstor – metsäkoneiden pieni jättiläinen

Facebook
05.10.2023 | Maa- ja metsätalous

Oy Wicanda Ltd on kestävän ja ympäristöystävällisen metsänhoidon ammattilainen. Merkittävänä osana liiketoimintaa ovat myös Alstor-pienmetsäkoneet, joiden myynnistä yritys on vastannut Suomessa vuodesta 2013 alkaen.

- Kymmenen vuoden ajan olemme toimittaneet Suomeen runsaasti uusia Alstoreita. Olemme kiitollisia asiakkaillemme hyvästä palautteesta. Alstor pienmetsäkoneet ovat todellakin kokoonsa nähden uskomattoman tehokkaita, luotettavia ja monikäyttöisiä työkoneita, kertoo yrittäjä Aaro Turunen.

ALSTOR 8×8 on patentoitu, uskomattomilla ominaisuuksilla varustettu sulavaliikkeinen metsäkuormaaja-puunajokone.

25 vuoden kehitystyön tulos

Ajo- ja hakkuukoneena Alstor on sopiva vastuulliseen metsänhoitoon. Alstor liikkuu tiheässäkin metsässä ilman ajouria. Erittäin hyvät maasto-ominaisuudet tekevät siitä toimivan koneen haasteellisissakin paikoissa. Ojat, pehmeät suot, jyrkät rinteet tai kiviset maastot ym. eivät ole este.

- Alstor-pienmetsäkone on hyvä ja onnistunut hankinta metsien raivaukseen ja harvennushakkuille. Harvesteripää, giljotiinikoura ym. varusteet toimivat mainiosti pientareiden ja ensiharvennusten kohteissa. Lukuisat metsänomistajat sekä urakoitsijat käyttävät Alstoreita tehokkaasti ja ovat myönteisesti yllättyneitä koneen suorituskyvystä, korostaa Turunen.

Alstor on erinomainen kone myös maatilojen tarpeisiin.

Ennennäkemätöntä maastokelpoisuutta ja erinomaista käytettävyyttä

- Vastataksemme asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin, pienmetsäkone soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erilaisten metsäkuormaajien sovellusten kehitys on tehnyt Alstorista todella suositun pienmetsäkoneen monenlaisten käyttäjien keskuudessa metsänomistajista, urakoitsijoista, pelastuspalveluista ja energiayhtiöistä kunnallisiin palveluihin asti. Laajan lisävarustevalikoiman, kuten vinssin, kippikuormalavan, maakauhojen, lumiaurojen ym. ansiosta tämä työjuhta sopii ihanteellisesti eri kohteisiin. Alstor pienmetsäkoneet valmistetaan Ruotsissa.

Alstor on kehittänyt viisi eri mallia, joista voi valita omiin tarpeisiin sopivan. Mekaanisella voimansiirrolla toimiva Alstor 834 on hyväksytyllä turvaohjaamolla varustettu erinomainen ajokone, ajonopeus 0-25km/h, paino 2300kg.

Alstor 822 on teknisesti sama kone ilman hyttiä. Tarvittaessa katto sekä tuulilasi asennetaan lisävarusteina, paino 1900kg.

Hydrostaattisella voimansiirrolla toimiva Alstor 850 Pro on turvaohjaamolla varustettu kombikone, joka toimii ajo- sekä hakkuukoneena, paino 2650kg. Hakkuupään vaihto kouran tilalle sujuu alle puolessa tunnissa.

Hydrostaattisella voimansiirrolla toimiva Alstor 841 on ilman hyttiä oleva ajokone, tarvittaessa katto sekä tuulilasi asennetaan lisävarusteina. Paino 2300kg.

Alstor 850 H on hydraulisella voimansiirrolla toimiva hakkuukone turvaohjaamolla. Tämä, 850 H harvesteri on erinomainen laite ensiharvennuksiin ja raivauksiin. Leveys vain 1,65m ja pituus 4,5m, paino 4000kg. Sahakatkaisulla toimiva hakkuupää leikkaa 25 cm paksuuteen saakka. Harvesteri liikkuu sujuvasti tiheässä metsässä ja vaikeakulkuisissa maastoissa.

Luotettava kumppani puiden kaadosta kantojen jyrsintään

- Edelleenkin tärkeä työmme on ylläpitää ja kehittää erilaisia metsä- ja piha-alueita perinteitä kunnioittaen. Erikoisosaamisemme kattaa kantojen jyrsinnät, puiden kaadot sekä hakkuut ja puunajot. Käytössä on koulutettujen ammattilaisten huolellinen työ. Laaja asiakaskuntamme koostuu muun muassa, kunnista, kaupungeista, golf-kentistä ja seurakunnista, unohtamatta myöskään lukuisia yksityisasiakkaista ympäri Suomea, sanoo Turunen.

Yhteystiedot:
Oy Wicanda Ltd / Suomen Kiinteistö- ja Kantojyrsinpalvelu
Aaro Turunen
Puh. 0400 251 666
[email protected]


www.alstorfinland.fi

[email protected]
www.kantojyrsin.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia