Konepaja- ja korjaamo Rinne Ky tarjoaa kestävät ratkaisut maanrakennukseen ja ajokalustoon

Kuvassa Konepaja- ja korjaamo Rinteen valmistamia kippi-, tasaus- ja metsäojakauhoja.
Kuvassa Konepaja- ja korjaamo Rinteen valmistamia kippi-, tasaus- ja metsäojakauhoja.
19.06.2024 | Maa- ja metsätalous

Konepaja- ja korjaamo Rinne Ky:llä on vuosikymmenien rautainen kokemus maanrakennus- ja ajokaluston valmistamisesta. Tilaustöinä tehdään esimerkiksi kärkikippaavia kuormauskauhoja, tasaus- ja metsäojakauhoja eri kokoisina ja malleina, ja niitä saa myös kaikilla markkinoilla olevilla kiinnikkeillä. Yrityksen toimintaan kuuluvat lisäksi monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt sekä kaikenlaiset teräsrakenteet. Toimipisteen löytää helposti Töysän keskustan alueelta, noin 5 kilometrin päässä Tuurin kauppakylästä.

- Tarvitsetko kauhaa kaivinkoneeseen tai jotain muuta tuotetta, mutta et löydä haluamaasi mallia mistään? Me olemme valmistaneet satoja asiakkaan toivomusten mukaan tehtyjä tuotteita, lähes mitä tahansa. Pääasiassa valmistamme kaivinkoneisiin kauhoja ja muita lisälaitteita, sekä kuormauskauhoja pyöräkuormaajiin, kurottajiin ja traktoreihin, kertoo Konepaja- ja korjaamo Rinteen yrittäjä Juha Rinne ja jatkaa:

- Olemme perheyritys, jonka vahvuutena on vuosikymmenien kokemus alalta. Kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista täällä Töysässä, täysin kotimaisena työnä. Vahvuutenamme on myös nopeat toimitusajat, noin päivästä kahteen viikkoon. Riippuen tietysti kyseessä olevasta tuotteesta. Palvelemme monipuolisesti niin maa- ja metsätalouden toimijoita kuin jälleenmyyjiä ja julkista puolta.

Monipuoliset korjauspalvelut

- Töysässä meillä on huolto- ja korjaamotilat, joissa pystytään ratkaisemaan akuutitkin korjaustarpeet. Meidän asiantuntevat työntekijämme osaavat myös tarvittaessa antaa neuvoja ongelmatilanteissa, toteaa Rinne.

Perinteikäs perheyritys

Yritys on toiminut vuodesta 1976 ensin Tapani Rinne Ky nimellä Töysän Ritolassa. Vuonna 2001 muutettiin nykyisiin tiloihin lähelle Töysän keskustaa. Tapanin poika Juha Rinne on toiminut alalla yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien.

- Varsinainen sukupolvenvaihdos vietiin loppuun joulukuussa 2018 ja samalla yrityksen nimeksi tuli Konepaja- ja korjaamo Rinne Ky.

- Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Otathan rohkeasti yhteyttä!

www.konepajarinne.fi | Facebook | Instagram

Puh. 044 5237196 | [email protected]

Myllykujantie 1, Töysä

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia