Maxpo 2022 -messut 5.–7. toukokuuta Hyvinkäällä

Facebook
29.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Maxpo-messuihin osallistuu yli 260 yritystä, joten odotettavissa on taas upea kattaus isoja koneita 5. – 7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä. Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Vihdoinkin päästään esittelemään uutuuksia ja kohtaamaan.

Maxpo-messut oli tarkoitus järjestää jo vuonna 2021, mutta poikkeukselliset ajat siirsivät joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman vuoden 2022 kevääseen. Viime kerralla messuihin osallistui 260 yritystä ja kävijöitä oli lähes 15 000. Osallistumiset vuoden 2021 tapahtumaan siirtyivät tähän kevääseen, joten yrityksillä on ollut aikaa panostaa ja suunnitella osallistumistaan huolella. Tänä vuonna on mukana myös paljon sellaisia yrityksiä, jotka eivät ole olleet aikaisemmin mukana Maxpossa.  Alalla on tapahtunut paljon kolmessa ja tarve esitellä uusia koneita on suuri.  

Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Hyvinkään lentokentällä komeilee tapahtuman aikana isoja koneita, joiden arvo lasketaan miljoonissa. Messuilla pääsee hyvin vertailemaan erilaisia koneita ja saa hyvän läpileikkauksen tarjonnasta. Tänäkin vuonna on odotettavissa messuille paljon työnäytöksiä, joissa esitellään parasta osaamista ja koneiden kapasiteettia. Osastoilla on myös paljon muuta ohjelmaa.

Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt seitsemättä kertaa Hyvinkäällä. Hyvinkään lentokenttä on osoittautunut ihanteelliseksi paikaksi tapahtumalle. Maxpossa suurin osa tuotteista on ulkoalueella, mutta messualueella on myös sisäteltta. Suurella messualueella kulkee messujuna, joka kuljettaa kävijöitä paikasta toiseen.

Maxpoon helposti junalla, linja-autolla tai autolla

Junalla Hyvinkään asemalle tulevat pääsevät messualueelle Hyvinkään paikallisliikenteen linja-autoilla 2 ja 2A.

Jumbobus tarjoaa tänä vuonna kuljetusta Maxpo-messuille linja-autoilla usealta paikkakunnalta. Linja-autot ajavat Haminasta Kotkan kautta, Imatralta Lappeenrannan ja Kouvolan kautta, Kokkolasta Jyväskylän ja Lahden kautta, Kuopiosta Mikkelin ja Lahden kautta, Porista, Raumalta, Roveniemeltä Oulun ja Jyväskylän kautta, Savonlinnasta Mikkelin ja Lahden kautta, Tampereelta suoraan tai Ideaparkin ja Valkeakosken kautta, Turusta ja Vaasasta Seinäjoen ja Tampereen kautta.

Hyvinkään lentokentän vierellä on hiekkakentät autojen pysäköimistä varten. Pysäköinti alueelle on veloituksetonta. Ajoreitit Maxpo-messuille on hyvin viitoitettu pääväyliltä, joten oikeat ajoreitit löytyvät helposti. Lisätietoja linja-autokuljetuksista ja Maxpoon tulemisesta löytyy tapahtuman verkkosivuilta www.maxpo.fi

Maxpo 2022 -messuilla mukana olevat yritykset löytyvät www.maxpo.fi. Maxpo-messuille voi jo ostaa 20 euroa maksavan pääsylipun ja rekisteröityä kävijäksi tapahtuman verkkosivuilla.

Maxpo-messut on avoinna torstaina 5.5. klo 9-17, perjantaina 6.5. klo 9-17 ja lauantaina 7.5. klo 9-16.

Teksti- ja kuvalähde: Maxpo

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä