Pyydä tarjous

Mönkijä Center on konepuolen tavaratalo!

Digipalvelut
05.05.2023 | Maa- ja metsätalous

Modularbox Oy, myös Mönkijä Center nimellä tunnettu, on suomalainen vuonna 2001 perustettu perheyritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa sekä Porissa, lisäksi sen 150 sopimushuoltopistettä takaavat toimivan huoltopalvelun ja jälkimarkkinoinnin asuipa sitten Hangossa tai Kittilässä.

Modularbox on ainoa iso maahantuoja, joka toimittaa kaikki tuotteet suoraan valmistajilta asiakkaille. Kun välikätenä toimiva jälleenmyyjäverkosto on karsittu pois, voidaan myös tuotteet myydä kilpailijoita edullisemmin.

Modularbox Oy maahantuo TGB- sekä Loncin-mönkijöitä, Finman-metsä- ja ympäristökoneita, Pyrkijä sähköpolkupyöriä sekä ikäihmisille suunnattuja Rally USA- ja Pyrkijä-merkkisiä sähköskoottereita ja sähkömopoja.

TGB-mönkijät

TGB on taiwanilainen jopa ammattikäytön vaatimukset täyttävä mönkijä. Merkin laaja mallisto on ollut jo useita vuosia Suomen kolmen myydyimmän laatumerkin joukossa.

Taiwan Vespa Co. Ltd. perustettiin italialaisten toimesta 1965 valmistamaan ja kokoonpanemaan Piaggion Vespa skoottereita. Vuonna 1978 kuljettu tie italialaisten kanssa erosi ja Taiwan Vespan nimi muutettiin Taiwan Golden Bee Ltd:eksi. Tällöin TGB:stä tuli itsenäinen valmistaja, jolloin osien tuotanto suuntautui myös muille eurooppalaisille skootteri ja moottoripyörä valmistajille. TGB on erikoistunut varsinkin CVT-vaihteistojen valmistukseen, tällä hetkellä asiakkaina on mm. seuraavia merkittäviä valmistajia: Polaris, Can-Am, Peugeot, Rotax, Piaggio, SYM, Minarelli, Morini jne. Nykyisin TGB tuotteita jälleenmyydään yli 50 eri maassa.

TGB on vakuuttanut suomalaiset

Modularbox Oy on maahantuonut TGB mönkijöitä Suomeen jo 17 vuoden ajan.

– Vuositasolla TGB-mönkijöitä myydään vajaa tuhat kappaletta, joten liikenteessä oleva kanta on todella suuri ja kuvaa asiakkaiden luottamusta tuotteidemme laatuun. TGB:llä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat ja valtaosa heistä pysyykin merkissä vuodesta ja mönkijästä toiseen. Ja kun maahantuojana myymme mönkijät suoraan tehtaalta suoraan asiakkaalle pystymme tarjoamaan asiakkaille kunnon laatua halpojen kiinalaisten mönkijöiden hinnalla, kertoo Modularbox Oy:n tuotepäällikkö Riku Aaltonen.

Työkäytössä parhaimmillaan

TGB-mönkijä on todella suosittu niin maa- ja metsätalousyrittäjien, omakotitalollisten kuin mökkiläistenkin työkoneena ja kulkupelinä. Traktorimönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää myös verotuksessa.

TGB:tä käytetään laajalti ammattikäytössä ja niitä onkin myyty sadoille kiinteistöhuolto yritykselle, useille maamme suurimmille rakennusliikkeille, hiihtokeskuksille sekä useille kaupungille ja kunnille. TGB:n työominaisuudet ovat aivan omaa luokkaansa. Yli 900 kg vetokyky ja suuri omamassa, yhdistettynä vääntävään moottoriin tekevät TGB mönkijöistä parhaan valinnan mitä tulee erilaiseen työkäyttöön. Kilpailijoiden mönkijät ovat usein 80 kg - 140 kg kevyempiä ja melkein puolta pienemmällä vetokyvyllä varustettuja, huomauttaa Aaltonen.

Laaja Finman-tuoteperhe

1993 perustettu Finman keskittyi aluksi pelkästään lumilapioiden ja kolien, puukkojen, haravien ja muiden työkalujen valmistukseen mutta vuosien saatossa yrityksen valikoima on laajentunut.

Tänä päivänä tarjolla on laaja valikoima ympäristökoneita. Erikokoisia traktoriin liitettäviä hakettimia, tukkikärryjä, polttomoottorikäyttöisiä hakettimia, useita erikokoisia hydrauliikalla toimivia halkaisukoneita, piennarmurskain, klapisirkkeli, päältä ajettavia sauvaohjattavia ruohonleikkureita kuten myös mönkijällä vedettäviä kesantomurskaimia, joilla myös viimeistelee nurmikot nopeasti.

Lisätietoja laajasta valikoimasta: www.rally.fi
Tänään tilattu voisi olla matkalla jopa samana päivänä!

Facebook | YouTube

Muita uutisia