Scanian perinteinen karavaani on nyt Superkiertue 2022

Facebook
25.08.2022 | Maa- ja metsätalous, Yrityselämässä tapahtuu

Scanian perinteinen koeajokaravaani lähti liikkeelle maanantaina 22.8. Nurmijärveltä. Tämän vuoden kiertueella pääosaan pääsee Scanian uusin Super-mallisto 30 koeajopäivänä 28 eri paikkakunnalla Suomessa.

Uusi Scania Super-mallisto esiteltiin yleisölle marraskuussa 2021. Uusimpia Super-voimalinjalla varustettuja autoja on jo lähtenyt liikenteeseen muutamia, mutta suuri yleisö pääsee nyt kokeilemaan uusia Super-malleja ensimmäistä kertaa. Koeajokiertueella mukana on kuusi erilaista Super-malliston ajoneuvoa ja yksi V8 moottorilla varustettu puutavarayhdistelmä vertailukohtana.

Uusimman Scania Super-malliston peruskiviä ovat erinomainen polttoainetalous ja ensiluokkainen ajettavuus sekä käytettävyys. Uudessa Super-voimalinjassa yhdistyvät Scanian uudet 13-litraiset moottorit, uudet vaihteistot, sekä uudet taka-akselistot. Uusi moottorimallisto on markkinoiden edistyksellisin ja yhdistettynä voimalinjan muihin osa-alueisiin, voidaan Super-malliston avulla saavuttaa jopa 8% säästö polttoaineen kulutuksessa verrattuna Scanian aikaisempaan taloudelliseen mallistoon.

Syksyn koeajokiertue starttasi maanantaina 22.8. Nurmijärveltä. Karavaani kulkee läpi Suomen ja koeajopäiviä on yhteensä 30. Karavaani pysähtyy 28 eri paikkakunnalla. Koeajopäivät arkisin alkavat aamulla kello 9:00 ja päättyvät kello 17:00.

Kiertue vierailee myös kahtena lauantaina. 27.8. Vaasassa ja 24.9. Tampereella. Perjantaina ja lauantaina 26.–27.8. juhlittiin Vaasassa Scania Suomen uuden toimipisteen avajaisia. Tampereella perjantaina ja lauantaina 23.–24.9. vietetään perinteisiä Mansen Mörinöitä ja silloin myös Scanian karavaani tarjoaa koeajomahdollisuuden lauantaina klo 9-15:30.

Superkiertueelle voi ilmoittautua jo etukäteen ja varata koeajoajan osoitteessa: www.scania.fi/superkiertue

Lisätietoa Scania Super-mallistosta: www.scania.fi/superwww.scania.fi/super

Teksti- ja kuvalähde: Scania Suomi Oy

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia