Tuurin Valutuote Oy – kustannustehokkaat maatalousrakennukset betonielementeistä

Facebook
19.01.2023 | Maa- ja metsätalous

Tuurin valutuotteen tontilla on jo vuosikymmenien ajan työstetty betonielementtejä asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin. Maatiloille tyypillisiä toimituksia ovat tuotantorakennukset, korjaamohallit, viljan kuivaamoiden elementit, laakasiilot sekä polttoainevarastojen elementit lämpölaitoksiin. Tuurin valutuote myös asentaa valmistamansa betonielementit paikoilleen.

Elementit valmistetaan omalla tehtaalla Tuurissa, joka käsittää 2000m² tuotantotiloja sekä betoniaseman.

- Maatalouden ja teollisuuden tuotantorakennukset ovat meille arkipäivää, joten tuotantomme on kohdistettu juuri siihen tarpeeseen sopivaksi ja on tätä kautta hyvin tehokasta, kertoo toimitusjohtaja Juho-Pekka Siikanen ja jatkaa:

- Betonielementti on kustannustehokas, nopea ja kestävä tapa toteuttaa eristetty tuotantorakennus, joka kestää muun muassa kolhuja ja kosteutta huomattavasti paremmin kuin moni kilpaileva ratkaisu. Useimmiten seinäelementit asennetaan suoraan anturan päälle, ja ne toimivat myös kantavana runkona. Tyypillinen pystytysaika hallin elementeille on yleensä 1 päivä.

Tuurin Valutuote Oy toimitti betonielementit Jokisaari Oy:n laajennukseen.

Hallit, laakasiilot, navetat sekä viljankuivaamon elementit – onnistuu meiltä

Tuurin Valutuotteen asiantuntevalla henkilöstöllä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien betonielementtien valmistamisesta ja asentamisesta. Laatuvalvotut raaka-aineet, kuten sementti, kiviaines, betoniteräs ja teräsosat varmistavat betonielementtien korkean laadun. Yrityksen betonielementit ovat CE-merkittyjä ja ulkopuolista laaduntarkastusta hoitaa Inspecta Sertifiointi Oy.

- Toteutamme vuosittain paljon betonielementtihalliprojekteja asiakkaillemme. Betonisessa hallissa on usein ylivertaiset ominaisuudet verrattuna muihin materiaaleihin. Betoninen seinä on tiivis, pitkäikäinen, palamaton, eikä hätkähdä vedestäkään.

- Valmistamme esimerkiksi laakasiiloelementtejä, joita käytetään myös tukimuureina sekä hakevarastojen tai lantaloiden rakentamiseen. Laakasiiloelementit ovat hyvä ratkaisu, koska ne kestävät hyvin rasitusta, jota tulee esimerkiksi haketta varastoitaessa useita metrejä seiniä vasten.

- Navettojen ja viljankuivaamoiden elementtejä tehdään myös joka vuosi. Joku asiakas onkin joskus maininnut, että eläinten kanssa touhutessa, muu kuin betonirakenne on pelleilyä, toteaa Siikanen.

Tuurin Valutuotteen elementtimaakellari on pomminvarma säilö ruokatarvikkeille tai muulle tasaisen viileää säilytystä vaativalle ainekselle.

Elementtiratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan

- Valmistamme betonielementit asiakkaan mittojen mukaan ja mikäli asiakkaalla ei ole suunnittelijaa elementeille voi yhteistyökumppanimme auttaa suunnittelussa. Toimituskokonaisuudet voivat vaihdella yksittäisistä laatoista satojen elementtien projektitoteutuksiin.

- Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme parhaan mahdollisen tavan toteuttaa rakennushankkeensa kustannustehokkaasti, toteaa Siikanen.

www.tuurinvalutuote.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia