Pyydä tarjous

Asiantuntemusta ja ideoita OMAKOTI-messuilta

Digipalvelut
20.10.2022 | Rakentaminen

Aiheuttavatko remonttihommat päänvaivaa tai oletko aloittamassa uutta rakennusprojektia, johon tarvitsisit ammattilaisten neuvoja? Haluaisitko uudistaa kylpyhuoneen tai keittiön, muttet tiedä mistä aloittaa? Etsitkö uusia sisustusideoita kotiin?

Kysymyksiin löytyy vastauksia jo 26. kerran Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettäviltä OMAKOTI-messuilta 28.–30.10.2022.

Messut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen erikoistapahtuma. Messuilla pääset keskustelemaan mahdollisesta remontista tai rakennusprojektista suoraan tekijöiden ja valmistajien kanssa sekä tutustumaan eri tuotteisiin konkreettisesti paikan päällä. Tapahtumasta löydät myös ajankohtaisia sisustusideoita jokaiseen kotiin.

Ohjelmalavalla tapahtuu

Noin 200 näytteilleasettajien lisäksi mukana on mielenkiintoisia tietoiskuja mm. puutarha-asiantuntija Kati Jukaraiselta, sisustussuunnittelija Milla Alftanilta ja korjausrakentamisen ammattilaiselta Ville Heinolta.

OMAKOTI-messuilla halutaan lisätä tietoutta asumiseen, rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyen. Kiinnostavien, noin 200 näytteilleasettajien lisäksi tapahtumaan on rakennettu erittäin mielenkiintoinen ohjelmakokonaisuuden, joka jokaisen messukävijän kannattaa hyödyntää. Ohjelma sisältyy messulipun hintaan.

Rakennusalan ammattilainen Perttu Sirviö luotsaa OMAKOTI-messujen ohjelmalavaa perjantaista sunnuntaihin. Mukana on laaja kattaus eri alojen asiantuntijoita. Puheenvuoroja on mm. piharakentamisesta, kotitalouksien energian säästämisestä, rakennusprojektin suunnittelusta ja budjetoinnista, ekorakentamisesta, hyvästä sisäilmasta ja monesta muusta.

Muksulassa mukavaa tekemistä lapsille

Vanhemmat saavat ansaitun hengähdystauon ja voivat tutustua rauhassa messutarjontaan, sillä aikaa kun lapset leikkivät Muksulassa. Muksulasta löytyy rakennuspalikoita, lautapelejä, piirustusvälineitä ja oleskelu nurkkaus, ja se on pääasiallisesti tarkoitettu alle 12-vuotiaille. Lapsen tai lapset voi jättää Muksulaan maksimissaan 1 tunnin ajaksi kerrallaan. Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä.


Messut Myyrmäki-hallissa, Raappavuorentie 8, Vantaa

Avoinna
Pe 28.10.2022 klo 11.00–17.00
La 29.10.2022 klo 10.00–17.00
Su 30.10.2022 klo 10.00–17.00

Lisätietoja www.omakotimessut.net

Teksti- ja kuvalähde: OMAKOTI-messut