Pyydä tarjous

Asiantuntemusta raudoitteisiin ja porrasvalmistukseen

Yli 20 vuotta yritystoimintaa takana olevalla Kuukivi Betonilla on vankka osaaminen betoniportaista raudoitteisiin. Uusi raudoitustehdas valmistuu kesäkuussa Ylämyllylle, Pohjois-Karjalaan.
Yli 20 vuotta yritystoimintaa takana olevalla Kuukivi Betonilla on vankka osaaminen betoniportaista raudoitteisiin. Uusi raudoitustehdas valmistuu kesäkuussa Ylämyllylle, Pohjois-Karjalaan.
02.06.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Kuukivi Betoni Oy aloittaa tekemään huippunykyaikaisilla CNC koneilla laadukasta ja mittatarkkaa harjateräksen taivutusta eli raudoitteita entisen mosaiikki ja luonnonkivi porrastuotannon lisäksi. Raudoitteita tehdään omaan tuotantoon sekä rakennusliikkeille tilaus työnä.

- Kuukivi Betoni rakentaa osaamisellaan ja monipuolisella tuotevalikoimallaan suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa ympäristöä, jossa päivittäin liikumme ja toimimme. Lähtökohtana on kokonaisuus, jossa erilaiset yksityiskohdat tukevat toisiaan. Ammattirakentajien ja pienrakentajien tarpeisiin valmistetut betoniporrasratkaisut ja raudoitteet ovat yrityksen erikoisosaamista. Betonituotannon yksiköt sijaitsevat Ylämyllyllä ja Viinijärvellä. Uusi raudoitustehdas käynnistetään nyt kesäkuussa 2022 Ylämyllyllä, kertoo toimitusjohtaja Pertti Mutanen

Kuukivi Betonin konekanta soveltuu erinomaisesti myös porrasaskelmien hiontaan ja muotoiluun.
Yrityksen vankka kokemus luonnonkiven jalostuksesta antaa erinomaiset mahdollisuudet vastata
mosaiikkibetoniportaiden lisäksi myös graniittiporrasaskelmien valmistukseen kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Tuotteiden korkea laatu ja ympäristövastuu

- Tuotantomme sai vuonna 2016 Inspecta Sertifiointi Oy:n tuotehyväksyntälain varmennustodistuksen, joka täyttää laadunvarmistuksen laadunvarmistusasiakirjojen TR 61:2014 vaatimuksen CE ja FI merkintäoikeus. Kuukivi Betonilla on myös voimassa oleva ympäristölupa, korostaa Mutanen.

- Jatkuvasti muuttuvat normit ym. määräykset aikaansaavat sen, että meidän on pysyttävä mukana alan kehityksessä. Jatkuvalla kouluttamisella varmistamme sen, että viimeisin tieto ja osaaminen betoniasioissa on aina asiakkaidemme käytettävissä.

- Nykyään yrityksessä työskentelee 18 ammattilaista ja asiakaskunta muodostuu pääosin rakennusliikkeistä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit arvostavat sitä, että olemme osallistuneet aktiivisesti myös kohteiden suunnitteluun ja neuvottelemme suunnittelijoiden kanssa toteutettavista ratkaisuista, jatkaa Mutanen.

Voimakas kehitys näkyy työn jäljessä

- Olemme toteuttaneet noin 300 rakennuskohteeseen portaita ympäri Suomea, esimerkiksi kerrostaloihin, kouluihin, teollisuuskiinteistöihin ja vanhusten palvelutaloihin. Viime aikaisia julkisia kohteita, joihin olemme toteuttaneet porrasratkaisuja ovat muun muassa Mantsilan koulu Lappeenrannassa, Seinäjoen keskussairaala, Kouvolan uusi sairaala eli Ratamo-keskus, Business Garden Jyväskylässä, Tampereen kirjastotalo ja Kuopiossa Savilahden kampus. Lisäksi toteutamme Kuopiossa rakenteilla olevaan NCC:n urakoimaan OP Pohjois-Savon uuteen toimitaloon porrasratkaisut, sanoo Mutanen.

Mutasen mielestä yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.

- Yrityksen kehitystyö jatkuu. Olemme erikoistuneet portaisiin ja porrashuoneisiin ja tulemme kehittämää tätä toimintaa edelleen esimerkiksi uusilla malleilla. Syksyllä 2019 meille valmistui uusi, tilava tehdas, jonka puitteissa olemme pystyneet monipuolistamaan tuotantoamme. Lisänä tähän nyt myös uusi raudoitustehdas.

- Viimeisin tekniikka, ammattitaito, palvelu ja ennen kaikkea laatu ovat ne perustekijät, jotka ovat olleet yrityksen toiminta-ajatuksena yrityksen perustamisesta lähtien. Meillä on vakiintunut asiakaskunta ja yritys aikoo jatkossakin rakentaa tulevaisuutensa hyväksi koetulla reseptillä: työtä tehdään ahkerasti ja tehokkaasti kevyellä organisaatiolla. Tuotteiden laadusta ja toimitusten täsmällisyydestä ei tingitä. Näin toimien syntyvät kestävät asiakassuhteet, jotka ovat menestyksen paras tae.

www.kuukivibetoni.fi