Pyydä tarjous

Cramerilta laadukkaita akkukoneita Suomen markkinoille

Digipalvelut
29.06.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Cramerilta on tullut Suomeen kattava akkukoneperhe. Crameria ja muitakin pienkoneita myy sekä huoltaa 84-vuotias pienkonekorjaamo ja pienkoneiden myyntiliike Kunun Pyörä.

– Meille on tullut kokemusta monenlaisista pienkoneista tässä vuosikymmenten varrella. Perheyrityksemme toimii nyt kolmannessa polvessa ja kohta neljännessä, koska uusi sukupolvi on jo mukana huollon puolella. Myymme ruohonleikkurit, robottileikkurit, pensasleikkurit, sahat, trimmerit ja kaikki muutkin markkinoilla olevat pienkoneet. Näiden lisäksi tarjoamme huolto- ja asennuspalveluita, eli olemme pienkonepuolella ihan täyden palvelun talo, Rosendahl Oy:n toimitusjohtaja Marko Rosendahl kertoo.

Soveltuu myös ammattikäyttöön

Cramer on Suomessa uusi tuotemerkki akkukoneiden puolella, jonka valikoimasta löytyvät lähes kaikki pienkonetuotteet.

– Cramerilla on tehtaita ympäri maailman.Cramerilta löytyy omat tuoteperheensä sekä kotikäyttöön (48 V) että ammattikäyttöön (82 V). Cramerin valikoimista löytyvät mm. moottorisahat, trimmerit, reppu- ja käsipuhaltimet sekä ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit eri kokoisille pihoille. Tuoteperhe tulee vielä kasvamaan vuosien saatossa, Rosendahl mainitsee.

Yksi kiinnostava Cramer-uutuus on Rosendahlin mukaan akkukäyttöinen, kipillä varustettu, kottikärry, lisäksi tarjolla on laikkaleikkuri sekä täysin akkukäyttöinen iso sauvaohjattava nurmileikkuri.

Kattavat takuut

– Cramerin pienkoneiden akuille annetaan 10 vuoden akkutakuu ja lisäksi tällä hetkellä niissä on 30 päivää rahat takaisin takuu. Crameria tuo maahan Oy Brandt Ab, joka on myös Hondan maahantuoja.

Rosendahl kertoo, että Kunun Pyörä edustaa myös Stihliä, jonka valikoimista löytyvät vastaavat tuotteet kuin Cramerilta.

– Stihlin tuotevalikoima on ainakin vielä toistaiseksi Crameria laajempi.

Kunun Pyörä myy myös monenlaisia pienajoneuvoja, kuten sähköpotkulautoja, -skoottereita, tavallisia mopoja ja skoottereita sekä näiden käyttöön liittyviä varusteita,varaosia ja turvavarusteita.

Pitkät asiakassuhteet

– Meillä on paljon pitkiä asiakkuuksia. Joskus asiakas on voinut ostaa meiltä mopon, nyt on saatettu ostaa jo lastenlasten lapsille mopot tai sitten on tultu ostamaan leikkuria, kun on muistettu, että täältä on ostettu joskus mopo. Jopa 60-vuoden asiakassuhteita meiltä löytyy useita, Rosendahl kiittelee.

cramertools.fi

kununpyora.fi