Pyydä tarjous

Kaikki veneilyyn Venemaailmasta

Digipalvelut
01.07.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Venemaailma Oy:ssä Raisiossa valikoimaa on joka lähtöön: soutuveneestä isoihin moottori- ja purjeveneisiin sekä katamaraaneihin.

– Tällä hetkellä suosittuja ovat keskikokoiset ja helppokulkuiset koppi- ja pulpettiveneet. Myös daycruisereiden eli DC-veneiden kysyntä on vakaata, sanoo Laura Kankare Venemaailma Oy:n myynnistä ja markkinoinnista.

– Ihmiset hakevat helppokäyttöisyyttä, mikä näkyy siinä, että sisäperämoottoreilla olevia veneitä hieman vältellään. Valtaosa myydyistä uusista veneistä on nykyisin ulkoperämoottorilla.

Laaja valikoima ja osaava palvelu

Venemaailma tarjoaa veneilijälle kaiken tarvittavan saman katon alta: uudet ja käytetyt veneet, huoltopalvelut, varaosat, talvisäilytyksen ja kuljetukset.

– Olemme monipuolinen ja palveleva veneilyn asiantuntija. Kokonaisvaltaisuus on valttikorttimme, Laura Kankare kiteyttää.

– On syytä mainita myös erittäin ammattitaitoinen myynti- ja huoltohenkilöstömme. Heiltä löytyvät ratkaisut kaikenlaisiin asiakastarpeisiin ja ongelmatilanteisiin.

Tunnettujen valmistajien laatutuotteita

Venemaailman edustusten suhteen ratkaisevia ominaisuuksia ovat tuotteiden laatutaso sekä hinnan ja laadun suhde.

– Tavoitteena on tarjota valikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin, toteaa Laura Kankare.

Tuorein edustus on italialainen Invictus, jonka maahantuonnin ja myynnin Venemaailma aloitti kaudelle 2020. Italialaiseen tapaan veneistä huokuu laadukkuus ja viimeistely. Mallisto koostuu T- sekä X-sarjoista, jotka kattavat veneet 19-jalkaisesta aina 37-jalkaiseen. Suomeksi "invictus" tarkoittaa voittamatonta.

Veneiden kysyntä on kasvanut

Laura Kankare kertoo, että koronaepidemian aikana veneilyn suosio ja veneiden menekki ovat kovasti kasvaneet.

– Kahden viime vuoden aikana veneiden myynti on kasvanut erittäin paljon. En muista yhtä suurta nousua aiemmilta vuosilta, veneet on oikeastaan viety käsistä. Käytetytkin veneet käyvät vauhdikkaasti kaupaksi.

Tilannetta hillitsee kuitenkin Ukrainassa käytävästä sodasta ja muista, jo aiemmin alkaneista epävarmuustekijöistä johtuva hintojen nousu ja saatavuusongelmat.

– Maailman epävakaa tilanne on vaikuttanut siten, että emme ole saaneet veneitä niin paljon kuin olisi pitänyt.

Sähkö odottaa tulemistaan

Polttomoottori on vielä useimpien veneenostajien ykkösvaihtoehto voimanlähteeksi. Monet moottorivalmistajat ovat kokeilleet erilaisia sähköllä toimivia ratkaisuja, mutta Laura Kankareen mukaan Venemaailman valikoimaan kuuluva Torqeedo on pitänyt pintansa tehokkaana, turvallisena ja huolettomana vaihtoehtona sähköperämoottoria hakeville.

– Torqeedon kysyntä on kasvanut sitä mukaa kun ympäristötietoisuuskin. Nykyinen akkuteknologia ei vielä mahdollista sähkömoottorin käyttämistä suurimmissa veneissä. Seuraamme tarkoin, mitä valmistajat keksivät.

20 vuotta täyteen

Nykyisissä tiloissaan Raision Tuotekadulla Venemaailma on toiminut vuodesta 2015. Tilat ovat avarat ja valoisat, käytössä on mukavasti myymälä-, korjaamo- ja säilytystilaa.

Venemaailma täyttää ensi vuonna 20 vuotta, joten kokemusta on jo kosolti. Yritys on koko historiansa ajan ollut samassa perheyhtiöomistuksessa. Laura Kankare kertoo, että mikäli terveysturvallisuus ja tilanne maailmalla sen sallivat, juhlavuotta on tarkoitus jollakin tavoin juhlistaa.

– Kannattaa seurata sosiaalisen median kanaviamme ja muuta viestintäämme.

Venemaailma kehittää toimintaansa jatkuvasti. Laura Kankare mainitsee, että ensi kaudelle on tulossa uudistus, joka mahdollistaa veneiden kattavan koeajokäytön.

– Myös talvisäilytystä kehitetään eteenpäin. Kenties edustuksiakin päivitetään.

Venemaailma Oy
Tuotekatu 13, Raisio
Puh. 044 049 8290
[email protected]
[email protected]

www.venemaailma.fi
Facebook
Instagram

Venemaailma Oy:n edustamat venemerkit:

  • Aquador
  • Bavaria
  • Bella
  • Crestliner
  • Falcon
  • Flipper
  • Invictus
  • Nordkapp
  • Terhi

Moottoreista Venemaailman edustuksiin kuuluvat nelitahtiset Honda- ja Mercury-perämoottorit kaikissa kokoluokissa sekä Torqeedo-sähköperämoottorit. Venemaailma palvelee myös näihin merkkeihin liittyvissä asennuksissa, huolloissa ja varaosamyynnissä.