Laituri-, ranta- ja vesirakentamisen ammattilaiset palveluksessanne

Rannikon Merityö oy pystyy toteuttamaan laajojakin kokonaisuuksia. Esimerkiksi laiturirakentamiseen sisältyvät niin ruoppaaminen ja porapaalutus kuin laiturin rakentaminen ja paikoilleen asentaminen. Heidän ammattitaito on vedenalaisissa louhinta- ja rakennustöissä alan ehdotonta huippua.
Rannikon Merityö oy pystyy toteuttamaan laajojakin kokonaisuuksia. Esimerkiksi laiturirakentamiseen sisältyvät niin ruoppaaminen ja porapaalutus kuin laiturin rakentaminen ja paikoilleen asentaminen. Heidän ammattitaito on vedenalaisissa louhinta- ja rakennustöissä alan ehdotonta huippua.
02.02.2024 | Rakentaminen

Rannikon Merityö Oy on laitureiden sekä muiden vesi- ja rantarakentamisen ratkaisujen asiantuntijayritys yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Toiminta-alueeseen kuuluvat Turun saaristo sekä koko Varsinais-Suomen rannikko aina Hankoon asti.

- Yrityksemme on perustettu yli kymmenen vuotta sitten, mutta tietämyksemme ja kokemuksemme vesi- ja rantarakentamisesta kumpuaa paljon varhaisemmilta ajoilta.
Olemme olleet mukana lukuisissa kohteissa ja projekteissa eripuolilla Varsinais-Suomen rannikkoa. Palvelukonseptiamme on myös laajennettu siten, että se kattaa kokonaisvaltaisen laiturirakentamisen. Pystymme tekemään myös vaativaa merenalaista louhintaa- ja rakennustyötä tarpeen vaatiessa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Henkka Kurkilahti.

Asiantuntevia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja

Rannikon Merityö on erittäin monipuolinen vesi- ja rantarakentamisen ammattilainen, jonka toiminnan kulmakivenä on tyytyväinen asiakas. Laaja asiakaskunta koostuukin yksityis- ja yritysasiakkaista sekä julkisen sektorin toimijoista.

- Vankan ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivia, yksilöllisesti suunniteltuja laituri- ja rantaratkaisuja, jotka säästävät sekä luontoa että lompakkoa. Lisänä tähän asiakaslähtöinen palvelu alusta loppuun saakka sekä aina laadukas toteutus. Nämä ovat tuoneet meille monta tyytyväistä asiakasta, korostaa Kurkilahti ja jatkaa:

- Tunnemme erittäin hyvin maa- ja vesirakentamisen haasteet sekä Varsinais-Suomen rannikon yli 20 vuoden kokemuksella, minkä ansiosta osaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja kauniita rantaratkaisuja laitureista ruoppaukseen ja rannan muokkaukseen. Lisäksi autamme vaadittavien lupa- ja ilmoitusasioiden hoidossa. Meihin voi myös ottaa yhteyttä esimerkiksi merikuljetuksiin ja nostotöihin liittyvissä tarpeissa.

"Merilaitureiden" yksilöllinen suunnittelu ja ammattimainen toteutus takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Oikea laituri oikeaan paikkaan

Laiturin hankinnassa on huomioitava monia seikkoja, jotta siitä saadaan rantaan ja tarkoitukseensa sopiva. Rannikon Merityön ammattilaiset osaavat arvioida millainen laituri kuhunkin kohteeseen sopii parhaiten, ja mitä sen hankinnassa tulee ottaa huomioon.

- Alueella vallitsevat tuulet vaikuttavat laiturin ankkuroinnin sijaintiin ja määrään. Laituri ankkuroidaan tukevasti paikalleen. Rannan pohja, syvyys ja sijainti määrittävät, minkälainen rakenne laiturilla tulisi olla. Kalliolta tukeutuva laituri kiinnitetään porapaalutuksella, savipohjassa käytetään puupaalutusta ja ponttonilaitureissa käytetään ankkurointia.

- Meiltä saa arkkulaiturit, porapaalulaiturit, erikoislaiturit sekä betoniponttonilaiturit juuri sijoitettavaan kohteeseen suunniteltuna ja asennettuna. Laiturimestarin ammattitaidon ansiosta asiakkaan ei tarvitse miettiä laiturin poisnostamista talven jäiden edestä. Laiturimme ovat myös täysin kotimaisia, Taivassalon tuotantotiloissamme valmistettuja laatutuotteita, sanoo Kurkilahti.

merilaituri.fi | facebook.com/merityo.fi | youtube.com/user/rannikonmerityo

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia